[quote=fXci;203625]fasen abey buda benim 5 dakkö
[IMG]http://i50.tinypic.com/2yu0ydz.png[/IMG][/quote]
5 dakıkalıgın formullerı nedır acaba :confused:
Printable View
[quote=fXci;203625]fasen abey buda benim 5 dakkö
[IMG]http://i50.tinypic.com/2yu0ydz.png[/IMG][/quote]
5 dakıkalıgın formullerı nedır acaba :confused:
[B][COLOR=red]vahşi batıda okudum....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]bir izleyin bakalım sizde.neler demiş burhan kuzu?[/COLOR][/B]
"yoorumcu" isimli bir üyenin yazısı...
Asla ve asla yatırım tavsiyesi olmamak kaydıyla şu saate not düşüyorum...
Bizzat saat 21:00 Civarında izlemiş olduğum ntv'deki murat birselin moderatörlüğündeki gündemdekiler proğramında kezban hatemi, milletvekili tayfun içli ve hasan celal güzel gündemi değerlendirirken Başbakan Erdoğan ispanya yolculuğu öncesi havaalanında yaptığı açıklamada, yargı reformu çalışmalarına [B][SIZE=2][U]çok önemli herhangi bir gelişme olmadığı takdirde[/U][/SIZE][/B] bu hafta başlanacağı ve mecliste konsensus aranacağı olmadığı takdirde de halka başvurulacağını söyledi ...
Ve başbakanın bu videosunun ardından proğrama Akp milletvekili Meclis Anayasa Komisyonu başkanı Burhan KUZU bağlandı ve malum bugünlerdeki hukuki olaylarla ilgili bir kaç söz söyledi ve cümlelerinin arasında aynen aktarıyorum [B][SIZE=2][COLOR=red]"Önümüzdeki Cuma günü Yargıtay Başsavcısı tarafından akp'ye yeni bir kapatma davası açılacağı söyleniyor"[/COLOR] [/SIZE][/B]diye de bir söz söyledi...
proğramın videosunu henüz bulamadım ve hazırlayamadım çok önemli bir haber olduğuna inandığımdan buraya eklemek istedim ve yeniden ve üstüne basarak söylüyorum bu [B][U]şahsi fikrim olmayıp VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR [/U][/B]ilgili Burhan Kuzunun bizzat söylediği sözlerdir....
Şahsen ky olarak gelişmeler beni korkutmaya başladı....Bizzat iktidar tarafından da bu husus dillendiriliyorsa ve ilgililer tarafından tarih bile veriliyorsa, bu sözlerin hayata geçmiş olması halinde piyasaları düşünmek istemiyorum....
[URL="http://video.ntvmsnbc.com/?320095#v2...70025150046017"][COLOR=#5c9911]http://video.ntvmsnbc.com/?320095#v2...70025150046017[/COLOR][/URL]
[quote=steveee;203659]5 dakıkalıgın formullerı nedır acaba :confused:[/quote]
benim olsa ben söylemezdim şahsen :..:
[quote=TÜRKOĞLU;203661][B][COLOR=red]vahşi batıda okudum....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]bir izleyin bakalım sizde.neler demiş burhan kuzu?[/COLOR][/B]
"yoorumcu" isimli bir üyenin yazısı...
Asla ve asla yatırım tavsiyesi olmamak kaydıyla şu saate not düşüyorum...
Bizzat saat 21:00 Civarında izlemiş olduğum ntv'deki murat birselin moderatörlüğündeki gündemdekiler proğramında kezban hatemi, milletvekili tayfun içli ve hasan celal güzel gündemi değerlendirirken Başbakan Erdoğan ispanya yolculuğu öncesi havaalanında yaptığı açıklamada, yargı reformu çalışmalarına [B][SIZE=2][U]çok önemli herhangi bir gelişme olmadığı takdirde[/U][/SIZE][/B] bu hafta başlanacağı ve mecliste konsensus aranacağı olmadığı takdirde de halka başvurulacağını söyledi ...
