-
[QUOTE=nunu;203508]gi cerphin, ayu arkadasim, neredesin? gel dow'u cokertelim bugun:::
amma bu sefer de kisayim ama icimden bir ses yukselecek diyor demezsen tabi:::[/QUOTE]
çökertelim kardeşim.. ayular bugün baya azalmış.. boğalarda pek bi güçlendiler nasıl devireceğiz bunları.. üüwww
-
[QUOTE=indregandi;203509]sonuç olarak portföy 1/2 kısada, haftaya başlıyacağız, [COLOR="Red"]bir şekilde palayı hallederim, benden kaçamaz[/COLOR],...........[/QUOTE]
hallet şu palayı nasıl halledeceksen.. sabır kalmadı artık.. üüwwwüüü
-
bu iş bizim işimiz degil.
-
[quote=Cerphin;203546]spot tam direnç yerinde kapattığı için kısalara son bir şans verdim ve kapatmadım..
pazartesi spotta 53.300 geçilir ve üstünde kapanış yapabilirse 58.000 de durur ancak..üüü tabi o zaman VOB'da 75.000 zirvesine gider..:)[/quote]
Tüh ya kısa mı kaldın. Ben uyarımı yaptım. 17:00'de yazdım burada kısa giriyorum ben diye. O anda herkes tüm mal varlığıyla long'layacaktı işte. Bundan garanti kazanç mı olur? Geceye girişlerde tersimi yap sermaye eğrin coşsun. :..:
-
ben huso'nun meyhanesine içmeye gidiyorum..:( ayular takılın peşime..
-
bizimki tilkinin peşinden ormana dalmaya benziyo kısacası.
-
[QUOTE=Cerphin;203552]ben huso'nun meyhanesine içmeye gidiyorum..:( ayular takılın peşime..[/QUOTE]
şş..pzt daha çok var..direk gibi çıkcak değil ya..abidik gubudik yapar biraz..kar satışı olur..
-
[quote=Leblebi;203550]bu iş bizim işimiz degil.[/quote]
Leblebi sıkma canını.inan piyasa fırlayınca ALLAH dedim.sen aklıma geldin.çünkü haberden az evvel SHORT ladığını yazmıştın.
sıkma canını.benim başımada gelmeyen kalmadı burada.yediğin her tokatta güçlenmelisin.
ne demiş ünlü filozof ve trader [B]enorton[/B] "durmak yok VOB'a devam" :D
-
yukselemeyen dow duser...
-
[QUOTE=Cerphin;203546]spot tam direnç yerinde kapattığı için kısalara son bir şans verdim ve kapatmadım..
pazartesi spotta 53.300 geçilir ve üstünde kapanış yapabilirse 58.000 de durur ancak..üüü tabi o zaman VOB'da 75.000 zirvesine gider..:)[/QUOTE]
aynen ben de öyle yaptm:)
-
[quote=Cerphin;203552]ben huso'nun meyhanesine içmeye gidiyorum..:( ayular takılın peşime..[/quote]
abla, allah bilir var olan tüm sistemlerin aldadır sen shorttasın :(
-
kosun ula kosun ayular, dow kizardi:..: