altın bu gece yıne artıyor
1000 usd yakacaklar galıba
beklentı 1.250 usd
ne duşunuyorsunuz?
Printable View
altın bu gece yıne artıyor
1000 usd yakacaklar galıba
beklentı 1.250 usd
ne duşunuyorsunuz?
O altın 975 doların altına geri gelmezse cenaze namazı Teşvikiyede.Gömünnnnn.:D:D:D:D:o:o
tıpkı endekslerin aşırı satımda olduğu gibi altında aşırı alımdadır. ama bu demek değildir dahada düşmeyecek veya daha da artmayacak.
balonların sonu yoktur, ummadığınız yere giderler.
dikkat edin ben genelde bir sonraki hareketi yazıyorum.
TA daki noktalar destekler dirençler bu balonlar yüzünden kırılır.
kırılmasının trader için hiçbir önemi yoktur, önemli olan doğru yönde olmaktır.
doğru yöndeysen kırılırdığında zaten daha çok kazanırsın seni destekler.
HR analizlerini teknik açıdan yapmaktadır fakat yanlış temel sebeplerle desteklediğini görüyorum zaman zaman. yanılması doğaldır. mesela bugün bir falaket tellağından bahsetmiştir. ortada felaket tellalığı yoktur. zamanı gelince daha kötü olacaktır. borsalar şu anki noktalarını bile haketmiyor işin aslında. ama herşeyin zamanı ve bir trendi vardır.
önce o bitmelidir.
sevgiler.
Dowun kendini toparlaması lazım artık. Onlarca yıllık destekten son bir kezdaha zıplması lazımki. Gelecek sefere 6000 lerde el sıkısalım. Dolarda Full short, Endeskte Full Long..
borsalar boyle gıttığı surece altın balonuda sıserek yukarı gıdecek gıbı duruyor
herkes 1400 usd'^ları konuşuyor
eskıden petrolle bırlıkte gıderdı
tum emtialardan ayrılmış kendı başına gıdıyor
2 gun dow artı yapsın
900 altı konuşuruz gıbı duruyor
ama şu an trend yukarı gıbı
.dngaltın 980 nı kırdı
[QUOTE=ccarcabuk;86993]sayın jelibon
özellikle takip ettiğim bir kaç forum yazarından birisiniz.
Burada bir paylaşım yapılıyor.Haklı haksız diye bir şey olamaz.Herkes kendi yatırım kararlarından sorumlu.Bence yorumlarınızı eksik etmeyiniz.
Ben sahsen haftalık yada günlük yorumlarınız merakla bekleyeçeğim.
saygılar[/QUOTE]
saolun,
yorumlara devam. her gün devamda,
sedece gün gün veya haftalık bazda yok. yanıltıcı olabiliyor, daha doğrusu yanlış ta anlanabiliyor.
süreç işi zordur.
sevgiler.
[quote=bgungor68;87004]Dowun kendini toparlaması lazım artık. Onlarca yıllık destekten son bir kezdaha zıplması lazımki. Gelecek sefere 6000 lerde el sıkısalım. Dolarda Full short, Endeskte Full Long..[/quote]
Orta full mu çeyrek fullmu?:D:D:oVobtrader dongömlek yazıyor.O zaman full oluyor.Sizinki de o cinsten yani.Geceye long zamanı idi bence bugün.Bakalım ne olacak 1 saat 20 dakika var.
Full + full :).... Vob Altına da Short girecektim fakat fazla derinlik yok diye diriş yapmadım. Sadece seyirciyim. Ins. Altın 800 lere iner.. sanırım inecekte. Obama bırakmaz kolay kolay. O Son baskanı Amerikanın...
[QUOTE=VOBiX;86994][B][COLOR="Blue"]bu mu??? [/COLOR][/B][/QUOTE]
ben bulamadım sen bulmuşşun.
sevgiler.
don astar longum :)
benim kaldıraç işine kafam basmıyor??
neden??