Ve başbakanın bu videosunun ardından proğrama Akp milletvekili Meclis Anayasa Komisyonu başkanı Burhan KUZU bağlandı ve malum bugünlerdeki hukuki olaylarla ilgili bir kaç söz söyledi ve cümlelerinin arasında aynen aktarıyorum [B][SIZE=2][COLOR=red]"Önümüzdeki Cuma günü Yargıtay Başsavcısı tarafından akp'ye yeni bir kapatma davası açılacağı söyleniyor"[/COLOR] [/SIZE][/B]diye de bir söz söyledi...
proğramın videosunu henüz bulamadım ve hazırlayamadım çok önemli bir haber olduğuna inandığımdan buraya eklemek istedim ve yeniden ve üstüne basarak söylüyorum bu [B][U]şahsi fikrim olmayıp VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR [/U][/B]ilgili Burhan Kuzunun bizzat söylediği sözlerdir....
Şahsen ky olarak gelişmeler beni korkutmaya başladı....Bizzat iktidar tarafından da bu husus dillendiriliyorsa ve ilgililer tarafından tarih bile veriliyorsa, bu sözlerin hayata geçmiş olması halinde piyasaları düşünmek istemiyorum....
[URL="http://video.ntvmsnbc.com/?320095#v2...70025150046017"][COLOR=#5c9911]http://video.ntvmsnbc.com/?320095#v2...70025150046017[/COLOR][/URL][/quote]
ben de tam referandum haberini yazacaktim. ama bu tv haberinden haberim yoktu:eek:
akp için kapatma davası bence çok ama çok düşük bir ihtimal..
diyelim dava açıldı,kabul edilme şansı bence yok..
[quote=YAVUZHAN;203665]akp için kapatma davası bence çok ama çok düşük bir ihtimal..
diyelim dava açıldı,kabul edilme şansı bence yok..[/quote]
niye? suanki durumlar cok farkli!
kaldi ki kapatilma ihtimali haberini bile piyasa hic begenmez. referandumu da hic begenmez.
[quote=Strategist;203657]Hmmmmmm... desem telif hakkı ödemek durumunda kalır mıyım acaba? :)))
Jow Dones ve Tersten Test Edilen Kırılmış Trend Çizgisi.... Pazartesi sinemalarda....[/quote]
Nıhahaha. Telif Hakkımı isterim.:::
[quote=YAVUZHAN;203665]akp için kapatma davası bence çok ama çok düşük bir ihtimal..
bence düşük ihtimal değil.bir önceki davada mahkeme akp nin kulağını çekti.bi daha olursa bu sefer yaparım gibilerinden...
acaip adrenalinli bir ülkede yaşıyoruz.burada her an herşey olabilir :o:D
[quote=nunu;203666]niye? suanki durumlar cok farkli!
kaldi ki kapatilma ihtimali haberini bile piyasa hic begenmez. referandumu da hic begenmez.[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;203668]bence düşük ihtimal değil.bir önceki davada mahkeme akp nin kulağını çekti.bi daha olursa bu sefer yaparım gibilerinden...
acaip adrenalinli bir ülkede yaşıyoruz.burada her an herşey olabilir :o:D[/quote]
seçime az birşey kalmış olması,şuanki mevcut siyasi ortam,iktidar gücü ve dış desteği olarak görüyorum sebeplerini..
böyle bir dava açılırsa seçimde akp rekor tazeler ki bide bu yönü var işin..
[quote=YAVUZHAN;203669]...böyle bir dava açılırsa seçimde [B]akp rekor tazeler[/B] ki bide bu yönü var işin..[/quote]
mazlum edebiyatıyla değil mi? :::
ama ya baştakilere siyaset yasağıda gelirse? hukukçu değilim ama böyle birşey olabilir sanıyorum. ya da olabilir mi? diye sorayım.
Arkadaşlar, yakın zaman içinde bende sistem kullanmayı dusunuyorum, fakat gordugum şu ki herkes kendine has formüller türetiyor, bununla ilgli bir kaç sorum olucak
1- vob, endeks100, dow vb. için ayrı ayrı piyasada kalıplaşmıs formüller var mıdır?
2- Eger bu yok ise herkes ms veya mtx programlarında default ayarları kullanarak mı al-sat verıyorlar veya herkes kendisi mi bu formullerı turetıyor??
3- bır soru daha bu formullerın dilini ve nasıl yapıldıgına daır bılgılenebılecegım kaynaklar soyleyebılır mısınız??
cevaplayan arkadaslara şimdiden teşekkürler+.
Bir soru: Kapatma davası açılırsa , Ne kadar zaman içinde sonuçlanabilir?