[quote=a.kaya;289321]niye ben dememişmiydim 80*** leri :..: :D[/quote]
he ama sen galiba ya 80 ya 60 demiştin:..::..::..:
Printable View
[quote=a.kaya;289321]niye ben dememişmiydim 80*** leri :..: :D[/quote]
he ama sen galiba ya 80 ya 60 demiştin:..::..::..:
cumleten gunaydın ve kolay gelsın ...
shortcuların umudu kırılmıs vazıyette - makasta mal devrını bugun yapacaklar gorunuyor.. bugun kapanan shortlara ıstınaden ya yenı poz reverse edılecek yada beklenılecek.. eger apsd assagıda kalırsa -5000 seviyelerinde yatayda kalırız yok tekrar 0 a yakınsarsa o vakıt dusus devam edecektır dıye dusunuyorum..
100000 i gormeden hayatta bırakmazlar bence bizim buraları... :D:D
bugün de böyle geçer gibi görünüyor yatayda çarpmaya devam hiç işlem yapmayacağım gibime geliyor bugün için
dananın kuyruğu burda kopacak yine
[IMG]http://i51.tinypic.com/2nlvn76.png[/IMG]
sinyal gelirse ayrı tabi ki :..: Asti 80-85 leri ben grafik eşliğinde demiştim hatırlıyonmu :..: bende tebrik isterim :)
turkcell in yediği satış dikkat çekici !!!
paritede 1.3058 de güçlü direnç var bu direnci geçemezse iyi satış yer....
80000 de bekleyen şort kavırmaları iptal ettim...hoş ve foşş durumlar seziyorum..topuklayan fdj e ve dax a rağmen eksi hoş bişi..d
makasın sıfırlanmış olması trendsel bi dönüşümün olma ihtimalini artırıyor bence .. ühühühüüh .. ne güzel yorumladım ama ... ehehuehueeu .. zigd .. zero işlem gısa devam ... üvvvvvv
[quote=selçuklu;289335]makasın sıfırlanmış olması trendsel bi dönüşümün olma ihtimalini artırıyor bence .. ühühühüüh .. ne güzel yorumladım ama ... ehehuehueeu .. zigd .. zero işlem gısa devam ... üvvvvvv[/quote]
Stro şelalesi bir güneş gibi yükselsin patro...
vob satış yiyor ........
pehhh ben geldim :D ***** spot düşmüyor *****