-
[B][SIZE=5][COLOR=red]Başbakan Erdoğan'a ayakkabı fırlattı[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[IMG]http://www.hurriyet.com.tr/_np/3298/9953298.jpg[/IMG]
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13877427.asp?gid=229[/URL]
-
[quote=EMEKDAR;204184][B][SIZE=5][COLOR=red]Başbakan Erdoğan'a ayakkabı fırlattı[/COLOR][/SIZE][/B]
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13877427.asp?gid=229[/URL][/quote]
alma garıbın ahını çıkar ayeste ayeste...
esas ayakkabıyı 4 martta obama dan yıyecek....dng.dng
-
[quote=HELIKOPTER BEN;204186]alma garıbın ahını çıkar ayeste ayeste...
esas ayakkabıyı 4 martta obama dan yıyecek....dng.dng[/quote]
başbakanın yaptıkları yada yapacakları hiç umurumda değil ama ülkenizin başbakanına bir P... li tarafında ayakkabı fırlatılıyor ve sizler buna seviniyorsunuz... CİN liler boşuna dememiş Türkler Sadece içten yıkılır diye.. yazık Ki N yazık ....
-
[quote=SaNCaKTaR;204187]başbakanın yaptıkları yada yapacakları hiç umurumda değil ama ülkenizin başbakanına bir P... li tarafında ayakkabı fırlatılıyor ve sizler buna seviniyorsunuz... CİN liler boşuna dememiş Türkler Sadece içten yıkılır diye.. yazık Ki N yazık ....[/quote]
İyi ve ya kötü seversin sevmessin TÜRKİYE CUMHURİYETİ başbakanı na ayakkabı atılacak ve buna sevinilecek çok ayıp bir şey bu.
Ben şahsen RTE yi sevmiyorum ama o ayakkabı ona değil bana atılmıştır,ve şunuda biiyorum rte yi sevmeyen ler bu olaya gülmüştür,gülenerede yazıklar olsun
-
[quote=HELIKOPTER BEN;204186]alma garıbın ahını çıkar ayeste ayeste...
esas ayakkabıyı 4 martta obama dan yıyecek....dng.dng[/quote]
bi pkk lının Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına ayakkabı atmasının savunulacak hoş görülecek hiç bi tarafı yok. Sevilir yada nefret edilir yaptıklarını eleştirir karakterini yapısını beğenmessiniz bu doğaldır ama aldığı sıfata (Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı) Saygı duymak zorundayız...
-
[quote=last trader;204188]İyi ve ya kötü seversin sevmessin TÜRKİYE CUMHURİYETİ başbakanı na ayakkabı atılacak ve buna sevinilecek çok ayıp bir şey bu.
Ben şahsen [COLOR=red]RTE yi sevmiyorum ama o ayakkabı ona değil bana atılmıştır,ve şunuda biiyorum rte yi sevmeyen ler bu olaya gülmüştür,gülenerede yazıklar olsun[/COLOR][/quote]
işte dostum benimde kızdıgım nokta oo biz açıkca bitmişiz..
-
Bende kendi görüşümü söyleyeyim. Ama lütfen bu olay hakkında yazılanlar kavgaya dönüşmesin ve mümkünse seviyeli tartışma topiğinde olsun.
Benim dünya görüşüm de Başbakanın veya AKP nin temsil ettiği görüşle çok da uyumlu değildir. Ancak burda konu o değildir. Başbakan, kişisel gezide değildir, orada Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil etmektedir. Serserinin bu hareketi tasvip edilecek bir hareket olamaz. .. derim ben...
-
ayakabı atmak artık demode oldu.
Bush efendiden sonra önüne gelen birbirine ayakkabı atar oldu.
Yazık.
başbakana yazar kasa atıldığınıda hatırlıyorum.Ama moda olmamıştı.
-
Genel kurmay başkanı
hala daha genelkurmayda
kontrol bende diyor.
-
bu gece çok uzun olacak arkadaşlar
-
[quote=SaNCaKTaR;204191]işte dostum benimde kızdıgım nokta oo biz açıkca bitmişiz..[/quote]
Abi benim yazım aslında bu olaya gülenlere,çünkü onlar şunun farkında değiller,o ayakkabıyı atan hainle aynı saflardalar ve bunun farkında bile değiler,bazıları da farkındalar.
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;204187]başbakanın yaptıkları yada yapacakları hiç umurumda değil ama ülkenizin başbakanına bir P... li tarafında ayakkabı fırlatılıyor ve sizler buna seviniyorsunuz... CİN liler boşuna dememiş Türkler Sadece içten yıkılır diye.. yazık Ki N yazık ....[/QUOTE]
Evet aynen katılıyorum, ben de AKP politikalarını hiç sevmem ama Başbakanımıza yapılan hakaret milletimize yapılmıştır... Şiddetle kınıyorum...