efg 66 bin altına izin vermedi..
2400 kontrat alışta an itibariyle..
Printable View
efg 66 bin altına izin vermedi..
2400 kontrat alışta an itibariyle..
Bu EFG deki adam nasıl bir hayvan ......
boz ayım derya ölmeden önce bir güzellk gelirmiş diye, işte ondan......
[quote=SaNCaKTaR;203767]Bu EFG deki adam nasıl bir hayvan ......[/quote]
acaip bir hayvan
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=CmIwyd2qqas[/URL]
[quote=indregandi;203768]boz ayım derya ölmeden önce bir güzellk gelirmiş diye, işte ondan......[/quote]
tekrar 66.600 yaparsa ilave şort açacağım.....
buyursunlar.....
66.650...üstü balon bana göre....:..:
10 dk da henüz öncü satış dalgaları yaşadık, henüz satış kesinleşmedi, satış olduğunda buradan sylecem bu satış diye,........
[quote=boz ayı;203770]tekrar 66.600 yaparsa ilave şort açacağım.....
buyursunlar.....
66.650...üstü balon bana göre....:..:[/quote]
kapanış tahminim.....64.650.........:..:
[QUOTE=indregandi;203765]ya kennym, bütün türkiye herşeyi görüyor, ekonomiye güvenipte long olan bir allahın kulu yoktur, yandaşlar dahil, soygun ve talan gırla gidiyor, en kötü olaylarda dahi, istif ve ütü bozulmuyor, vakur duruşa devam ediliyor, birileri o kadar desteklemişki, dünya başına yıkılsa duruş değişmiyor,....
her şey de çelişki var düşünsenize notunuz artıyor ama imf nin dötünden ayrılmıyorlar,.....
anında destek geliyor, not artırılıyor, borsa yukarı itiliyor, irade dışında çalışan bir ekip ve organizasyon var, tek merkezden yönetim, işin eknomi kısmıyla ilgilenen lerinin amacı illüzyon,.....
bunların parayla işleri yok,......başka iş peşindeler, kaygıyla ve esfle izliyoruz, ........[/QUOTE]
kesınlıkle haklısınız ama buranın gocecegını fılan zannetmıyorum zaten spotun 3 te 2 sı adamların elınde .. kıme satacaklar bu kadar malı.. bence tutabıldıklerı kadar yukarda tutma sebeplerıde bu yuzden.. kazandıkcada spota basıyolar orasıda ayrı bı mevzu tabı.. degırmene kovayla tasımadıkları surece bunlara para akısı saglanmıyo demekkı bu yola basvuruyolar... yoksabura goctu bura gocecek dıye dıye ayuluktan nevrımızı donderecekler..
yok artık buranın gocecegını fılan dusunmuyorum gocecegı varsa bıle bunu bız bılemıcez.. adamlar ne zaman gocmelerını ıstıyosa o zaman gocecek burası.. tıpkı 70000 den gocmesı gıbı.. yada ne zaman yukarı gıtmek ıstıyosa gıdcekler.. tum kademelerde bunlar var .. assadada bunlar var yukarda da bunlar var..
neyse bu kısım bıraz ky umutsuzlugu gıbı gorunuyor demek kı ıkıncı bı dusus dalgası yakın :)
Eski hava k.k.İbrahim FIRTINA gözaltına anlındı cnbc-e
[quote=boz ayı;203772]kapanış tahminim.....64.650.........:..:[/quote]
inşallah ama fena operasyon yaptılar, iskanto nedeniyle baktığımız istikamette boynumuz kalınlaşmıştı, o yüzden çeviremedik, sağlık olsun,...
çok alacağımız var ağadan, donanım çok iyi, ............
[quote=Kennym;203773]kesınlıkle haklısınız ama buranın gocecegını fılan zannetmıyorum zaten spotun 3 te 2 sı adamların elınde .. kıme satacaklar bu kadar malı.. bence tutabıldıklerı kadar yukarda tutma sebeplerıde bu yuzden.. kazandıkcada spota basıyolar orasıda ayrı bı mevzu tabı.. degırmene kovayla tasımadıkları surece bunlara para akısı saglanmıyo demekkı bu yola basvuruyolar... yoksabura goctu bura gocecek dıye dıye ayuluktan nevrımızı donderecekler..
yok artık buranın gocecegını fılan dusunmuyorum gocecegı varsa bıle bunu bız bılemıcez.. adamlar ne zaman gocmelerını ıstıyosa o zaman gocecek burası.. tıpkı 70000 den gocmesı gıbı.. yada ne zaman yukarı gıtmek ıstıyosa gıdcekler.. tum kademelerde bunlar var .. assadada bunlar var yukarda da bunlar var..
neyse bu kısım bıraz ky umutsuzlugu gıbı gorunuyor demek kı ıkıncı bı dusus dalgası yakın :)[/quote]
satış beklemiyoruz zaten, çıkışta beklemiyoruz, ama burada deyil, dov da, bunu yatay band diye açıklamıştık daha önceleri, dov 6.xx faize kadar devam edebilir, gücü de var, her şeyi var, onun sorunu balon oluşturmamak ve soğutmayı sağlamk, bunu yaparken bir bantta tutmak bütün dünyayı eş zamanlı olarak,........ yalnız buradaki bölümün elinin ayarı yok, buna dikkat etmemiz şart,.......
225 ort shortcover ve long .. sistemler alda bence .. rally .. projeksyon belli a* ...