Aaaa imkb artı olmuş tühh.
Printable View
Aaaa imkb artı olmuş tühh.
[quote=furkan;86776]periyot nedir sistemde ?[/quote]
15 dakika... 60 dakikalığınki 9600 puan...
[quote=jerfin;86779]senin sistem al sinyali verdi mi şu anda.?[/quote]
375 de verdi..ama tabiki bende aksiyon yok... :( djı 7500 korkusu :) aslında insan psikolojisi...sisteme sahip olmak klay uygulamak zor :)
varmış........
16:15 - ABD Ocak ayı Sanayi Üretimi
16:15 - ABD Ocak ayı Kapasite Kullanımı
[QUOTE=mbm;86784]16.15 veriside var demi.....[/QUOTE]
evet, kapasite kullanım oranı açıklanacak..
24,000 zorlu bir direnç artık..!!
günün en yüksegine yakın kapatırız heralde hem spotta hem vobta
[quote=Vob Trader;86780]günlerdir savunmadaydık:) yeni başladık atağa.[/quote]
daha dur...
iş bankasını kevgire çevirmek var. 22.000 kontratı var daha onun sadece dünden.
şarjör bi dolsun. bak neler oluyor.. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
FDJi de bir dipden donus sinyali var.
7600 un ustune tepki cikisi yapabilir.
Bizde de bunun olumlu yansimasi olacaktir.
30700 geçilmeden rahat vermezler bunlar. Orayı geçerse yaslan arkana.
heryer boga dolu. guzellllllllllllll..boks..
şimdiye kadar çoğu kişi dip avcısıydı, artık çoğu kişi tepe arar durur,
ölene kadar sat, ölene kadar al zamanı, şu saatten itibaren al sata ara verip, seans sonuna kadar kıpraşmamayı düşünüyorum.
Evet bugün tamda ayın 18 inde Sn. jelibonun dediği gibi bir çalışma yapıldı, kendisini tebrik ederim...
Son duruma göre 5 dk lık garfikte fincan çukurluğu bariz görülüyor, çukurluk sonrası kulpda belirgin, buradan yukarı kopuşta tamam..
Şimdi geceye uzun girmek yürek ister, neden? çünkü yurtdışı ne yapar bilemiyyoruz... o zaman benim taktiğim şudur,,,
Vade sonuna kadar yüksek ihtimal bugünkü düşüğün bir yükseği olması gerekir, buda esasen 33500 den yukarda olamaz, en makul seviye 32-33000 aralığıdır diyorum, bu durumda o seviyeleri bekliycem, yada bu hafta daha düşecekmiyiz görmeliyim, saygılar....
Gösterge bir süredir AKBNK oldu GARAN iyice uyuzlaştı. Ondaki hareketi dikkatle izlemek gerek.
jelibon,bundan sonrası için ne diyor?
30.2'de alınan longlar, 30.5'de verilir. (longlama sonrası 29.5'e düşen fiyatlar ve yaşattığı stress için bu işi becerenlere teşekkürlerimi sunarım)
30775 kalıcı gecene kadar benim icin tepki bu :) ama tepkidende faydalanmak lazım dusuk periyotlarda
py cim hadi bir zahmet
matrix donuyor ara ara sizde de oluyor mu
takip ettigim extra 2 trend cizgisi var biri 2 gunluk biri 9 gunluk birinci kirldi simdi ikisinin ortasinda.
30600 mevzisini de ele gecirdik sanırım:)
Nurtopu gibi rallimiz geliyor.
30900 ilk direnç [B]bence..[/B]
1 kontrat karşılı su an ne kadar 600 diye hatırlıyorum ben
[QUOTE=sazan;86800]30.2'de alınan longlar, 30.5'de verilir. (longlama sonrası [B]29.5'e düşen fiyatlar ve yaşattığı stress için bu işi becerenlere teşekkürlerimi sunarım[/B])[/QUOTE]
Bu ben oluyorum herhalde?? :)
[quote=GÖKHANFINDIK;86805]Nurtopu gibi rallimiz geliyor.[/quote]
helal valla.iyi öngördün çıkacağını.bravo
[QUOTE=abka;86799]jelibon,bundan sonrası için ne diyor?[/QUOTE]
burada tek sorun sp kapanışı.
tıpkı dowun yukarda yaptığını bu sefer sp aşağıdada yaptı.
804-808 üstü hatta 820 üstü kapanışlar olmalı.
7900 geçilmeden cacık olmaz.
13-23 arası dikkatli olunmalıdır. geceleri ters kalınabilir.
Dayanamadım 30650 bir parça kısa, neme lazım daha 15 dakikalık al vermiş yeni...
[QUOTE=jelibon;86810]burada tek sorun sp kapanışı.
tıpkı dowun yukarda yaptığını bu sefer sp aşağıdada yaptı.
804-808 üstü hatta 820 üstü kapanışlar olmalı.
7900 geçilmeden cacık olmaz.
13-23 arası dikkatli olunmalıdır. geceleri ters kalınabilir.[/QUOTE]
dow 7850 kapatıcak diyor içimden bir ses :)=
[QUOTE=furkan;86812]dow 7850 kapatıcak diyor içimden bir ses :)=[/QUOTE]
dünkü kapanışı dener seansı içinde diye düşünüyorum.
-50 trl olan pgç -28 e geriledi
bir parmak ayi balimi yoksa gercek boga surusumu
[QUOTE=Astatin;86772]2 ocakdan bu yana sistem performansı 10750 puan...portfoy performansı 3100 puan.. :) :([/QUOTE]
Catinin dediği gibi "Ben sistemden akıllı olduğum için sistemin verdiğinin anca 3te birini alabiliyorum." olmuş seninki de.:D
20 dk vob endeks 30 grafigi
[IMG]http://www.resimekle.gen.tr/pictures/21c3d0be6d072c1c9f8573e2d6347db8.jpg[/IMG]
30,650 den kısa poz açtım:))
[QUOTE=Molly;86783]sn. jelibon tekrar alım fırsatı kaçtan verirler tahmini?[/QUOTE]jelbonun imzasına bakın. ;)
[QUOTE=abka;86799]jelibon,bundan sonrası için ne diyor?[/QUOTE]
Benim hatırladığım revizyon olmadıysa 13 Mart var.
[quote=sazan;86800]30.2'de alınan longlar, 30.5'de verilir. (longlama sonrası 29.5'e düşen fiyatlar ve yaşattığı stress için bu işi becerenlere teşekkürlerimi sunarım)[/quote]
sizinle aynı yerden longlamışız...:)
öğlene kadar bekleyip sonra longlama kararıma rağmen, sabredemeyip erken longlayınca söylediğiniz stresi fazlasıyla yaşadık...:cool:
[QUOTE=truva;86807]1 kontrat karşılı su an ne kadar 600 diye hatırlıyorum ben[/QUOTE]
500 sn truva
[quote=truva;86807]1 kontrat karşılı su an ne kadar 600 diye hatırlıyorum ben[/quote]
500tl
[quote=jerfin;86818]30,650 den kısa poz açtım:))[/quote]
iste bilincli bir ky.:))).