yataylık için bu seviyeler müsait :)
Printable View
yataylık için bu seviyeler müsait :)
Astatin patron, senin "hızlı sistem yap, breakout bantlarıyla hatalı sinyalleri filtrele" fikrini ben de denedim, canavar gibi çalışıyor. Ben de şaştım kaldım. Bunca yıldır bu işle uğraşırım, gün içi oyun için yatay piyasa belasına karşı bundan daha iyi yöntem görmüş değilim. Paylaştığın için teşekkürler...
.lelele
Ekte ilk denemem var. Cuma da çalıştı, bugün de çalışıyor. Yalnız belki bant süresini 9:45'den 10:05'e çekmek anlamlı olabilir. DAX açılışını da içeri almak için. Bugünkü ilk yukarı hareketteki gibi fake breakout'ları engelleyebilir.
[QUOTE=Strategist;203870]Getiri eğrisi hangi zaman aralığından başlıyor patron? Tüm veriler mi (2006 ortasına kadar) yoksa sadece 2010 falan mı?[/QUOTE]
patroş 2010 olsa tek galdıraça daha ne isterüm ::: emme deel 2006 ortasından
[quote=TÜRKOĞLU;203875]vadeye 4 gün kalmış -900 makas...[B]biraz ilginç[/B]...[/quote]
Herşey ilginç zaten...
Beyinlerimiz uyuşmuş,gözlerimiz kör olmuş,duygularımız körelmiş...
Binmişiz bir alamete,gidiyoruz......................................................................
Allah sonumuzu hayretesin....
[quote=Strategist;203871]İlginçtir, bu sefer haberden önce az sonra yükseleceğini çok belli ettiler. Buradaki ekran görüntülerinden gördüğüm kadarıyla saatlikler dahil birçok sistem önceden AL vermiş. Benim histemim de sert AL sinyali çakmıştı. Genelde bu kadar belli etmezlerdi...[/quote]
kesinlikle haklısın ama, şu fark var, ben dalga boyunu 1000 puvana ayarladım, bu kılçıksız analiz gereği, o gün beklentim şöyle idi, 63500 yeresi al, 64650 yeresi sat şeklinde, nitekim flat girdiğim güne long yönünde baişladım, 500 ve 425 alıp, 775 teslimat yaptım, 925 satım 725 teslimat yaptım, beklemede olan alışlarım 63150, 325, buna karşılık satışlarım 63950, 64150 yerssinde ve 64650 ye kadar pramit yapark cört yönündeydi, yumuşak karnımız ise iskanto faiz artırımı olduğundan boynumuz kalınlaşmıştı, çünkü macroda bunun anlamı coni de ve bizde farklıydı, ...bir kez daha 500 yeresini hissetmek istiyordum long olabilmek için, ve sürekli soygun buna uygundu, o yüzden alım sinyallerini kale almadım, çünkü 64650 ye kadar cörtten sonra py nin aşağı kayacağına inanmıştım, işte bu avlanma yeremimiş, çünkü onlarda s&p yi hazırlamışlar öleki, tepeden basışları 66200 den oldu, ve 65375 e kadar bastılar, ve
ikinci tura geçtiler, hızlı hareketle imkan tanımadılar, zaten donma yüzünde yaklaşıkon dakika ekran la uğraştım, sağlık olsun, bu nedenle bir şarjörleri kaldı diyorum, yani py ler tekniğe şükür kavuşacak yakında, bu bizim esas para kazanacağımız yereler olacak, imf kaldı geriye , tek şarjör ve 30 luk, ratinler 20 likti,
[quote=indregandi;203867]annatabildimmi,....[/quote]
teşekkürler üstad dediğini ; ''[COLOR=red]uzlaşmanın[/COLOR] yönü şu an için 65375 desteğine bağlı olarak yukarı yönde, 65650 ve 65375 iki önemli yere'' dikkate alıyorum.- nokt atışlarına hayranım indregandi.brvhaddim olmayarak bi de bişey diyecem üstad sen bence yayılma yapma zaten en düşük maliyetleneceğim dediğin noktayı görüyor boşuna yukarıdan maliyetleme:D palanın işine gelen haberler müstesna.dng
[QUOTE=SaNCaKTaR;203874]bırak kennyy az ahlaksız olsunlar... .boks.[/QUOTE]
olsunda bıze poz kapattırana kadar ızdırap verıp sonra gocmesıne sınır oluyorum .. yaf sankı pıyasa ky ye endexlı arkadas nasıl bı ayarlama nasıl bı zamanlama bu.. şaka gibi ortada pıyasa fılan oldgunu dusunmuyorum artık.. boyle bı arz talep dengesı olusabılecegını sanmıyorum..
