[quote=selçuklu;204230]cümleten günaydın bol kazançlar .. işler yoğun .. çok katılamıyorum ...poz yok . full flat ..[/quote]
Flat'lar gol olur mu , patron?.dng
Printable View
[quote=selçuklu;204230]cümleten günaydın bol kazançlar .. işler yoğun .. çok katılamıyorum ...poz yok . full flat ..[/quote]
Flat'lar gol olur mu , patron?.dng
Değerler dostlar gününüz,gözünüz,geleceğiniz aydın,varlığınız ve ömrünüz bereketli olsun.....
günaydın arkadaşlar herkese bol kazanclar..
günaydın gençler ve kendini genç hissedenler...
gününüz bereketli olsun...
pala seninde günün beter olsun ....
pariteler son 8-10 dakikadır çok abzürt hareketler yapmaya başladı. açılıştaki dalgaların boyu yüksek olacak gibi...
açılış avcıları, tıkatli olun gayrı.
herkese günaydınlar, bol kazançlar...
Günaydın Dostlar Bol Kazanclar Dilerim
Babacan IMF ile ilgili olumlu açıklamalar yaptı. Dün
akşam saatlerinde konuşan Babacan’’IMF ile büyümeye yönelik bir stand-by üzerinde
duruyoruz’’ dedi.
Bakalım bu sefer de; dünkü tedirginlik dalgasını IMF hikayesi, bir kez daha tersine
çevirebilecek mi?....
Bugün İzlenecek Datalar :
11:00 - Almanya şubat ayı IFO reel sektör güven endeksi
16:00 - ABD aralık ayı S&P/Case-Shiller ABD konut fiyat endeksi
17:00 - ABD şubat ayı Conference Board tüketici güveni
17:00 - ABD şubat ayı Richmond FED imalat endeksi
Pala derki bı sevda burda bitmeez:)günaydın dün ankette kendimi long olarak yalnız görünce canım sıkılmıştı...
Dur lem yavaş,boğulacan....:::
sırtlarında cok shrotcu var demekkı bunları bıraz sılkelemek ıstıyorlar.. gıdemıyo adamlar assa ...
[quote=unlimitted;204235]pariteler son 8-10 dakikadır çok abzürt hareketler yapmaya başladı. açılıştaki dalgaların boyu yüksek olacak gibi...
açılış avcıları, tıkatli olun gayrı.
herkese günaydınlar, bol kazançlar...[/quote]
Pala, bugün bizi hangi derslerden sözlü yapacakmış, gayrı?.boks.
Bir aksilik olmazsa vade kapanış tahminim 68200 bu rakam öncesinde geçilirse tahminim yok üstü benim için açık