-
[QUOTE=QUEEN;204238]Babacan IMF ile ilgili olumlu açıklamalar yaptı. Dün
akşam saatlerinde konuşan Babacan’’IMF ile büyümeye yönelik bir stand-by üzerinde
duruyoruz’’ dedi.
Bakalım bu sefer de; dünkü tedirginlik dalgasını IMF hikayesi, bir kez daha tersine
çevirebilecek mi?....
Bugün İzlenecek Datalar :
11:00 - Almanya şubat ayı IFO reel sektör güven endeksi
16:00 - ABD aralık ayı S&P/Case-Shiller ABD konut fiyat endeksi
17:00 - ABD şubat ayı Conference Board tüketici güveni
17:00 - ABD şubat ayı Richmond FED imalat endeksi[/QUOTE]
kım ne derse desın bu elamanlar kesınlıkle bu ımf olayını pıyasa beklentısının tersınde kendı cıkarlarınca kullanacaklardır.. eger bu ıs olmayacak denıyorsa olacaktır , yok bu ıs oldu olucak gıbı sımdı anlastık dıyolarsa muhtemelen bu anlasma hıc gerceklesmeyecek.. bana oyle gelıyor kı bunlar arada derede yanı ıstenırse anlasılır ıstenmezse anlasılmaz hersey belırlenmıs sadece pıyasa kosullarının olusması beklenıyor buyuklerce.. guzel bı fırsat olusturup acılan ortayı gol yapmak ıstedıklerı cok acık.. aksı takdırde bu kadar oyuncu tum hunerını 1 seneden fazladır sergılemezdı..
-
[quote=Kennym;204241]sırtlarında cok shrotcu var demekkı bunları bıraz sılkelemek ıstıyorlar.. gıdemıyo adamlar assa ...[/quote]
Ya shortcuyu sırtına alıp aşağı,yada malı sırtına alıp yukarı gidecek...başka yol yok....
Hamdolsun seyrediyoruz çakalları....:cool:
-
[quote=excali;204242]Pala, bugün bizi hangi derslerden sözlü yapacakmış, gayrı?.boks.[/quote]
gold...man sachs. ehueheuheuueh
burası [B]VOB[/B]orsa, biliyorum alakasız ama, alüminyum'u izle... .lelele
-
[quote=unlimitted;204246]gold...man sachs. ehueheuheuueh
burası [B]VOB[/B]orsa, biliyorum alakasız ama, [B]alüminyum'u[/B] izle... .lelele[/quote]
Ben ,[B]KRİPTONİT[/B]'i izliyom, lem.kom
-
[quote=EMEKDAR;204245]Ya shortcuyu sırtına alıp aşağı,yada malı sırtına alıp yukarı gidecek...başka yol yok....
Hamdolsun seyrediyoruz çakalları....:cool:[/quote]
abi, bişi diycem. kızma ama... :)))
seneeee, geçen sene...
47bin800 ile 48.600 arasında bu borsa 2 haftadan fazla oyalandı.
28binden kalkmış gelmişiz 48'e. ula bi düşsün demi. herkeş aynı şeyi istiyo/düşünüyo.
o 2 haftadan sonra, şortçu kalmayana, batana kadar sürdüler yukarı.
vade sonu diye bişey yok. bu kontratın vadesi he, 1 haftaya.
emmee, sonraki kontrat var. sonra da sonraki...
diyeceğim o ki...naaparsanız yapın, bi B planınız olsun.
bilirim senin vardır...emme lafım cümleye...
-
niye 400 puan gap oldu..futureda okadar artı değil..pela ah pela
-
[QUOTE=last trader;204243]Bir aksilik olmazsa vade kapanış tahminim 68200 bu rakam öncesinde geçilirse tahminim yok üstü benim için açık[/QUOTE]
muhtesem bir iyimserlik ornegi.. eger dediginiz çıkarsa size saygıdan ötürü last trader senpai diicem :)
-
[quote=unlimitted;204250]abi, bişi diycem. kızma ama... :)))
seneeee, geçen sene...
47bin800 ile 48.600 arasında bu borsa 2 haftadan fazla oyalandı.
28binden kalkmış gelmişiz 48'e. ula bi düşsün demi. herkeş aynı şeyi istiyo/düşünüyo.
o 2 haftadan sonra, şortçu kalmayana, batana kadar sürdüler yukarı.
vade sonu diye bişey yok. bu kontratın vadesi he, 1 haftaya.
emmee, sonraki kontrat var. sonra da sonraki...
diyeceğim o ki...naaparsanız yapın, bi B planınız olsun.
bilirim senin vardır...emme lafım cümleye...[/quote]
O malı sırtına almayı göze alırsa,bende onun sırtına seve seve binerim...uygun yerlerde kullanır sonra...ha ha ha ha .....anladın sen onu...
-
[quote=Kennym;204252]muhtesem bir iyimserlik ornegi.. eger dediginiz çıkarsa size saygıdan ötürü last trader senpai diicem :)[/quote]
65200 üstü kalsın ihtimal dahilinde benim için ama olmassa da nasip öngörüm o yönde spot 53400 üstü vob 65200 üstünde 68000 hayal değil benim için,ama herzaman terside mevcut:)onada hazırlıklıyım pozisyon aşkım yok.brv
-
65200 geçilemiyor spot açılışıyla bi daha dener iç siyaset bu kadar gerginken yurtdışı borsaları gidemiyorken shorttan inmemek gerek gibi geliyor....dax ın açılışı bizi aşağı salacak diye tahmin ediyorum...daxa güveniyorum bugün bir short olarak :)
-
euro dolar 3678 tl 5244 tek engel tahvil 8.92 yükseliş için
-
[quote=tırtıl;204257]65200 geçilemiyor spot açılışıyla bi daha dener iç siyaset bu kadar gerginken yurtdışı borsaları gidemiyorken shorttan inmemek gerek gibi geliyor....[B]dax ın açılışı bizi aşağı salacak diye tahmin ediyorum[/B]...daxa güveniyorum bugün bir short olarak :)[/quote]
Birde yurt dışı negatif oluncada herşeye rağmen tutsunlarda elleri iyice belli olsun ......kom