Daxın cıncığını cıkaracam inregandi hocam gene shortladım dax çöksün kahrol alamanya :))))
Printable View
Daxın cıncığını cıkaracam inregandi hocam gene shortladım dax çöksün kahrol alamanya :))))
fıçırı basarlarsa gerçek düşüş o zaman olur, izdiham bile çıkar, tehlikeli yerede fdji,..takibi yerinde olur,
[quote=tırtıl;204396]Daxın cıncığını cıkaracam inregandi hocam gene shortladım dax çöksün kahrol alamanya :))))[/quote]
ver küsküyü be tırtılım, yapraklarını ye ağanın cızcıbıl kalsın, bahara girerken nefes alamasın hibino,....ver .....
[quote=Astatin;204392]ona ok de..EFG yok ortalarda....????birisi daha çekseya nisan vade pastasını? hatalımı acaba bu[/quote]
[I]evet..bu pasta hatalı.....[/I]
:..:
64300-64400 arasi önemli...
Ben burada azicik hafifledim, yukariya hamle yapmazsa 64000`lerin az altinda belirledigim bir yerden kisalacagim tekrar...
Susadım az bi waterlooooooooooooooooooooooooo
[QUOTE=EMEKDAR;204394]Oto döşemede yapıyorlarmı,arabaya bir deri kılıf döşetsek....:)[/QUOTE]
Yok gardaş oto döşemiyolarmış koltuk sandelye döşüyolarmış:..::..::..::..:
Arkaya yaslanmak için yaptır shortunu ben gibi rahat rahat arkaya yaslanırsın:..:+.+.+.
izdiham çıksın, reel ekonomi ortaya çıksın,........
[B]Gordon GEKKO :[/B] "Ver Küsküyü, ver küsküyü" :D :D :D
----Matriks---
dolar 1,53 üstünde..
sibop
yo yo şo de
[IMG]http://i45.tinypic.com/2wlvcc1.png[/IMG]
Spot ikinci seanas açılışına kadar düşüş osun yine:) 63500 e kadar:) dünkü gibin...