Günaydınn, bol kazançlarr...
Printable View
Günaydınn, bol kazançlarr...
hay bole sansa edeyim artık 66350 de kapattım pozu pifff ulan şans yok bizde be.. ya tamam git oynamıyom ben ekranı izlicem mal mal daha iyi..
piyasaların yönünü belirlemekte zorlanan arkadaşlara altın'da 1.114,86 seviyesini takip etmelerini öneririm.
bugün için çok kritik bir seviyedir.
bu seviyenin aşağısında veya yukarısındaki saatlik kapanışlar yön konusunda fikir verecektir.
herkese bol kazançlar.
[quote=unlimitted;203701]piyasaların yönünü belirlemekte zorlanan arkadaşlara altın'da 1.114,86 seviyesini takip etmelerini öneririm.
bugün için çok kritik bir seviyedir.
bu seviyenin aşağısında veya yukarısındaki saatlik kapanışlar yön konusunda fikir verecektir.
herkese bol kazançlar.[/quote]
Kaç saattir 1115'in üzerinde zaten lem.kom
zero işlem long devam . gol olur bence ..
[quote=excali;203702]Kaç saattir 1115'in üzerinde zaten lem.kom[/quote]
eee?
yön neymiş o zaman öğrenebildin mi? :..:
cuma gunu akette demıstık bızım shortları badem ederlerse aglarız dıye
ağlayalım bıraz üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Arkadaşlar, yakın zaman içinde bende sistem kullanmayı dusunuyorum, fakat gordugum şu ki herkes kendine has formüller türetiyor, bununla ilgli bir kaç sorum olucak
1- vob, endeks100, dow vb. için ayrı ayrı piyasada kalıplaşmıs formüller var mıdır?
2- Eger bu yok ise herkes ms veya mtx programlarında default ayarları kullanarak mı al-sat verıyorlar veya herkes kendisi mi bu formullerı turetıyor??
3- bır soru daha bu formullerın dilini ve nasıl yapıldıgına daır bılgılenebılecegım kaynaklar soyleyebılır mısınız??
cevaplayan arkadaslara şimdiden teşekkürler+.
günaydın gençler.....
ihtiyar delikanlılar....
günaydın arkadaşlar,iyi seanslar !
günaydın herkese,
güzel ve bol kazançlı bir hafta dilerim...
hareket tepkiyi biraz aştı gibi sanki.daha evvelki not arttırımlarında basmışlardı.bu sefer alıyorlar hala.ve 1 haftada piyasaya giren 300 trilyon parada ayrı bir tartışma konusu.
bakalım ne yapacaklar?
günaydınlar 66600 kritik bir yer shortuz elhamdulıllah ama buranın üstünde tutunursa abdest kaçabilir...