850 den cort 1/2
gece yargıtaya güveniyorum:)))
Printable View
850 den cort 1/2
gece yargıtaya güveniyorum:)))
65000 kapanış tahminimdir:)
ccıııkkkk...PALA HAMDİ nin 1500 puan teklifini red ediyorum...66300 sistemli kısalarımı yarına taşıyorum.... DJ bu akşam yarılır...Kutuya gidiyorum..Pala nın kutusuna..yannış anlaşılmasın haaaa..hazine kutusuna yani...ehuehueheue
[quote=TÜRKOĞLU;204119]5.600 kontrat LONG...en iyi alıcı oldu...[/quote]
final haftası olduğundan bu pasta işleri fena çarpabilir bu hafta diye düşünüyorum..
bu arada visa reklamındaki eleman hala koşuyo. gol daha atılmadı gibime geliyo.
gol 1,5564'te. .lelele
bu da yarına + gap var dimeh olii. :..:
gap? gap mi dedim ben. ne gapi lo, bizim piyasada trade eden kim. :D
Syn türkoğlu tşk
[QUOTE=unlimitted;204117]kelimleleri bile karıştırdı bak .kom
kapanışın vadesi 17:35 değil miydi lo .dng[/QUOTE]
USDTRY`nin vadelisi (Yani subat vade dolar) demek istedim:)
[quote=kennym;204111]benı de ayın ters ındıkatoru sec aga.. Ben bole bahtsızlık gudubetlık gormedım yaf.. Bu ne nasipsizlik yaf..
Ben poz alınca fırlayan bır pıyasa ben kapattıktan 1 saat sonrada gocen bır pıyasa.. Hep aynı.. *.* nıe bu gocen pıyasa benım kapatmamdan once baslamıyo bunu merak etmeye basladım.. Yahu hep aynı hep aynı...
Yok yaf oncelıkle ınsanda nasip olucak.. Dot kısmetten cıkınca efg den gelıyo bıseyler :) ehh demek kı benım hıstemın artık herhangı bır sekılde pıyasayla uyusma sansı yok.. Bu nedenle belırlı parametrelerın harıcınde aldıgım hıcbır poz kazanc getırmeyecek.. Piffff agamısın palamısın *.* senın zaten vade sonu oynamıyom *.* dıger vadeye kadar cezalandırdım kendımı :)[/quote]
mrphyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :(
HERKESE iyi akşamlarrrrrrrrrrr... cukkaa :D
725 gapandım...ula ne ışlem oldu duramıom gayrı.))
[QUOTE=unlimitted;204124]bu arada visa reklamındaki eleman hala koşuyo. gol daha atılmadı gibime geliyo.
gol 1,5564'te. .lelele
bu da yarına + gap var dimeh olii. :..:
gap? gap mi dedim ben. ne gapi lo, bizim piyasada trade eden kim. :D[/QUOTE]
65200 acsin, sonra gün boyu düssün:)
bozzz geceye flattttttt....
mavişe parti verecek..............
para cebe inmiştir................
voborsayı teprik ederim....
palayı çok kötü dövdü............