tepmeden veya düşmeden önce sonbi hareket yapıyo..sistem geç sinyal veriyo..sinyal gelince satışa geçiyolar...bunu hep yapıyolar..
Printable View
tepmeden veya düşmeden önce sonbi hareket yapıyo..sistem geç sinyal veriyo..sinyal gelince satışa geçiyolar...bunu hep yapıyolar..
[quote=Astatin;204513]APSD -7400..piii..kim kimi bafiledi acep...
ehuheuehue[/quote]
Diğer vade +27.2XX
[quote=ATHLON;204517]775 teslım...ehehe[/quote]
pişman olcen
ahan da puh buraya yazıyorum bak .lelele
[quote=excali;204519]Diğer vade +27.2XX[/quote]
hımmmmmmmm
[quote=Astatin;204509]lem 15 dakıkalıkda TGG yine 2 ye çıktı..Mana belli, ya az yukarda al verecek yada aşağıya bi küskü daha geliyor..new turn on the way[/quote]
sistem hala satta..al verir vermez duble çekip long..tabi al verirse..ehuehhue
[quote=unlimitted;204520]pişman olcen
ahan da puh buraya yazıyorum bak .lelele[/quote]
teftiş gelmese tutcaktım da daha...şimdi kırtasıyeler duruo onumde,masayı toparlıorum,toz neyın alıorum,fokus olamıorum ondan şeettim...)
[quote=bull market;204507]Ulem şimdi uzuna geçtim desem çakarlarmı ki?:)[/quote]
Çakabilirler )) Hiç deneme.
30 kademe aşağı 5 kademe yukarı bundan sonra.
Nisan a kadar. Şşşş.t Hiç dokunma ).lelele
ASTİ dostum sistem AL verince yazarmısın siteye ? snn sistem saglam gorunuyor nazar degmesin :D tesekkurler simdiden
way**..825 de al çıkmaya başladı 15 dklık sistem..şimdi gelde 13 dakka bekle sinyal keisnleşene kadar..üwwww
[quote=BORSACIOZGUR;204524]Çakabilirler )) Hiç deneme.
Nisan a kadar. Şşşş.t Hiç dokunma ).lelele[/quote]
yalnız Ozgur abi son 2 gundur sunu farkettim, 2000 puan asagı yapıyorlarsa gun sonuna kadar sonra ki gun 500 puan gap ve acılısda 1 saat de ole 500 yani 1000 puanda yukarı gidiyorlar, sonuc olarak 2000 dusus ,1000 cıkıs, 2 geri 1 ileri cuk dıye oturuyor bu sisteme hehe :D
aha..geldiler üwww
[QUOTE=BORSACIOZGUR;204524]Çakabilirler )) Hiç deneme.
Nisan a kadar. Şşşş.t Hiç dokunma ).lelele[/QUOTE]
Öylede, Nisan vadeye geçmeyi düşünüyorum komple, yarısı Nisanda ama, kalanınıda taşısaydım bu tip hareketlerde fena olmazdı:)