Geçen hafta bu seviyelerin üzerinde spota giren paranın 300 tirlyon olduğunu hatırlayan varmı?
Printable View
Geçen hafta bu seviyelerin üzerinde spota giren paranın 300 tirlyon olduğunu hatırlayan varmı?
[quote=Astatin;204486]olsun olsun **.....
bu aralar Limit-EXX diyalogları göremiyoruz nnoldu aranıza kaar gedi mi girdi..:..::..:
exx, çekirdek va mı?[/quote]
Olma mı? Dünden beri çitliyom.
[quote=unlimitted;204491]lem siz de muhabbet ediyoz, yiyceniz şimdi azarı diyonuz, etmiyoz, diyalog görmüyoz diyonuz.
karar verin daaa! :..:
ex'i severim. kara kedi giremez aramıza. :)))[/quote]
Denizde gara gedi ne arar lem. Arasada sen yirsin onu zatem:D
[quote=ATHLON;204490]ve uzadım...beni durdumadınız...575 ten uzun ...ya allahhhh...[/quote]
adaş geciktin. 525'ten beklerdim. :D
asıl uzun poz €/[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]¥. [/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]üyle bi yerinden yakalamışım kiiiiii, grafta o nokta yok desem yeridir. :D[/SIZE][/FONT][/FONT]
[quote=unlimitted;204491]lem siz de muhabbet ediyoz, yiyceniz şimdi azarı diyonuz, etmiyoz, diyalog görmüyoz diyonuz.
karar verin daaa! :..:
ex'i severim. kara kedi giremez aramıza. :)))[/quote]
karar verdik daa...o şekil devam edelim..yani muhabbet edin, arkedaşlar yiyceniz lem azarı desinler size, sonra susun bu sefer ben niye konuşmuyonuz diyeyim..beyle kara verdik::::::
64 üstü. hmm.
döçe'nin 1000 kontrat kapatması ile,döçe terse geldi naraları.
ve dahi panikle şort kapatma furyası.
hmmm bu işe yarar...sevdim bu senaryoyu. hmmm :::
[quote=Astatin;204496]karar verdik daa...o şekil devam edelim..yani muhabbet edin, arkedaşlar yiyceniz lem azarı desinler size, sonra susun bu sefer ben niye konuşmuyonuz diyeyim..beyle kara verdik::::::[/quote]
bey kim :D:D
may last posiyşın det konteyns sam emaunt of uzuns iz dedikeytıd tu may adaş..:))
Pozisyonun var mı derdin var... Flat'im rahatım...
Ne zaman tekrar dertlenirim? 800'ün üzerine çıkar ve tutunur, 500'ün altına düşer ve kalır, o zaman derdim başımdan aşar...
- makasa dikkat edilmelidir,.......- 500 puvan, bu anlamda H.O yereleri cört için uygun yerelerdir, ağa aşağıdan kısa açtırmaktadırki büyük kalın suni barlarla verdiklerini, kasaya geri alsın,.......
[quote=ATHLON;204499]may last posiyşın det konteyns sam emaunt of uzuns iz dedikeytıd tu may adaş..:))[/quote]
walk beah my namesame, who catch you.
TR: yürü be adaş, kim tutar seni! :..:
[quote=unlimitted;204498]bey kim :D:D[/quote]
Beyza...kısaca bey:..::..::..: