-
[quote=BORSACIOZGUR;204531][B]Sabreden derviş muradına erermiş..[/B]
[B]Bunu yaza yaza yoruldum... Sistemle, [COLOR=red]sitemle, [COLOR=black]taktikle, tik-tak la[/COLOR] [/COLOR][COLOR=black]anca parasını sıfırlar insan. Para sahipleri sizi çarpar. Sorun sizde değil..[/COLOR][/B]
[B]Sat ve bekle. koy 1000 puan yukarı stopunu....[/B]
[B]-5000 puandan kardan aşağı da pozisyonunu kapatma.[/B][/quote]
sisteminiz yoksa alış satış zamanlarını nasıl belirlersiniz
-
Gel bakalım 63500 e tekrar:)
-
demey gerek yok herhalda...sistem satta kaldı
-
bilancolar cok iyi geliyor. ev fiyat verisi var. yarim saat sonra. tuketici guven endeksi var. cok endiseliyim cokkkkkkk.
-
[quote=Astatin;204545]demey gerek yok herhalda...sistem satta kaldı[/quote]
Bende çok seviştik buralarda direk 62700 e gitsek de fentezi etsek diyodum..:::
-
[quote=perfectt;204543]sisteminiz yoksa alış satış zamanlarını nasıl belirlersiniz[/quote]
sihirli kuresi varmis.:::
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;204531][B]Sabreden derviş muradına erermiş..[/B]
[B]Bunu yaza yaza yoruldum... [SIZE="6"][B]Sistemle[/B][/SIZE], [COLOR=red]sitemle, [COLOR=black]taktikle, tik-tak la[/COLOR] [/COLOR][COLOR=black]anca parasını sıfırlar insan. Para sahipleri sizi çarpar. Sorun sizde değil..[/COLOR][/B]
[B]Sat ve bekle. koy 1000 puan yukarı stopunu....[/B]
[B]-5000 puandan kardan aşağı da pozisyonunu kapatma.[/B][/QUOTE]
Valla onu bunu bilmem ama şunu biliyorum sistemle hem de saatlik sistemle portfoyumu bir ayda 2 ye katladım... Herkes kendi parasına baksın arkadaş, size ne milletin nasıl para kazandığı... Ben kazanıyom işte napcan şimdi :D :D :D Hani kazanılmazdı... Ben diyom mu sana bu yöntemle kazanamazsın, ya da ew ile ya da haberle, hislerinle kazanamazsın senin yöntemin yanlış diye... Sana ne millet nasıl trade ediyor?? .dng.dng.dng Önemli olan kazanmak...
-
[quote=perfectt;204543]sisteminiz yoksa alış satış zamanlarını nasıl belirlersiniz[/quote]
Çoook kolaay.... Zirveye yaklaşınca çak.... 55000 zirve..
Çok abartı düşüşün arkasından 2 -3 gün daha düşünce, düşüşün suyu çıkınca yuh artık denilince.....AL yerine koy..
Bu kadar basit...
-
gençler...........
helal olsun size......satlerdir cephede vuruşuyorsunuz....
[B]vatan size emanetti........çarpışın aslanlarım..........[/B]
[B]TÜRK GENÇLERİ....EFENDİLER...........[/B]
-
[quote=nunu;204546]bilancolar cok iyi geliyor. ev fiyat verisi var. yarim saat sonra. tuketici guven endeksi var. cok endiseliyim cokkkkkkk.[/quote]
Bu endişeye göre yerinde duramıyorsun? Bu ne oynamak yahu:rolleyes:
-
Bu[U] forum sistemlerle vakit geçiren 2000 kişinin mezarlığıyla dolu[/U]
Bence tek sistem aslında AGA nın işletim sistemi... O sizde varsa iyi. Yoksa üzülecek birşey yok.
7 ayda sadece sabrederek , [B]sadece 5-6 kez pozisyon değiştirerek[/B] , açtıgımız [U]bir pozisyonu minimum 15 gün taşıyarak[/U] 50 bin ytl nin üstünde para kazandık.
Verdiğim komisyon da 250 ytl yi geçmez.. Bu da işin cabası..
-
[quote=Astatin;204532]yazarım yazmasına da dostum..şunları unutmamak lazım
Başkasının dediğiyle ve başkasının sistemi ile iş yapma :)[/quote]
Kesinlikle dostum, sadece kendi histemimle karsılastırcam onun için soyledim :D cogu kez yazdıgında aynı denk geliyor hehe neyse kolay gelsin