[QUOTE=fXci;204347]daktilö yazısına benziir :::[/QUOTE]
saatlik sistemin harika
+.
Printable View
[QUOTE=fXci;204347]daktilö yazısına benziir :::[/QUOTE]
saatlik sistemin harika
+.
[quote=abka;204346]arada ufak işlemlerle 66700 den hala kısa devam..(günlüğün sat verdiği yer)..
hedef 10.000 puan ..:)))[/quote]
mart ortasından sonra günlük periyot seçmek için iyibir zamanlama olabilir bu sefer..ekim-kasım hareketi çok çabuk toparlanmıştı..
ancak bu sefer haftalıklar dahi bozuldu ki o yüzden bence hedefi vurabilirsin..
bol şans !
[quote=EMEKDAR;204330]Trafikciler spot-30 tırı 64000 kavşağına yola çıktımı...:confused:[/quote]
bir saldırımı oldu nedir, bağlanamadım, özet,....
cört için,
64500 altında mutlaka kalmamız,
64000 altı ise ballı kaymak olur, rahatlarız,..
[quote=Strategist;204349]Gecen Cuma'dan kalan short'ları komple flat'liyorum... Ekrana bakacak zaman bulmakta zorlanıyorum yine... Pala bakarsın ralli yapar ben önlemimi alayım...[/quote]
not arttıracak başka bir kuruluş kalmadıysa ralli yok artık :D
imf haberlerine kaşarlandığımız için ayrı tutuyorum :::
[quote=sazan;204345][FONT=Comic Sans MS]O nasıl font Astatin.[/FONT][/quote]
[FONT=Lucida Console]kasıt yok vallahi..şöyle oldu....son ctrl-insert kopilediğim şey word den MPR nin son halinin formülüymüş...onun fontu bu..ben graf kopyaladığımı sanıyordum...paste edince foruma baktımki formül :) delete ettim oni..sonra o yazıyı yazdım..fontu korumuş:D:D:D[/FONT]
nisan vade ile spot arası olması gereken(teorik); +800 puandır..oysaki fark -300...
yeni vade tam -1.100 puan altda işlem görüyor...pala ne fiyatlıyor acaba..
[quote=abka;204355]nisan vade ile spot arası olması gereken(teorik); +800 puandır..oysaki fark -300...
yeni vade tam -1.100 puan altda işlem görüyor...[COLOR=red]pala ne fiyatlıyor acaba..[/[/COLOR]quote]
[FONT=Lucida Console][SIZE=3]Cep telefonu[/SIZE][/FONT] :..::..::..:.dng.dng
[quote=YAVUZHAN;204353]not arttıracak başka bir kuruluş kalmadıysa ralli yok artık :D
imf haberlerine kaşarlandığımız için ayrı tutuyorum :::[/quote]
yavızım bu imf haberlerinin, 9 kez olmasının, gün hafta olmasının, üstüne 5 hafta yemesinin maksadı belli, ky yi tokatlamak, hem long olanları hem short olanları, varsa kazananlrın elndeki avucundakileri almak, kasaya koymak, borsada biz ne yapıyoruz, yaptığımız tasarrufu değerlendiriyoruz, tasarrufu kimden sağlamışız, aldığımız ücret veya kazanımlarımızdan, işte burada kasaya göre sanki bizim tasarruf etme hakkımız yok, bu nedenle tokatlamak istiyorlar, örneğin koyun sürüsü aralarındaki en güzel koça bile sahipleri bir gün kesilecek gözüyle bakarlar, bizede öyle bakılıyor, dolayısı ile imf bir yol kazasıdır böyle bakıp doğru analizimiz neyse onu uygulamak sağlıklı olan, s&p de yol kazasıydı, dün un limit söyledi, 11 tane bu cins haber yaşamış, 9 u na ters yakalanmış, çok normal,.....
[quote=YAVUZHAN;204353]not arttıracak başka bir kuruluş kalmadıysa ralli yok artık :D
imf haberlerine kaşarlandığımız için ayrı tutuyorum :::[/quote]
heh, bizim piyasaya ralli için not artırımı lazım sanki. :D
ulem sadece bu forumdaki bizim piyasaya yönelik "ne oldu bi haber mi var" soru cümlelerini art arda yazsak burdan aya yol olur beaa..!! :..::..:
metastockta semboller nerde saklanıyore ? yani hangi klasörde.. kendi sembollerimi ekleycemde bilen varsa şeyettiriversin baa :::
xibov saa diyorem gelinim sen [B]anna[/B] :::
[quote=fXci;204360]metastockta semboller nerde saklanıyore ? yani hangi klasörde.. kendi sembollerimi ekleycemde bilen varsa şeyettiriversin baa :::
xibov saa diyorem gelinim sen anna :::[/quote]
Xibov u alert etmek için PM atman lazım..PM si olduğuna dair uyarı maili, açık tuttuğu mailine gidecek...onu görüp yanıt yazacak falan...:D:D
ayrıca onun adı xibov değil, BOGOTA:..::..:
bu şarkı bizim palaya yazılmış
[URL]http://video.google.com/videoplay?docid=4812670017326745140[/URL]#