[quote=boz ayı;204631]çok doğru.....dow açılışla artıya geçebilir..........
şort kapama şartı 63.750 olmuştur...............
kısa vadecilerin dikkatine................[/quote]
[I]63.750 test ediliyor....dikkat............[/I]
Printable View
[quote=boz ayı;204631]çok doğru.....dow açılışla artıya geçebilir..........
şort kapama şartı 63.750 olmuştur...............
kısa vadecilerin dikkatine................[/quote]
[I]63.750 test ediliyor....dikkat............[/I]
[I][B][COLOR=#993399][FONT=Comic Sans MS]Temel ile Dursun Sultanahmette gezinirken bir turist gelip kendilerine bir adres sorar. Turist [/FONT][/COLOR][/B][/I][I][B][FONT=Comic Sans MS]ingilizce[COLOR=#993399],[/COLOR][COLOR=#4f81bd]almanca[/COLOR][COLOR=#993399],[/COLOR][COLOR=red]fransizca[/COLOR][COLOR=#993399] sorar fakat bizim lazlar anlamaz...[/COLOR][/FONT][/B][/I][B][I][COLOR=#993399][FONT=Comic Sans MS]
[I][FONT=Comic Sans MS]-Ula dursun bir yabanci dil ögrenemedik gitti, der Temel,[/FONT][/I]
[I][FONT=Comic Sans MS]Dursun: -Ula neye yarayacakki bak adam üç dil biliyor yine derdini anlatamiyi... :D:D:D[/FONT][/I][/FONT][/COLOR][/I][/B]
YYSD...üww
ahanda elmas .. ehuehue . üvvv .. :o:o
[IMG]http://img305.yukle.tc/images/8555adsiz.JPG[/IMG]
sankim pis alacaklar... Bugün için dip göründü daha düşmez bu borsa diyor içimden bir ses...
şöle kuvvetli alsada cörtlerim gelse, 975 den başlıyor, 64525 kadar,.....
[quote=boz ayı;204651][I]63.750 test ediliyor....dikkat............[/I][/quote]
63.750....çok önemli.....
üstünde kalamazsa yıkılırız.........
kalırsa 64.200 test edilir......
[QUOTE=selçuklu;204655]ahanda elmas .. ehuehue . üvvv .. :o:o
[/QUOTE]
imitasyon gibi o patron, gerçek elmas mı emin misin :)
[quote=excali;204650]Seni anlamak mimkin deel zaten.. Snowboard'daki adrenalin , hiç bir şeyde yok dirsin. Sonra Vob'un bu durumunu beğenmezsin..:rolleyes:[/quote]
hiçbişeyde yok demedim. iyi oku. hiçbir sporda yok dedim gayri! .dng
yoksa adrenalin istiyosan bigün seni 3 ayda bir yaptığımız "ipi en aşağıda çekme yarışmasına" götüreyim.
neyin ipini bil...:..::..::..:
Fıtch yunanıstan'ın 4 buyuk bankasının notunu dusurdu
NOTU INDIRILEN YUNAN BANKALARI NATIONAL BANK OF GREECE, ALPHA BANK, [B]EFG [/B]EUROBANK ERGASIAS VE PIRAEUS BANK
-MATRIKS-
[QUOTE=enorton;204659]imitasyon gibi o patron, gerçek elmas mı emin misin :)[/QUOTE]
pelaya sordum patron ... sen bilirsin bak şuna .. kandırma beni dedim .. gerçek dedi .. :D:D
[QUOTE=Astatin;204653]YYSD...üww[/QUOTE]
Aynen astet ben halen
Yo Yo Ş D