[quote=fXci;204100]savol abi uzun süredir sisteme temamen uyuyorem. emman disiplinime nazar deümesin[/quote]
41 kere maşallah kardeş .brv
pıçağın herdaim bilenik olsun +.
Printable View
[quote=fXci;204100]savol abi uzun süredir sisteme temamen uyuyorem. emman disiplinime nazar deümesin[/quote]
41 kere maşallah kardeş .brv
pıçağın herdaim bilenik olsun +.
[quote=milaslı;204106]dsı kısamı açıyor uzunmu arkadaşlar bilen varmı[/quote]
2000 i özel emir 5000 kontrat long şuan..
Daha dur,daha dur...yenilen hurmaların,nasıl tırmaladığını görmedik...:cool:
Usandım artık histemle takılmaktan :D :D çabuk sistemle takılmam gerekkkkkkk histemle kazanıyorsak sistemle kimbilir ne olur :D:D:D
[QUOTE=YAVUZHAN;204097]fx çi kardeş seni günün analisti seçiyorum..
senden önce short a geçen olduysada seninki sistemli olduğu için torpil yaptım :)[/QUOTE]
benı de ayın ters ındıkatoru sec aga.. ben bole bahtsızlık gudubetlık gormedım yaf.. bu ne nasipsizlik yaf..
ben poz alınca fırlayan bır pıyasa ben kapattıktan 1 saat sonrada gocen bır pıyasa.. hep aynı.. *.* nıe bu gocen pıyasa benım kapatmamdan once baslamıyo bunu merak etmeye basladım.. yahu hep aynı hep aynı...
yok yaf oncelıkle ınsanda nasip olucak.. dot kısmetten cıkınca efg den gelıyo bıseyler :) ehh demek kı benım hıstemın artık herhangı bır sekılde pıyasayla uyusma sansı yok.. bu nedenle belırlı parametrelerın harıcınde aldıgım hıcbır poz kazanc getırmeyecek.. piffff agamısın palamısın *.* senın zaten vade sonu oynamıyom *.* dıger vadeye kadar cezalandırdım kendımı :)
tşk. sayın yavuzhan
[QUOTE=unlimitted;204102]usd/try.
saatliklerde feza formasyonu! :D[/QUOTE]
Abi
1.528x kapasin vadelisi...
x>=0.dng
[quote=steveee;204110]Usandım artık histemle takılmaktan :D :D çabuk sistemle takılmam gerekkkkkkk histemle kazanıyorsak sistemle kimbilir ne olur :D:D:D[/quote]
fx'cinin sistemiyle girdiğin pozdan histemle çıkmayı bi hayal et bakam.
vışşşşşşşşş...:..::..:
[QUOTE=steveee;204110]Usandım artık histemle takılmaktan :D :D çabuk sistemle takılmam gerekkkkkkk histemle kazanıyorsak sistemle kimbilir ne olur :D:D:D[/QUOTE]
bak bı benım mesajları oku ıbret al :) ılk 2 ay hıstem işe yarıyordu ancak algını bi kere bazarlarsa zor toparlarsın.. bıran once sıstem olusturmaya bak .. guzel deneyım kazandıktan sonra hıstem trade et burdakı cogu kısı cok tecrubelı ustadlar.. demedı deme.. bıde cok guzel bı baslık var forumda onu mutlaka oku..
[quote=thracian;204113]Abi
1.528x kapasin vadelisi...
x>=0.dng[/quote]
kelimleleri bile karıştırdı bak .kom
kapanışın vadesi 17:35 değil miydi lo .dng
[quote=Kennym;204111]benı de ayın ters ındıkatoru sec aga.. ben bole bahtsızlık gudubetlık gormedım yaf.. bu ne nasipsizlik yaf..
ben poz alınca fırlayan bır pıyasa ben kapattıktan 1 saat sonrada gocen bır pıyasa.. hep aynı.. *.* nıe bu gocen pıyasa benım kapatmamdan once baslamıyo bunu merak etmeye basladım.. yahu hep aynı hep aynı...
yok yaf oncelıkle ınsanda nasip olucak.. dot kısmetten cıkınca efg den gelıyo bıseyler :) ehh demek kı benım hıstemın artık herhangı bır sekılde pıyasayla uyusma sansı yok.. bu nedenle belırlı parametrelerın harıcınde aldıgım hıcbır poz kazanc getırmeyecek.. piffff agamısın palamısın *.* senın zaten vade sonu oynamıyom *.* dıger vadeye kadar cezalandırdım kendımı :)[/quote]
seni 2009 un ters indikatörü seçiyorum kennym :)))
ve hemen larossian abinin topiğine kursa yazdırıyorum..
devamsızlık olmasın please .dng
devamsızlık halinde 2010 kupasıda seni bekler.
[quote=milaslı;204106]dsı kısamı açıyor uzunmu arkadaşlar bilen varmı[/quote]
5.600 kontrat LONG...en iyi alıcı oldu...