dünkü 47150 longlarla bekliyorum..vur-kaç sistem çok işlem yaptırıyor ama hoşuma gitti...
Printable View
dünkü 47150 longlarla bekliyorum..vur-kaç sistem çok işlem yaptırıyor ama hoşuma gitti...
46850-875 long
46650 stop
46850-875 long
46650 stop
[quote=follow;17098]koca forumda longda bekleyen bir benmi varim :)[/quote]
bende varım shortları longa cevirdim 850-875den
enflasyon datasına kadar yukarı cekebilirler
[quote=follow;17098]koca forumda longda bekleyen bir benmi varim :)[/quote]
bende varım shortları longa cevirdim 850-875den
enflasyon datasına kadar yukarı cekebilirler
[QUOTE=follow;17093]sayin yonetici altyapi saglam dimi?kilitlenme olmasin bugun sitede :):)[/QUOTE]
benim sitede sayfayı yenilemem neredeyse 2 dakikayı alıyor.
diğer forumlarda bıu kadar gecikme olmuyor
ama nedense burada hep böyle
daha öncede yazdım ama kimse cevap vermemişti bu konuda
[QUOTE=follow;17093]sayin yonetici altyapi saglam dimi?kilitlenme olmasin bugun sitede :):)[/QUOTE]
benim sitede sayfayı yenilemem neredeyse 2 dakikayı alıyor.
diğer forumlarda bıu kadar gecikme olmuyor
ama nedense burada hep böyle
daha öncede yazdım ama kimse cevap vermemişti bu konuda
sn follow daha taşınamadık yeni serverda karakter uyuşmazlıgı yaşıyoruz onu hallettiğim zaman taşınıyoruz haftasonuna bıraktım o işi.
sn follow daha taşınamadık yeni serverda karakter uyuşmazlıgı yaşıyoruz onu hallettiğim zaman taşınıyoruz haftasonuna bıraktım o işi.
arkadaslar SAKIN alsat tavsiyesi olarak dusunmeyin ve SAKIN BENIM DEDIGIMI YAPMAYIN ve SAKIN ETKI ALTINDA KALMAYIN ancak ben gelecek hafta 49.000 denenebilir diyorum.Olursada bu yazimi referans alarak tesekkurlerinizi bekliyorum :):)
[QUOTE=HeLLiM;17105]sn follow daha taşınamadık yeni serverda karakter uyuşmazlıgı yaşıyoruz onu hallettiğim zaman taşınıyoruz haftasonuna bıraktım o işi.[/QUOTE]
tamam sayin hellim kolay gelsin.
haaaa aklima gelmisken yazayim BASKA YERDE SUBEMIZ YOKTUR YALNIZ BURADA YAZIYORUZ TAKLITLERIMIZDEN SAKININIZ :):)
arkadaslar durum degerlendirmesi alalim 47.000 uzerindeyiz :)
arkadaslar SAKIN alsat tavsiyesi olarak dusunmeyin ve SAKIN BENIM DEDIGIMI YAPMAYIN ve SAKIN ETKI ALTINDA KALMAYIN ancak ben gelecek hafta 49.000 denenebilir diyorum.Olursada bu yazimi referans alarak tesekkurlerinizi bekliyorum :):)
[QUOTE=HeLLiM;17105]sn follow daha taşınamadık yeni serverda karakter uyuşmazlıgı yaşıyoruz onu hallettiğim zaman taşınıyoruz haftasonuna bıraktım o işi.[/QUOTE]
tamam sayin hellim kolay gelsin.
haaaa aklima gelmisken yazayim BASKA YERDE SUBEMIZ YOKTUR YALNIZ BURADA YAZIYORUZ TAKLITLERIMIZDEN SAKININIZ :):)
arkadaslar durum degerlendirmesi alalim 47.000 uzerindeyiz :)