30 000 olursak tepki geldi dalışa geçiyoruz demeyin.Geçmeyecek dalışa bence.
Printable View
30 000 olursak tepki geldi dalışa geçiyoruz demeyin.Geçmeyecek dalışa bence.
sabah forum 3.sayfada değilmiydi?40 lara gelmişiz yine..geceden geceye takip eden hergün bi kitap bitirmiş gibi oluyodur heralde
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;86735]Sen gazete okumuyorsun galiba hiç:))):D:D.21000 kontrat yapılır ama bu 100 milyarla da olur 5 trilyonla da işte ben onu ufak parayla yapıyorum.Güçlü de değilim.Bu arada long değilim.Ben altına taktım kafayı.[/QUOTE]
"Yabancıdan 'Kopya' çekti VOB'da 600 bin TL kazandı" .kom Gökhan sen kopya çekmişsin ama olmaz ki. Bütün işlemlerin kopya nedeniyle iptalç 500TLni geri al gerisini ver. Kopya çekmeden baştan başla. .dng (Ben bu haberi başka yerde okuduğum için bu başlığı yeni gördüm)
harp çetin geçecek :)
ben kendi adıma bu işi biliyorsam veri çok kötüde gelse uçuracaklar ortalığı:D
Veriler için ayı oldum bakalım ....kısa...
ne oldi, ne oldi, geldikmu:D:D:D
[quote=VOBiX;86747]"Yabancıdan 'Kopya' çekti VOB'da 600 bin TL kazandı" .kom Gökhan sen kopya çekmişsin ama olmaz ki. Bütün işlemlerin kopya nedeniyle iptalç 500TLni geri al gerisini ver. Kopya çekmeden baştan başla. .dng (Ben bu haberi başka yerde okuduğum için bu başlığı yeni gördüm)[/quote]
Haberi değiştirdiler çarpıttılar diğer yayınlar.Başlığı yazarken de çok sordular özür dilediler ama olsun bu başlıkla daha çok ilgi çekmiştir.Yabancı kimmiş ya.Onlarla işim yok.Hep yerli sermayeye çalışırım.:D:D:Dİşin şakası kopya mopya hikaye.Piyasaya uyduk kazandık.Başka açıklaması yok.
Veriler kötü galiba
cok kotu idi ama hic tepki vermediler ne olumlu ne olumsuz bu gidecek yerleri olmadigini gosteriyormu acaba ne dersiniz.
[QUOTE=Dantes;86754]cok kotu idi ama hic tepki vermediler ne olumlu ne olumsuz bu gidecek yerleri olmadigini gosteriyormu acaba ne dersiniz.[/QUOTE]
Evet, kötü veriyi alıyor bunlar artık:), en iyisi flat kalmak tabiii, saygılar...
[QUOTE=Dantes;86754]cok kotu idi ama hic tepki vermediler ne olumlu ne olumsuz bu gidecek yerleri olmadigini gosteriyormu acaba ne dersiniz.[/QUOTE]
bu, biz kötü verileri tınmayacağız demek oluyor:)
ben bi mermi daha sıktım ayulara. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] furdim mu furdim mu?
30300 den sonra 30600 ilk hedef
veriler çok kötü,
gerçi ben çok kötü veri ardından hızlı yukarı bekliyordum ya bunada şükür basmıyorlar en azından...
celp çetin geçiyor dedim. kılıç kalkanla göğüs göğse mücadele var.
foreks veri yayını durdu galiba yine..
Evet, inadına alıyolar, bu akşama dow un artı olacağı görüşümü destekliyor.. saygılar...
Haydi şimdi arttıkça tepki bu diyenlerden geçilmeyecek burası.Güzelce götürecekler.
sahi,
bugün ayın kaçıydı?
[QUOTE=jelibon;86764]sahi,
bugün ayın kaçıydı?[/QUOTE]
helalin var. 18 şuıbat
Neyse, akşama flat bu gece, ya bu hafta diplere düşeriz uzun olurum, yada haftanın geri kalanında 32000 üzerine giden vob da kısa olurum, bu kadar basit, saygılar...
[quote=bull market;86762]Evet, inadına alıyolar, bu akşama dow un artı olacağı görüşümü destekliyor.. saygılar...[/quote]
Vobun 29000 olacağı görüşüne ne diyor peki?:D:D
bogalar trenden indi arenaya girdi :) siz devam edin ben kaçıyorum geceye uzun
[quote=unlimitted;86757]ben bi mermi daha sıktım ayulara. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] furdim mu furdim mu?[/quote]
furmişum.
375 flat.
geri çekilsin de, şarjör dolduralım.
dikkat ikinci fırsat verecektir.
[QUOTE=YAVUZHAN;86689]30325 - 30650 kısa vadeli direnç bölgeleri..[/QUOTE]
birisi 30650 demisti arattım buldum 30650 geçerse yeni direnc neresi ?
2 ocakdan bu yana sistem performansı 10750 puan...portfoy performansı 3100 puan.. :) :(
[quote=Vob Trader;86760]celp çetin geçiyor dedim. kılıç kalkanla göğüs göğse mücadele var.[/quote]
Düşmandan (shortculardan) kaç mevzi geri aldık, ben sayamadım:D
[QUOTE=jelibon;86770]dikkat ikinci fırsat verecektir.[/QUOTE]
bugün trade günü :)
adiler millete margini yedirdiler, saati bile ayarladılar.
[QUOTE=Astatin;86772]2 ocakdan bu yana sistem performansı 10750 puan...portfoy performansı 3100 puan.. :) :([/QUOTE]
periyot nedir sistemde ?
[quote=Astatin;86772]2 ocakdan bu yana sistem performansı 10750 puan...portfoy performansı 3100 puan.. :) :([/quote]
yani 1 lira 3 lira olmustu..hep merak ediyorum sistemli olmak mı zor sistemsiz olmak mı....burda gördüyorumki sistemli olmak da epey zormuş
29975 uzun devam....
bugün dönerse tebrigi hak edeceksin sn lelibon.....+.
[QUOTE=Astatin;86772]2 ocakdan bu yana sistem performansı 10750 puan...portfoy performansı 3100 puan.. :) :([/QUOTE]
senin sistem al sinyali verdi mi şu anda.?
[QUOTE=tuareg;86773]Düşmandan (shortculardan) kaç mevzi geri aldık, ben sayamadım:D[/QUOTE]
günlerdir savunmadaydık:) yeni başladık atağa.
böyle giderse indikatör kayahan çalışmış olacak
onu bunu bilmem, bugün ne dediysem harfiyen oldu,
ayrıca kafalar kollar uçarken cenkin en pis yerinde kendimi ateşe attım 29650 dip
dedim çığırdım,
tenekedende olsa madalyamı isterim:D
sn. jelibon tekrar alım fırsatı kaçtan verirler tahmini?
16.15 veriside var demi.....