[quote=Strategist;203824]Sistemi sat veren herkesi teprik ederim... :..:[/quote]
Ziestemini debrik ederim.
Benim Ziestem hala SHORT. Yükselişe rağbet etmedi.
Printable View
[quote=Strategist;203824]Sistemi sat veren herkesi teprik ederim... :..:[/quote]
Ziestemini debrik ederim.
Benim Ziestem hala SHORT. Yükselişe rağbet etmedi.
günlükte 65375 e kadar bir boşaltma olabilir, zira cuma günkü barın boyu oldukça uzun, bu barın aşağı yönde geçilmesi oldukça zor, olursa eğer boğa katliamı olur, en azından bugün için ihtimal vermiyorum, ama olursa eğer [COLOR=red]uzlaşmanın[/COLOR] yönünü belirler,...... [COLOR=red]uzlaşmanın[/COLOR] yönü şu an için 65375 desteğine bağlı olarak yukarı yönde, 65650 ve 65375 iki önemli yere,.....
[quote=sazan;203841]Ziestemini debrik ederim.
Benim Ziestem hala SHORT. Yükselişe rağbet etmedi.[/quote]
41 kere maşallah,Allah nazardan saklasın....tü..tü..tü.....:::
[quote=indregandi;203842]günlükte 65375 e kadar bir boşaltma olabilir, zira cuma günkü barın boyu oldukça uzun, bu barın aşağı yönde geçilmesi oldukça zor, olursa eğer boğa katliamı olur, en azından bugün için ihtimal vermiyorum, ama olursa eğer [COLOR=red]uzlaşmanın[/COLOR] yönünü belirler,...... [COLOR=red]uzlaşmanın[/COLOR] yönü şu an için 65375 desteğine bağlı olarak yukarı yönde, 65650 ve 65375 iki önemli yere,.....[/quote]
64 altında ful short olurum, yukarıdaki analiz gereği ve uzlaşırım,......
teorik fiyatın 800 puan altındayız..?
66600 ÜSTÜ OLMADI 65250 BENCE ÇOK ÖNEMLİİİİ.lelele.lelele
sanırım em.li generallerden ve hsyk dan ekmek yiyoruz,....
[quote=indregandi;203848]sanırım em.li generallerden ve hsyk dan ekmek yiyoruz,....[/quote]
gen.kur mısır gezisini iptal etmiş,.....kavga var, kavga cort yapar,.....
yyld :::
beklentiler bitmiş olmasın sakın
imf mayısa muaallak
not artırım beklemekte yok.
şimdi oynama zamanı
65425 flat oldum bereket versin
cuma kısalar kapandı çok şukur .. pala inletdi biraz.....