675 yine şort **..bunun tepeceği yok..histemin **
Printable View
675 yine şort **..bunun tepeceği yok..histemin **
astatin patron, yok ben tam tersi kardaki poza dokunma mantığıyla öyle bir fikir cortlattım ama bu sefer de senin haklı olarak belirttiğin gibi bantın asıl fonkisoyunu kayboluyore. ama dediğim gibi sistem grafiği süperden şahane duruyore. tekrar tebrikler +.
hah **..taban ol geber daa..ehuheuhe
[quote=Astatin;204482]hah **..taban ol geber daa..ehuheuhe[/quote]
ı ıh daha değil patron. :..:
[quote=Javacheff!;204481]astatin patron, yok ben tam tersi kardaki poza dokunma mantığıyla öyle bir fikir cortlattım ama bu sefer de senin haklı olarak belirttiğin gibi bantın asıl fonkisoyunu kayboluyore. ama dediğim gibi sistem grafiği süperden şahane duruyore. tekrar tebrikler +.[/quote]
eyvallah şef...:o:o:o
Short'lar 575'den flat... Tekrar full flat'deyim... Az önce çizip buraya attığım desteklere yapıştı yine... Biraz aşağı kayarsa tekrar full short'a geçmek üzere stand-by moduna aldım kendimi...
[quote=unlimitted;204483]ı ıh daha değil patron. :..:[/quote]
olsun olsun **.....
bu aralar Limit-EXX diyalogları göremiyoruz nnoldu aranıza kaar gedi mi girdi..:..::..:
exx, çekirdek va mı?
Garan 6,10-6,15 olmuş, iyidir, 6,00 altına sarkmadan düşüş durmaz diyorum, en küçük periyodlarda al sinyaline itibar etmek yanıltabilir, bu garan çıkacaktıda neden düştü? çünkü yukardan malı kitlediler, hemde eşek yüküyle alışlar ve para girişi olduydu hatırlarsanız:)
62350 ile 66800 günlükte yeni bandımız, [COLOR=red]yalan [/COLOR]olmadan 66800 artık traş durumunda, yani sohbetlerde cacık olsun diye kullanılabilir, bu 66800 den bir iki gün içinde ikinci bir baskı yiyeceğiz ve bu baskı bizi 62 350 çizgisine itecek, işte bu durum gerçekleştiğinde 62350 ile 64000 arasında bir zevişme yaşayabiliriz, neticede 62350 nin kırılması bize 57-59 bandını aralayacak, tavsiyem devamlı cört tutarak, 500-1000 puvanlik marjolarda yukarıdan ağayı aşağı doğru omuzuna depmek sureti ile itmek, kolay gelsin,..
nisan vade ilk bir iki gününde long kışkırtılabilir, coni faizi artmaya başladı artık bunu 9 ay içinde olması bekleniyordu, fed 3 ay önceden bunu yaptı, bu önemli,......coni yenni bir çocuk dünyaya getirdi, allah anlı babalı büyütsün ve çocuk şu anda küvözden yeni çıktı, o yüzden gözü gibi bakacaklar ve aşırı py dalgalanmalarına izin verilmeyecek, bu çünkü geriye dönüşü yoktur, sanıldığı gibi coninin kriz görüp raydan çıktığı felan yoktur, yolun sonuna gelindiğinden, 5-10 sene önceden çizdikleri proceksiyon şu anda devreye konmuştur, aslında çocukta yoktur ama algılamayı etkileme adına, buna yen çocuk demektedirler, ve bu yeni çocukla yeni dünya düzenine oynamaktadırlar, aslında yeni deyil eskiye devam edilmektedir ama bu işin sırrı algılama değiştirmek ve umut pompalamaktır, .....
[quote=unlimitted;204483]ı ıh daha değil patron. :..:[/quote]
Niye? Water-man daha gelmedi mi?
ve uzadım...beni durdumadınız...575 ten uzun ...ya allahhhh...
[quote=Astatin;204486]olsun olsun **.....
bu aralar Limit-EXX diyalogları göremiyoruz nnoldu aranıza kaar gedi mi girdi..:..::..:
exx, çekirdek va mı?[/quote]
lem siz de muhabbet ediyoz, yiyceniz şimdi azarı diyonuz, etmiyoz, diyalog görmüyoz diyonuz.
karar verin daaa! :..:
ex'i severim. kara kedi giremez aramıza. :)))