5 dk lığı sat veren yokmu :)
Printable View
5 dk lığı sat veren yokmu :)
[quote=YAVUZHAN;203752]5 dk lığı sat veren yokmu :)[/quote]
önceki sayfaya bak.dng
[quote=unlimitted;203737]ı ıh..yanlış...
şarjör çok.
IMF birisi evet.
ya dıv cıns? 11.500 oluu mu? oluuuu.. ;)
yunanistanı öyle bi kurtardık kiii,
naçizane tavsiyem, tek yöne odaklanmayın. batarsınız...[/quote]
dov la gidemez bunlar öle olsa idi, s&p tezgahını kullanmazlardı, dov + ydı çünkü, ..........demekki ihtiyaç duydular, hükümet te sıkışmıştı,.........
tek yönlü deyilim, ama tezgaha yapacak bir şey yok, benim bandım 1000 puvandı, tsunami geldi, önceden ayarlanmış bir tarih, çünkü ayuların kafası iskanto faizinde kalmıştı, ona şartlanmışlardı,..... ben güne flat başlamış ve ilk işlemlerimde uzun yönde olmuştu, sağlık olsun,.....
bu şart nasıl hazırlandı her şey ortada, dov da ortada, bu faiz + şına herkez satış beklerken 6 aydır, dov + gidiyor, bir yerden dökecek ama o arada ağa paçayı kurtaracak, ağa global anlayacağınız, her gün traş oluyor ve sabah kalktığında mutlaka duş alıyor, bıyıklı deyil anlayacağınız, çok kolu var ve çok kurum kullanıyor,, alıcı gelmiyor, gelen satıcı, kafalar satıcı, yani artık ellerinde ruhen psikopat yatırımcı kitlesi kaldı, inanmayan, güvenmeyen, eleştiren, üç kağıtçı diyen, o yüzden zaten dövüyorlar, bu kitleyi bezdirmek için,
[quote=TÜRKOĞLU;203750]açılmıyor link...ne var bu linkte.bombalı paket mi? :o[/quote]
yohh..paketli bomba...şu mesajmdı.....
ha bir deşu para giriş-çıkış olayına değinecektim... ara ara günlük PGÇ lerin bahsi geçi,yor ve onun sadece günlük değerine bakılarak endeksin yönü hakkında yorum yapılıyor ki ben bu yönteme iki nedenle karşıyım
1) Virman, fiktif işlem, ayaklı işlem v.b. nedenlerle ilk 5 kuruma göre yapılan PGÇ hesabı bence sağlıklı değil.
2) Her durumda PGÇ nin günlük değeri değil, trendi önemlidir.
bence,bu nedenlerle PGÇ nin günlük değerleri yerine MFI yi izlemek daha doğru...bakınız
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin büyük hali için buraya tıklayın. 1262x754 and weights 52KB.[IMG]http://i50.tinypic.com/21bqcrd.png[/IMG]
[quote=Astatin;203753]önceki sayfaya bak.dng[/quote]
daha iddaalı olsun patron,uyumsuzluk falan değil,on the way projeksiyonlu please :..:
zystems.. tümü alda 5 dakkalığın en hızlı versiyonu 66325'e gevşemesine rağmen sat vermedi haftasonua flattten ötürü halen pozsiyon yok :(
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/22/1694.bmp[/IMG]
Cerphiiiiiiiin,
Gı bi spot yorum yap,gap kapanıyiyy...yetiş...
[quote=Astatin;203751]Buda 5 dklık MP, modifikeli saraylı breakout bandları ile
[IMG]http://i46.tinypic.com/34eswvo.jpg[/IMG][/quote]
[quote=YAVUZHAN;203756]daha iddaalı olsun patron,uyumsuzluk falan değil,on the way projeksiyonlu please :..:[/quote]
uyumsuzluk bunun niresinde YAVIZHAN'ım....5 dklık kullanan, MP sat verdiği için ve önceki pozu karlı kapattığı için bu şorta uyar :)...sağlamcı olan ise bekler, band kırılınca yeni poz alır..ehuheuhueh..üwwww
patron takip ediyorum grafiklerini yahu bundan önceki,hani ayucuklar için anca bukadar dediğini kastettim ben..
66 ya yaklaştık hala on the way demiyosun demekki piyasa epey sağlam attı temelleri :)
bu sonucumu çıkaralım yani :)
güzel olmuş misafir vardı bakamadım ... vurun .. quenn apla at iki tekme daha .. üvvv ...
yaf bunlar su katılmamıs o.* bu ne boyle yukarı bas bas bas ordan gomsur gitsin..
+%1 olan endex - ye geciyo... piuvvv
[quote=Kennym;203740]hocam haftasonundakı ekonomı haberlerıne gore tek kursundan zıyade ıkıncı not artırımı beklentılerı yaymaya calısıyolar.. bılmıyorum aslı astarı yada gerceklıgı varmıdır ancak kurumlardan yenı bır not artırımı rusgarı baslayacagı dıllendırılıyordu.. bunlar bulurlar bı yolunu.. ıcabında elimizde 13 maça var derler genede koz tutarlar..
ayu olarak yemedıgımız dayak kalmadı haklısınız.. ama gorunen su kı bunlarında burayı dusurmeye nıyetlerı yok .. bence mantıklı olmakta fayda var.. hergun ayu hergun ayu yok aga.. emın olun bız ayuyken bunlar ayu olmaz .. bız bogaykende bunlar boga olmaz ..[/quote]
ya kennym, bütün türkiye herşeyi görüyor, ekonomiye güvenipte long olan bir allahın kulu yoktur, yandaşlar dahil, soygun ve talan gırla gidiyor, en kötü olaylarda dahi, istif ve ütü bozulmuyor, vakur duruşa devam ediliyor, birileri o kadar desteklemişki, dünya başına yıkılsa duruş değişmiyor,....
her şey de çelişki var düşünsenize notunuz artıyor ama imf nin dötünden ayrılmıyorlar,.....
anında destek geliyor, not artırılıyor, borsa yukarı itiliyor, irade dışında çalışan bir ekip ve organizasyon var, tek merkezden yönetim, işin eknomi kısmıyla ilgilenen lerinin amacı illüzyon,.....
bunların parayla işleri yok,......başka iş peşindeler, kaygıyla ve esfle izliyoruz, ........