[quote=Strategist;203879]Astatin patron, senin "hızlı sistem yap, breakout bantlarıyla hatalı sinyalleri filtrele" fikrini ben de denedim, canavar gibi çalışıyor. Ben de şaştım kaldım. Bunca yıldır bu işle uğraşırım, gün içi oyun için yatay piyasa belasına karşı bundan daha iyi yöntem görmüş değilim. Paylaştığın için teşekkürler...
.lelele
Ekte ilk denemem var. Cuma da çalıştı, bugün de çalışıyor. Yalnız belki bant süresini 9:45'den 10:05'e çekmek anlamlı olabilir. DAX açılışını da içeri almak için. Bugünkü ilk yukarı hareketteki gibi fake breakout'ları engelleyebilir.[/quote]
Löp Löp kontrat olsun börtföyüne eklensin.brv.brv teprik ederim...
ps; fake breakout diye bir şey yoktur, doğru seçilmemiş band vardır.kom
Şaka bir yana; her işlemi karlı sistem diye bir şey yok..arada feyk yiyebilir. orda uğraşılması gereken şey, feyk yememek değil, feyki yedikten sonra en kısa sürede uyanmak ... yok yok histemdne bahsetmiyorum... misal; artı gapli günlerde, alt bandı biraz yukarı çekmek (ama neye göre hangi formüle), eksi gapli günlerde ise, üst bandı biraz aşağı çekmek (ama neye göre hangi formülle):..::..::..::..: çok şık ve basit bir yanıtı var bence..:rolleyes::rolleyes: aslında gözünün önünde çoğu kez, grafa bakınca..deyip ipucunu vereyim ve bu konuda ebediyen susayım...(yaklaşımın gerekçesi ; bandlar neredeyse hiç, aynı seans içinde peşpeşe iki kez feyk yememiş..yani iki kere üst üste feyk yenmiyorsa, gap li günlerde ben bandların ters yönde olanını neden hala sabit tutayımki.....şşşşşşş)
[quote=Kennym;203884]olsunda bıze poz kapattırana kadar ızdırap verıp sonra gocmesıne sınır oluyorum .. yaf sankı pıyasa ky ye endexlı arkadas nasıl bı ayarlama nasıl bı zamanlama bu.. şaka gibi ortada pıyasa fılan oldgunu dusunmuyorum artık.. boyle bı arz talep dengesı olusabılecegını sanmıyorum..[/quote]
[COLOR=red]EMEKTAR dostum cevabını vermiş sanırım [/COLOR]
[quote=EMEKDAR;203881]Binmişiz bir alamete,gidiyoruz......................................................................
Allah sonumuzu hayretesin....[/quote]
[quote=sadberk22;203883]teşekkürler üstad dediğini ; ''[COLOR=red]uzlaşmanın[/COLOR] yönü şu an için 65375 desteğine bağlı olarak yukarı yönde, 65650 ve 65375 iki önemli yere'' dikkate alıyorum.- nokt atışlarına hayranım indregandi.brvhaddim olmayarak bi de bişey diyecem üstad sen bence yayılma yapma zaten en düşük maliyetleneceğim dediğin noktayı görüyor boşuna yukarıdan maliyetleme:D palanın işine gelen haberler müstesna.dng[/quote]
saberk bu yöntem çok para yapıyor, bu s&P bu olur arada, sürekli soygun yöntemi ile 35 000 punandaydım s&p ye kadar buna yapcağımız bir şey yok, arada olur, önemli olan sürekli soyabilmek, araya yani sandık bölgesinden uzak durmak şart, bende sandık bölgesi 400-500 puvan civarında, her gün s&p yapacak halleri yok,......arada olur, sürekli soygundan sonra zaten full soyguna geçecem, bankalar kapanana kadar soyacam, soyacam,
Yeni 15dk sistemim "SAT a*" sinyali vermiş... Ağzı bozuk bir miktar, kusuruna bakmayın... :..:
[IMG]http://i48.tinypic.com/ajuvdw.gif[/IMG]
65375e geldi pala ama bu geliş geliş değil duruma bakılırsa daha aşşağısını da gözüne kestirdi aşşağılık pala:)