-
-- Flash Haber --
Alacahöyük'de 2.500 yıl öncesinden kalma bir hiyeroglif bulundu. Çarpılmataş döneminden kaldığı belirlenen bu hiyeroglifteki yazılar bilim adamları tarafından çözülmeye çalışılıyor. Yazıların şu ana kadar çözülebilen kısmında "Pala'nın da, EFG'nin de *.*" yazdığı tespit edildi. Pala ve EFG denen varlıkların ne olduğu ve yıldız nokta yıldızın ne anlama geldiği bilim adamlarını çaresiz bıraktı. Çalışmalar devam ediyor.
-- Motrüks Haber --
-
[quote=indregandi;203842]günlükte 65375 e kadar bir boşaltma olabilir, zira cuma günkü barın boyu oldukça uzun, bu barın aşağı yönde geçilmesi oldukça zor, olursa eğer boğa katliamı olur, en azından bugün için ihtimal vermiyorum, ama olursa eğer [COLOR=red]uzlaşmanın[/COLOR] yönünü belirler,...... [COLOR=red]uzlaşmanın[/COLOR] yönü şu an için 65375 desteğine bağlı olarak yukarı yönde, 65650 ve 65375 iki önemli yere,.....[/quote]
[quote=indregandi;203845]64 altında ful short olurum, yukarıdaki analiz gereği ve uzlaşırım,......[/quote]
[quote=indregandi;203848]sanırım em.li generallerden ve hsyk dan ekmek yiyoruz,....[/quote]
[quote=indregandi;203854]son işlem 425 oldu, 225 beklemede, şimdilik 65375 olayına sadık kalacam, 64000 altında zaten doya doya satarız,......[/quote]
[quote=sadberk22;203855]hepsi bahane bu işin, pala satmak istedi sattı :cool:yoksa haber nerdeyse 2 saat önce düşmüştü :::[/quote]
annatabildimmi,....
-
[quote=fXci;203863]yyld.....[/quote]
YYSD 5 dk...YYSD 15 dk:mad::o:D:..:
[IMG]http://i48.tinypic.com/fvz8mo.jpg[/IMG]
[IMG]http://i50.tinypic.com/n33fyw.jpg[/IMG]
-
ölçmekte kendime güveniyorum, bu işe çok zaman ayırıyorum gece gündüz nerede ise, ama s&p gibi olaylarda önceden haber gelmeden işimiz şansa kalır, zaten haber alırsak pala, alamazsak oluruz mala, :::
-
[quote=fXci;203860]Buda sibobun matriks getiri egrilisi son durums
[IMG]http://i46.tinypic.com/15q6sub.png[/IMG][/quote]
Getiri eğrisi hangi zaman aralığından başlıyor patron? Tüm veriler mi (2006 ortasına kadar) yoksa sadece 2010 falan mı?
-
[quote=indregandi;203869]ölçmekte kendime güveniyorum, bu işe çok zaman ayırıyorum gece gündüz nerede ise, ama s&p gibi olaylarda önceden haber gelmeden işimiz şansa kalır, zaten haber alırsak pala, alamazsak oluruz mala, :::[/quote]
İlginçtir, bu sefer haberden önce az sonra yükseleceğini çok belli ettiler. Buradaki ekran görüntülerinden gördüğüm kadarıyla saatlikler dahil birçok sistem önceden AL vermiş. Benim histemim de sert AL sinyali çakmıştı. Genelde bu kadar belli etmezlerdi...
-
65475 mı üvvvv allahsızlık diz boyu bune yaf.. piuvvvvv
-
[quote=Strategist;203866]-- Flash Haber --
Alacahöyük'de 2.500 yıl öncesinden kalma bir hiyeroglif bulundu. Çarpılmataş döneminden kaldığı belirlenen bu hiyeroglifteki yazılar bilim adamları tarafından çözülmeye çalışılıyor. Yazıların şu ana kadar çözülebilen kısmında "[COLOR=red][B]Pala'nın da, EFG'nin de *.*" yazdığı tespit edildi[/B][/COLOR]. Pala ve EFG denen varlıkların ne olduğu ve yıldız nokta yıldızın ne anlama geldiği bilim adamlarını çaresiz bıraktı. Çalışmalar devam ediyor.
-- Motrüks Haber --[/quote]
Vardır bir hikmeti i hüdası,boşa yazmazlar....:cool:
-
[quote=Kennym;203872]65475 mı üvvvv allahsızlık diz boyu bune yaf.. piuvvvvv[/quote]
bırak kennyy az ahlaksız olsunlar... .boks.
-
vadeye 4 gün kalmış -900 makas...biraz ilginç...
-
[QUOTE=Astatin;203868]YYSD 5 dk...YYSD 15 dk:mad::o:D:..:
............[/QUOTE]
Yo yo LD
-
Almanya:Yunanistana yardım için karar vermedik..cnbce