MORUKLAR.....VE ÇOCUKLAR .....kenarda dursun.....
kadınlar...eli silah tutan ihtiyarlar....[B]cepheye..........[/B]
[B]sathı müdafaa yoktur................[/B]
Printable View
MORUKLAR.....VE ÇOCUKLAR .....kenarda dursun.....
[B]sathı müdafaa yoktur................[/B]
[quote=nunu;204546]bilancolar cok iyi geliyor. ev fiyat verisi var. yarim saat sonra. tuketici guven endeksi var. cok endiseliyim cokkkkkkk.[/quote]
dereyi yüzdün geçtin kraliçem, blanço ne yapar sana, kafanı tavana çarptın daha ne istiyorsun, şişin acısı ne çabuk geçti, bırak biazda ayak tabanların zıbarsın,.....:(
[quote=enorton;204549]Valla onu bunu bilmem ama şunu biliyorum sistemle hem de saatlik sistemle portfoyumu bir ayda 2 ye katladım... Herkes kendi parasına baksın arkadaş, size ne milletin nasıl para kazandığı... Ben kazanıyom işte napcan şimdi :D :D :D Hani kazanılmazdı... Ben diyom mu sana bu yöntemle kazanamazsın, ya da ew ile ya da haberle, hislerinle kazanamazsın senin yöntemin yanlış diye... Sana ne millet nasıl kazanıyor [/quote]
İtiraf edeyim enorton, sayende saatlik sistemlere karşı bakışım değişti... Senin sistemin sonuçlarını görene kadar saatlik sistemlerin her harekete çok geç gireceğini ve hareketlerden çok geç çıkacağını düşünürdüm. Meğer bu düşünce şehir efsanesiymiş. Sonra kendim de deneyince gördüm ki birçok sistem saatlikte çok daha iyi çalışıyor, çünkü düşük zaman dilimlerindeki anlamsız zigzaglar kendiliğinden filtrelenmiş oluyor...
Görüşüne de katılıyorum. Herkesin para kazanma tarzı kendine. Yok sistem şöyle yok histem böyle anlamsız şeyler. Geyik boyutunda olursa rahatsız etmiyor, ben de yapıyorum bazen, ama bu boyutu aşınca bu tür görüşler rahatsız edici olmaya başlıyor.
[quote=BORSACIOZGUR;204550]Çoook kolaay.... Zirveye yaklaşınca çak.... 55000 zirve..
Çok abartı düşüşün arkasından 2 -3 gün daha düşünce, düşüşün suyu çıkınca yuh artık denilince.....AL yerine koy..
Bu kadar basit...[/quote]
bu dediğinizi benim günlük sistemim zaten diyor zamanınıda şaşırmadan zirvelerin neresi olacağı net olarak kestirilemez ama sistem zirveden biraz dönüşünde yakalar.. trende biraz geç girersiniz ama net girersiniz..
short kapamak için ideal yerler olabilir gibi ?
long için çooook erken :)
[IMG]http://i49.tinypic.com/xnb1x2.jpg[/IMG]
sistem satta olmasınada indikler pis toparladı...tırsıyorum...ehuehe
[IMG]http://i45.tinypic.com/2jakscn.jpg[/IMG]
ben sürekli soygun modundayım, cört bırakma niyetim yok, bir kısım cörtü sürekli tutarken, olmuş yerelerden işten çıkardığım cörtlerimi, ukarı yerelerden tekrar istihdam ediyorum, 64375-63875 arası örneğin, buraları istihdam yereleri,......
[quote=boz ayı;204555]MORUKLAR.....VE ÇOCUKLAR .....kenarda dursun.....
[B]sathı müdafaa yoktur................[/B][/quote]
voborsanın vuruşkan evlatları......
özellikle son günlerde palaya karşı olan ezici üstünlüğünüz
herkes tarafından takdir ediliyor.........
acımadan devam ..cepheden kaçanı fururum ha......:..::..:
bilancolar super otesi gelmeye devam ediyorrr ve bennnnn altima miciriyorummmmm:::
Gel 63500 e dedik inat etti:)
boz amcanız uzlaşma için kutusuna gidecek yürekli her gence
takdir beratı verilmesini yönetimden istirham ediyor...........
[B]uzlaşma yakışıklı olacak................[/B]
herkesin trade tarzı farklıdır önemli olan kazanmaktır stresli veya stressiz..