[quote=ATHLON;204523]teftiş gelmese tutcaktım da daha...şimdi kırtasıyeler duruo onumde,masayı toparlıorum,toz neyın alıorum,fokus olamıorum ondan şeettim...)[/quote]
şşşş, pişman oldum de pişman oldum de! ::::::
Printable View
[quote=ATHLON;204523]teftiş gelmese tutcaktım da daha...şimdi kırtasıyeler duruo onumde,masayı toparlıorum,toz neyın alıorum,fokus olamıorum ondan şeettim...)[/quote]
şşşş, pişman oldum de pişman oldum de! ::::::
[B]Sabreden derviş muradına erermiş..[/B]
[B]Bunu yaza yaza yoruldum... Sistemle, [COLOR=red]sitemle, [COLOR=black]taktikle, tik-tak la[/COLOR] [/COLOR][COLOR=black]anca parasını sıfırlar insan. Para sahipleri sizi çarpar. Sorun sizde değil..[/COLOR][/B]
[B]Sat ve bekle. koy 1000 puan yukarı stopunu....[/B]
[B]-5000 puandan kardan aşağı da pozisyonunu kapatma.[/B]
[quote=BOSNALI;204525]ASTİ dostum sistem AL verince yazarmısın siteye ? snn sistem saglam gorunuyor nazar degmesin :D tesekkurler simdiden[/quote]
yazarım yazmasına da dostum..şunları unutmamak lazım
Başkasının dediğiyle ve başkasının sistemi ile iş yapma :)
hayır olsun,hızlandık yine..
Arkadaölar şubat ve nisan vadelerde aps 220*** ler bulmuş,çok fazla değilmi..? nasıl algılamalıyız.?
[quote=YAVUZHAN;204533][B]hayır[/B] olsun,hızlandık yine..[/quote]
Belli , ellerin dolanmış , yazılar yarım..:..:
[quote=excali;204536]Belli , ellerin dolanmış , yazılar yarım..:..:[/quote]
problem yok gözüküyor,ekrana çak bi kaç tane :..:
[QUOTE=mukora;204535]Arkadaölar şubat ve nisan vadelerde aps 220*** ler bulmuş,çok fazla değilmi..? nasıl algılamalıyız.?[/QUOTE]
Boşver algılamaya çalışma bence, hepside karşılıklı pozlar nasılsa.:::
sabretmek bu kadar zor mu yaw.. bakma ekrana. bak hava güzel çık gez..
ben ekrana bakmamayı öğrenene kadar 35 milyar kaybettiydim.
şimdi 3 günde bir bakıyorum. foruma da geç geliyorum farkindeysinizdir.
Kısalarımı 57500-59000 aralığından kapamayı düşünüyorum.
bugun ben ıptal oldum...dışarda tank göruorum,bı durum mu war.))tekmil vermeye gidiyorum komuutanlara....herkese hayırlı seanslar...
Spot piyasa kımıldarmı yaaa, hadi geçen gün not artırımıylan kımıldadı yukarı, bu sefer nasıl olacak bakalım göreceğiz, haber şart değil tabiki ama akşam kapanış ve sabah açılışları iyi kullanıyolar demeden edemicem, olsun yinede saatlikler yarından evvel toparlanıp yukarı demez görülüyor.
dolarelerimi 1.5360-1.5380 yerelerinden verip,
1.5335 ve 1.5340 yeresinden tekrar istihdam ettim,