[quote=excali;203673]Bir soru: Kapatma davası açılırsa , Ne kadar zaman içinde sonuçlanabilir?[/quote]
bence seçimlerden önce:::
Printable View
[quote=excali;203673]Bir soru: Kapatma davası açılırsa , Ne kadar zaman içinde sonuçlanabilir?[/quote]
bence seçimlerden önce:::
Zaten piyasada olması beklenen şeylerin bu hafta nasıl gündeme getirleceğini vede start alacağını görecekmiyiz acaba?
Kastım kapatma davası yada referandum değil, malum ekonomi tarafıylan daha çok ilgileniyoruz:), olası bir devalüasyon yada siz buna tl nin diğer para birimleri karşısında bikaç günde gelişen değer kaybı deyin daha iyi, ve bu olasılığında arttığını, akabinde IMF anlaşmasının neden Mayıs ayına ertelendiğinin anlaşılmış olmasıdır.
Evet Nisan sonuna kadar bu ülkede böyle bir beklenti hasıl omuş durumda, ticarette para dönmez oldu, çek ile yapılan işlerede çözüm bulunamadı, tüketim ürünleride zam üstüne zam rekoru kırmaya başladı, stokçuluk bi taraftan bi taraftan malı paraya çevirme yarışı hızlandı, bütün bunlar iç piyasada ticaretle uğraşan herkes tarafından bilinip bekleniyor, ama nedense olacakların gündeme düşeceği gün mukadderat gibi bekleniyor, işte bu ekonomik beklenti start alabilir, zaten Nisan sonuna kadar bişekilde start alacaktı, süreci başka bir çıkarımla süsleyen bir iktidar ve yine çıkar sağlamaya çalışan, aynı zamanda seçim naraları atan muhalefet göreceğiz, yırtılan hacıbekirin donu olacak ama, yırtığın ne kadar büyük olacacağı öngörülemiyor, yada en azından Mayıs ayında bu yırtığın büyüklüğü tam anlamıyla ortaya çıkmış olacak ve IMF yaması çarçabuk yapılıverecek, olaylar sütlümana bağlanacak, bu arada piyasaların çalkantısını tahmin edebilene aşkolsun
Tüm bunlar olabildiğince kısa sürede olup bitmeli şeklinde programlanmış kurgulanmış gibi görünüyor:) dikkatli olmalı, saygılar.
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]22 Şubat Pazartesi [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] USD Chicago Fed Ulusal Aktivite Endeksi (Oca) 15:30 -0,61 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Dallas Fed İmalat Endeksi (Şub) 17:30 %8,3 Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Yellen'in ABD Ekonomisi Hakkındaki Konuşması 18:00 Yüksek [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ambac Financial Group (ABK) -3.34 $ (Zaman belli değil)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Fannie Mae (FNM) -3.64$ (Zaman belli değil)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Şubat dönemi Kapasite kullanım oranı (16:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TCMB Ocak ayı Reel kesim güven endeksi (16:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TCMB Şubat ayı 2. beklenti anketi (16:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Hazine,Ocak dönemi Merkezi yönetim toplam borç stoku (17:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
günaydın ve cümleten bol kazanclar..
bakalım shortlarımızı kebap yapacaklar mı :) çok huzurluyum demiştim dimi , nirvanadan oncekı hisler olabilir.. ;);););)
Cünaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
cümleten günaydın bol kazançlar ..
Günaydınlar, bol kazançlar, az çarpılmalar...
Bugün ekrana pek bakamayacağım. Short devam. Çöker bence. Stop'um yazılı ben kaçıyorum...
[quote=selçuklu;203689]cümleten günaydın bol kazançlar ..[/quote]
Kaleci bugün kim, patron?.dng
[quote=Strategist;203690]Günaydınlar, bol kazançlar, az çarpılmalar...
Bugün ekrana pek bakamayacağım. Short devam. Çöker bence. Stop'um yazılı ben kaçıyorum...[/quote]
Paladan kaçış yok, lem?:rolleyes:
[QUOTE=selçuklu;203689]cümleten günaydın bol kazançlar ..[/QUOTE]
patron bu avatar sendeyken hep ralli oluyo .. toktur korkuyorum:eek::eek::eek:
Günaydın dostlar.....
Herkese bol kazançlı bir hafta diliyorum....
Olmuşlara değil,olacaklara bakalım.....kolay gelsin........
YYLD günaydın hayırlı işler bol kazançlar.