[quote=boz ayı;204637]günlük zirveden 2000 puan düşen piyasa burda neden tepmez....
günün sorusu.......[/quote]
random walk hareketlere neden diye sorulmaz.:::
Printable View
[quote=boz ayı;204637]günlük zirveden 2000 puan düşen piyasa burda neden tepmez....
random walk hareketlere neden diye sorulmaz.:::
[quote=nunu;204632]hic kusura kalmayin, %90'imiz siskodur burada, eee sabahdan oglene vob, aksam dow.[/quote]
apla öyle deme. bu VOB denen illetin titretmesi/silkelemesi ne kalori yaktırıyo biliyonnu sen.
terse geldiğinde yemeden içmeden kesilmen de cabası :D:D
[I]ikinci soru.......vob işlem hacmine bakınız.....çokkk fazla.....[/I]
IMF ile anlaşma haberi hazırlanmıştır artık, vade sonu geldi ya, Milleti Nisan vadede kısaya geçirip, haberle farkıda koydumuydu, ver elini 69000 olmazmı?:)
Bu para girişi denen olay tam hikaye yaw... Ne zaman yüklü para girişi olsa en az %5 göçüyor piyasa... Ters indikatör olarak kullanacağım bir sonraki sefere...
[quote=excali;204634]Senin gözler karışmış. Soldaki değil lem.dng[/quote]
soldaki zaten yatandan daha heybetli durii aakidiş. ehuehueheu :D
şş pela, kıpraştır şu pariteleri daaa...sıkıldım gayri...
tom akşamki dibini aşa furdu...
yarınki GAP a saklar :D
genel yön istikametine,çoktan seçmeli yapın, stres yapmayın, genel yön ne aşağı, geriye kalam ne ağanın can verirkenki tepikleri, o zaman ağanın şimdi boğazını kesmişiz, can veriyo, can verirken depik atıyo, ama galın ipe bağlamışız, bu ne satış baskısı, dolayısıyla kaçamayacağını anlayınca pıçağa razı oluyo, böle işte,......onun içiün pıçağınız olsun, bilenik, galın ipiniz olsun, bir iki adamınız(dolare) olsun yıkmak içiün,...........
650 ort longşayne
[QUOTE=Strategist;204643]Bu para girişi denen olay tam hikaye yaw... Ne zaman yüklü para girişi olsa en az %5 göçüyor piyasa... Ters indikatör olarak kullanacağım bir sonraki sefere...[/QUOTE]
Para nereye giriyor onu anlamadım ki ben :) para giriyorsa yani alım varsa aynı tutarda satım da vardır yani çıkış da vardır :)
Aslında giren çıkan bişey yok totalde, sadece ilk 5 kurum artı mı eksi mi olay bu değil mi ? Ama hangi ilk 5, o 5 de hergün değişmiyor mu :) Neyse ben anlamam bu işlerden...
YYSD :)
[quote=unlimitted;204640]apla öyle deme. bu VOB denen illetin titretmesi/silkelemesi ne kalori yaktırıyo biliyonnu sen.
terse geldiğinde yemeden içmeden kesilmen de cabası :D:D[/quote]
Seni anlamak mimkin deel zaten.. Snowboard'daki adrenalin , hiç bir şeyde yok dirsin. Sonra Vob'un bu durumunu beğenmezsin..:rolleyes: