valla ben 700 den yine yarısını kapattım..+800 point daha
Printable View
valla ben 700 den yine yarısını kapattım..+800 point daha
Spot açılışında kısa kapattırma oyunu yapılıyo diyorum:)
astetom ful flat
Benim sistem [B]NaNo[/B] derki 64300 geçilmeden en ufak al vermez.
Histemli flatte yine pişman olaağım galiba ama du bakalım
[quote=Astatin;204465]bu bandı hiç kullanmıyor olmaktan bile daha kötü etkiler sistemi :)..band yatay piyasadan kurtulmak için (band içinde peş peşe gelen zararlı sinyaller) kullanılıyor...sen de diyorsunki yok tam tersine, onlara uysun, karlı kapanıyorsa uymasın.boks..boks..kom:D[/quote]
:( bu biraz da sistemin karakterine bağlı. eğer bant içi gelen sinyallerin önemli bir kısmı kardan erken çıkmana neden oluyorsa pozitif bir getiri sağlayabilir diye düşünmüştüm.
bide matriks resmisini koyimde biyeri şişmesin
sibop 13.59 kapanışı
[IMG]http://i47.tinypic.com/24e9p1l.png[/IMG]
[quote=Javacheff!;204473]:( bu biraz da sistemin karakterine bağlı. eğer bant içi gelen sinyallerin önemli bir kısmı kardan erken çıkmana neden oluyorsa pozitif bir getiri sağlayabilir diye düşünmüştüm.[/quote]
patron..band dediğin 600-700 puan ortalama genişlikte oluyor...bu kadarlık bir bantta oynayan fiyatın karlı sinyal ürettirebilmesi zor...ama yatay piyasa sistemleri dediğin gibi iş yapabilir senin deiğin gibi..üst banda yaklaşınca sat alt banda yaklaşınca al gibi v.s.:):)..yani bandı başka bir amaç için kullanmış olursun...ama bence üzer
uzamak ıstıorum.....noolur tutun benı.........
ULA PALA..ne pis adamsın yaww..hayrına 300-400 puan alda yukardak şortlayak daaa
[quote=Astatin;204477]ULA PALA..ne pis adamsın yaww..hayrına 300-400 puan alda yukardak şortlayak daaa[/quote]
Sen al da , biz şortlayak lem:::
[quote=excali;204478]sen al da , biz şortlayak lem:::[/quote]
:) :) :)