kolay gelsin bo l kazançlar ...
Printable View
kolay gelsin bo l kazançlar ...
Not haberi ile oluşan çubuğun altına indik... Long'lar için hayra alamet olmayabilir..
63750 haftalık destek..kırılırsa..wah..wah..
[quote=bull market;204426]Evet bugün kıyım var görülüyor.
İŞ, EFG ve CITI satış kısmında yarışmaya başlamışlar:) bugünü dağıtırlar artık
.[/quote]
satdıklarından fazlasını Nisan vadede almışlar...
Band olayının grafikte olması göz yorucu oluyor...Band işini de sistem formülünün içine sokmak suretiyle PALA nın Kozmik odasına yolcuğumu sürdürüyorum...ehuheuheue
[IMG]http://i49.tinypic.com/2h4ezxi.jpg[/IMG]
Çakılberry finnn
[quote=SaNCaKTaR;204432]satdıklarından fazlasını Nisan vadede almışlar...[/quote]
daha düne kadar şubat vadeyle aynı fiyattaydılar, aradaki fark ondan kaynaklanıyo demekki.uyk bu arada dursunun dediği gibi burdan döndü döndü dönmedi 61binden döner bu ordan döndü:D dönmedi a** k**.dng:eek:
daha yüzde 1,62 düşmüşüz..
yüzde 4-5 i yokmudur palanın...
[quote=Astatin;204433]Band olayının grafikte olması göz yorucu oluyor...Band işini de sistem formülünün içine sokmak suretiyle PALA nın Kozmik odasına yolcuğumu sürdürüyorum...ehuheuheue
[/quote]
Bu durumda sistem 15dk'lığın üzerinde çalışmaz hale geldi değil mi?
Belki forumda daha önce de tartışılmıştır ama ben bilemiyorum bir sorayım. Sistemin çalıştırıldığı grafiğin zaman dilimini anlaması mümkün mü? Yani senin şu bant olayı 15dk'ya kadar çalışır ama mesela saatlik grafikte cozutur. Sisteme "eğer 15dk'lıkta çalışıyorsan bantlarla filtreleme yap, saatlikte çalışıyorsan yapma" gibi birşey demek mümkün müdür acaba? Yoksa her zaman dilimi için ayrı versiyon yapmaktan kaçış yok midur?
[quote=Astatin;204433]Band olayının grafikte olması göz yorucu oluyor...Band işini de sistem formülünün içine sokmak suretiyle PALA nın Kozmik odasına yolcuğumu sürdürüyorum...ehuheuheue
[IMG]http://i49.tinypic.com/2h4ezxi.jpg[/IMG][/quote]
patron çok çok şık olmuş, tebrikler.brv.brv
peki bu hangi senaryoya göre şeyedildi? yani bant içindeki sinyal kardaysa kapat filan feşmekan, ha?
Eğer not artırımı gelmeseydi bugüne kadar 62000 e inmiştik bile, bugün daha neredeyiz? 64000 i anca aşağıya indik, demekki palanın aradaki farkı kapaması lazım, oda bugün yarın olur diyorum.
Not artırmıyla son 6 günde ikinci kez 64000 üzeinde mal ittirme operasyonu yapılmış oldu, üçüncüye habermi yok dememeli, üçüncü olsada bu borsa düşer, olmasada düşer diyorum:) sabır bu işin ilacı, arkaya yaslan formasyonunda ittirme formasyonları beni en fazla ekrana yakınlaştırdı, 63000 altınada inilse rahatlıycam:) saygılar.
Hah 63500 e de gelmek üzere:)
[quote=Strategist;204439]Bu durumda sistem 15dk'lığın üzerinde çalışmaz hale geldi değil mi?
Belki forumda daha önce de tartışılmıştır ama ben bilemiyorum bir sorayım. Sistemin çalıştırıldığı grafiğin zaman dilimini anlaması mümkün mü? Yani senin şu bant olayı 15dk'ya kadar çalışır ama mesela saatlik grafikte cozutur. Sisteme "eğer 15dk'lıkta çalışıyorsan bantlarla filtreleme yap, saatlikte çalışıyorsan yapma" gibi birşey demek mümkün müdür acaba? Yoksa her zaman dilimi için ayrı versiyon yapmaktan kaçış yok midur?[/quote]
Mümkün..Ama formülün içinde bdnları belirleyen formül parçasını da ona göre değiştirmen lazım...ama 20 dk üzeri periyotlarda band mantığı çalışırmı çok emin değilim..çalışırsa da stresini kaldırırmısın bilemem :)...
bu arada ilk konuştuğumuz şey: bandların içindeki sinyali uygulama idi...ama yukarda grafını verdiğim şey o değil..yukarıdaki şunu yapıyor; bandın içinde gelen sinyal pozisyonu karlı kapatıyorsa uygula, zararlı kapatıyırsa mevcut pozunu koru...taki, fiyat bandın dışına ters yönde çıkana kadar....;)