Arkadaşlar yardımcı olan herkeze teşekkür ederim sağolun
ilk defa ref li sistem yapayım dedim sinir oldum
neyse anladım
tesekkürler iyi geceler
Printable View
Arkadaşlar yardımcı olan herkeze teşekkür ederim sağolun
ilk defa ref li sistem yapayım dedim sinir oldum
neyse anladım
tesekkürler iyi geceler
abd bankaları tum arapları ıyı göguçlemışlerrrrr....
şımdı KUVEYT zor durumda yanı dubaı den sonra şımdı KUVEYT krızı gundemde....
.kom.kom.dng.dng
[quote=tırtıl;203713]iş yatırımdan shortshowuu bekliyorum beline beline vermesi lazım şööle okkalı 10-12 bin kontrat bigi[/quote]
bu memlekette en önce haberi alıp ona göre poz alan tek kurum iş
bu hafta bu kapatma davası muhabbetine bu iş hergün verir arkadaş taki cumaya kadar bir hafta verdiğinide bir günde geri alır parayıda cebe koyar öledir bu iş....
bugün cümle alemin cümle sitenin voborsanın günü iyi geçmiş anladığım kadarıyla kavgasız dövüşsüz kazançlı inşlh her günümüz böle olur ..
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
Selam arkadaşlar metastock crackli nerden temin edebilirim ? Yardım.
The entire balance shall be prior to Commerzbank on Wednesday (February 24). Analysts previously expected a net loss of EUR 1.2 billion euros. Looking at the full year, the bank is likely, according to previous estimates, even a loss of 3.7 billion euros have accumulated.
commerzbank ayvayı yemış durumda
24 şubatta bılancosunu resmen açıklayacak
dax 24 şubatta kıp kırmızı :dü:
arkadaşlar kusura bakmayın ama bursamı tebrık ederım
Ertuğrul hocamıda ayrıca tebrık ederım
Bursa yıkılıyoR
[QUOTE=okansak;204178]arkadaşlar kusura bakmayın ama bursamı tebrık ederım
Bursa yıkılıyoR[/QUOTE]
Ben de tebrik ediyorum, kupanın intikamını da almış oldular... Ezel yüzünden arada bakabildim ama 2-0 dan 3-2 kadıköyde mükemmel sonuç .brv.brv.brv
[quote=okansak;204178]arkadaşlar kusura bakmayın ama bursamı tebrık ederım
Bursa yıkılıyoR[/quote]
Hayrola okanım,
Dedemiz Ertuğrul Gazi yerinde rahatsız olmuş,kalkmış duruma vaziyetmi etmiş...;)
arkadaşlar, kısa ay şubatta cört tutmanın manası kalmadığından, nisanda cört oldum, dolarede lönk oldum, batsın bu dünya yandaşlarıyla birlikte dedim, defteri kapadım, 58-59 yerelerine yelken açtım,........
uzlaşmadan önce görürüz diye umuyorum, yarın belirleyici olma açısından önemli, 64 altına gövde koyarsak cört başlamış demektir,.........
dow düşmüyor...bu düşüş düşüş değil...dipten 600 puan tepti daha gık demedi...
global çete bi güzellik düşünüyor sankim...
[QUOTE=klakyuvala;204176]Selam arkadaşlar metastock crackli nerden temin edebilirim ? Yardım.[/QUOTE]
:(:(:(