[quote=YAVUZHAN;204287]valla puuuu nun etkisi 2 dk da etkisini gösterdi :..:[/quote]
yok patron, sanırsam 250 nin kırılmasıyla breakoutçuların saldırısı oldu...:rolleyes:
Printable View
[quote=YAVUZHAN;204287]valla puuuu nun etkisi 2 dk da etkisini gösterdi :..:[/quote]
yok patron, sanırsam 250 nin kırılmasıyla breakoutçuların saldırısı oldu...:rolleyes:
ŞŞŞŞ Aldığınız UFO nun sahte olup olmadığını anlamak içün flamentine bakın....kom
bugünü flat izlemek en iyisi galiba
herkese kolay gelsin
Dönüşü de muhteşem oldu..:..:
yukarda 65500 - 65700 kritik seviyeler..
aşağıda dünden sonra 64500 önemli hale geldi..
ha şöyle....
aferim..devam edin........
basın durmayın......
Yo yo şo de
[quote=Astatin;204289]yok patron, sanırsam 250 nin kırılmasıyla breakoutçuların saldırısı oldu...:rolleyes:[/quote]
Bu da, Multipass Reloaded saldırısı:rolleyes:....(Aman ha, Breokut feyk yedi falan demiyorum, belki burdan dönecek bilemem...Ama MPR satta kaldığı için öyle diyorum)..
Bu arada, MPR sattayken TGG=2 ye çıktığı için, Nisanda, dünün karıyla tepeye yakın kısa açtığım için kendimi teprik ediyorum.lelele.lelele..YYSD
Başarılı sistemlerin anlaşılması çok basittir.
Analamakta zorluğu olan sistemleri geçin
[QUOTE=kitaro;204292]bugünü flat izlemek en iyisi galiba
herkese kolay gelsin[/QUOTE]
gülyüzlü .....güleç güzlü ve de çekik gözlü bir abeyimizsin hoşgeldin gayri .....çekik göznü eksiğimiz vardı tamamladın abi
[QUOTE=Astatin;204288]Kenima:=Cross(rsi(14),30);
Kenims:=Cross(30,rsi(14));
AL;
Barssince(Kenima)=3
SAt:
Barssince (Kenims)=3[/QUOTE]
tesekkurler Astatin Senpai , cevabın için..
peki senın tanımlamayı su şekilde yazsak legal midir ?
AL
Barssince(Cross(rsi(14),30))=3
SAt:
Barssince (Cross(30,rsi(14)))=3
değişkene atama kısmı cogu zaman formulasyonda buyuk kolaylık ve sadelık sagladıgını bılıyorum ancak bu sekılde kullanımı da legal olmalı değil mi ?
[quote=fXci;204300]gülyüzlü .....güleç güzlü ve de çekik gözlü bir abeyimizsin hoşgeldin gayri .....çekik göznü eksiğimiz vardı tamamladın abi[/quote]
hoşbuldum teşekkür ederim