-
[QUOTE=yesilova;203518]İyi akşamlar, Seans öncesi 64050 den 2 sözleşme şubat vade kısa emir girdim.Açılışta en yüksek 64150 den işlem gerçekleşmiş ancak benim emir gerçekleşmedi.Sebebi nedir? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Aracı kurumu aradım cevabı benim için ikna edici değildi...[/QUOTE]
hocam ben kendı kurumumda da oldu bugun 2 kere gonderdıgım emır gerceklesmedı kayboldu gıttı nere gıttı bılmıyorum.. sıstemlerı cok tırt oldugu ıcın arada bı oluyo bole sacma seyler , ama genelde sucu pek ustlerıne almazlar..
-
[quote=yesilova;203518]İyi akşamlar, Seans öncesi 64050 den 2 sözleşme şubat vade kısa emir girdim.Açılışta en yüksek 64150 den işlem gerçekleşmiş ancak benim emir gerçekleşmedi.Sebebi nedir? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Aracı kurumu aradım cevabı benim için ikna edici değildi...[/quote]
sizin emir sistemden iletilene kadar kademeler düşmüştür.o nedenle gerçekleşmemiştir.açılışta helede boşsa kademeler emirin gerçekleşmesi şans işi.
-
[QUOTE=yesilova;203518]İyi akşamlar, Seans öncesi 64050 den 2 sözleşme şubat vade kısa emir girdim.Açılışta en yüksek 64150 den işlem gerçekleşmiş ancak benim emir gerçekleşmedi.Sebebi nedir? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Aracı kurumu aradım cevabı benim için ikna edici değildi...[/QUOTE]
gapte öyle oluyor..oralardan işlem olmmışş..daha aşağılardan olmuşş..öyle olsa bizde dizeriz emirleri ..ama malesef olmuyo..bende girmiştim öyle bikere.. birer ikişer kademelere..tabi gerçekleşmedi..emirleri iptal ettim..paşaların istediği yerden emir girdim..
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;203521]sizin emir sistemden iletilene kadar kademeler düşmüştür.o nedenle gerçekleşmemiştir.açılışta helede boşsa kademeler emirin gerçekleşmesi şans işi.[/QUOTE]
Emrimi seans başlamadan girdim.
-
[quote=yesilova;203518]İyi akşamlar, Seans öncesi 64050 den 2 sözleşme şubat vade kısa emir girdim.Açılışta en yüksek 64150 den işlem gerçekleşmiş ancak benim emir gerçekleşmedi.Sebebi nedir? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Aracı kurumu aradım cevabı benim için ikna edici değildi...[/quote]
zaman-satıştan baktım şimdi...
açılışta sadece 1 kontrat 64.150 görmüş ve aradaki kademeler boş geçilerek direkt 64.000 e inmiş...yani açılışta 64.150 arası 64.000 arasında alıcı yokmuş.o nedenle emriniz gerçekleşemezdi zaten.
-
[quote=QUEEN;203516]vade sonu kaçtan olur anketi yapalımmı..[/quote]
yaptık apula.....
[URL]http://www.voborsa.com/forum/subat-vade-kapanisi-ne-olur-t5389.html?t=5389[/URL]
-
[quote=zozo;203179]koaly gelsin, mini zystems ala geçti kısa orta satta uzun alda beklediğim gibi olcaksa komple ala geçecekler bu durgunluğa ve total sistem durumuna bakınca bu sistem sinyaline uymak çokta mantıklı gelmiyo buna rağmen minimum kontrat uzadım hayrılıs:)[/quote]
vay anasını beklediğim gibi oldu tüm sistemler ala geçmiş güzel olan tarafı hepsi haberden önce geçmiş ama bu kadr yükselişi elbette haberi tahmin edip geçmediler.... ben öğlenki 350 pointten sonra kapattım çıktım şimdi görüyorum bilgisayar başında olsaymışım ii marj bırakmış herşey bi yana shortta bu habere yakalanlar ki short için nedenler de vardı çok acı bi durum gerçekten kınıyorum.. umarım çok fazla zarar olmamıştır basit sistemler bile özellikle kısa vadelelier bu gibi durumlarda terste kalsa bile gerçekten reverse için etkililer..
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;203524]zaman-satıştan baktım şimdi...
açılışta sadece 1 kontrat 64.150 görmüş ve aradaki kademeler boş geçilerek direkt 64.000 e inmiş...yani açılışta 64.150 arası 64.000 arasında alıcı yokmuş.o nedenle emriniz gerçekleşemezdi zaten.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Sayın Türkoğlu,Bende derinlik yok onun için göremiyorum.Benimki de şanssızlık o zaman 50 puan daha aşağıya girsem olacakmış.
-
[quote=enorton;203503]Grafikteki değerler düzeltildi arkadaşlar, güncelleme yapın lütfen :)[/quote]
Olay büyük ihtimalle vobaştan kaynaklanıyor.Çünkü belli başlı bikaç firmanın grafikleride aynı.Mailler vobaşa hüraaaaa
-
canı yanmuş ayucuklara..400 kırılırsa takoz çalışır..serbest düşüşe geçer..
[IMG]http://i46.tinypic.com/a0dik3.png[/IMG]
-
spot tam direnç yerinde kapattığı için kısalara son bir şans verdim ve kapatmadım..
pazartesi spotta 53.300 geçilir ve üstünde kapanış yapabilirse 58.000 de durur ancak..üüü tabi o zaman VOB'da 75.000 zirvesine gider..:)
-
[QUOTE=QUEEN;203545]canı yanmuş ayucuklara..400 kırılırsa takoz çalışır..serbest düşüşe geçer..[/QUOTE]
he valla çok canımızı yaktılar.. desteğe ve morale ihtiyacımız var..:o:o