benim vob hesabımda 5000 lira vardır. Bankada 50 bin liram. ee benim kaldıracım ne oldu şimdi :)
vob hesabımda vardır 55 bin lira 1o adetle dönerim ne anladımki bu işden ben :)
o sebeple kaldıraç işi efsanedir:)
Geceye short pozisyonda kalsaydım DOW 300-400 puan tepmişti şimdiye kadar. üüü.dng
jelibon ben şimdi anlamadım. bugün 18 şubat. dow dönüyomu dönmüyomu? biz döndükmü dönmedikmi? biz döndük dow dönmedimi? yoksa dow döndü biz dönmedikmi? yoksa hiçbirimi :)
[quote=Vob Trader;87013]jelibon ben şimdi anlamadım. bugün 18 şubat. dow dönüyomu dönmüyomu? biz döndükmü dönmedikmi? biz döndük dow dönmedimi? yoksa dow döndü biz dönmedikmi? yoksa hiçbirimi :)[/quote]
Bir fıkra var bu konu hakkında.. sonu şöyle bitiyor : Walla bu saaten sonra bizde dönmeyiz.. :).dng
yine örnek
mesela şimdi yine bir durum var, ne zaman denmiş bu 1440
diyelim 10 gün önce tam emin değilim.
yaklaştık kırılmazmı kırılır.
yeni analiz lazımdır. alınması gereken alınmış zaten.
dün gece uyumadım uyumuş olsam bakardım.
herkese iyi akşamlar.
sevgiler.
[QUOTE=Vob Trader;87013]jelibon ben şimdi anlamadım. bugün 18 şubat. dow dönüyomu dönmüyomu? biz döndükmü dönmedikmi? biz döndük dow dönmedimi? yoksa dow döndü biz dönmedikmi? yoksa hiçbirimi :)[/QUOTE]
Keser döner sap döner
Gün gelir hesap döner
[QUOTE=Vob Trader;87013]jelibon ben şimdi anlamadım. bugün 18 şubat. dow dönüyomu dönmüyomu? biz döndükmü dönmedikmi? biz döndük dow dönmedimi? yoksa dow döndü biz dönmedikmi? yoksa hiçbirimi :)[/QUOTE]
güzel.
gecenin sorusu bu işte.
çakışma var. tarihlerde.
sorun var. sp kapanışında.
tarih çakışması şu,
önceden bahsedilmişti.
13-23 şubat olayı ve
18 şubat olayı.
bir pencere ve bir gün. dip oluşturacaktır. v şekil dönüş olmayacaktır. yine sabır olayı yani.
sp kapanışı bahsettim zaten kendi içinde bir sorunu oluştu, bakalım nasıl halledecek.
bizim için yazmıyorum ama yazayım, en azından bir destek noktası bulunmuştur diye düşünüyorum.
sevgiler.
[quote=VOBiX;87016]Keser döner sap döner
Gün gelir hesap döner[/quote]
ağır konuştun :)
[QUOTE=VOBiX;87016]Keser döner sap döner
Gün gelir hesap döner[/QUOTE]
bu ne demek?
bunu da anlamadım
[QUOTE=Vob Trader;87019]bu ne demek?
bunu da anlamadım[/QUOTE]
O kadar çok dönmekten bahsetmişsin ki aklıma gelen bir atasözü olup sen dahil hiçkimseyle alakası yoktur.
aha kapitalizm kokusu alıyorum gene :)
yetiş ya kapitalizm
[QUOTE=VOBiX;87020]O kadar çok dönmekten bahsetmişsin ki aklıma gelen bir atasözü olup sen dahil hiçkimseyle alakası yoktur.[/QUOTE]
hı şimdi anladım :)
[quote=VOBiX;87020]O kadar çok dönmekten bahsetmişsin ki aklıma gelen bir atasözü olup sen dahil hiçkimseyle alakası yoktur.[/quote]
Az değilsin sen.dng
eve anca geldm longlar listesine benide ekleyin ilk ben soyleyip çıkmıştım..
[QUOTE=Astatin;87023]Az değilsin sen.dng[/QUOTE]
[IMG]http://www.komikaze.net/komikaze/karikaturler/4383661_erdil493.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.komikaze.net/komikaze/karikaturler/7808496_erd485%20(1).jpg[/IMG]
arkdslr
yaw bgnki konut-morgıccc
falan filan acıklaması yokmuydu --- ben mı kacırdım
timmmy tooomy abimiz de wardı galiba?kamulastırmaca ??
bilen duyan?
VOBIX geçenlerde yani 1 haftayı geçmez; Rusya nın çökeceği varsayımıyla, piyasaların hali noolur dediğim bir fikir cimnastiği yapın dediğim bir mesajım vardı ama bulamıyorum..Sen "exploring" olayında iyisin..bi baksan belki sen bulursun.. ne mi yapacağım? aaallll kehanetse kehanet burda kardişim diyicem bende :) :) (tabiki aramana gerek yok :))
[quote=suprad;87026]arkdslr
yaw bgnki konut-morgıccc
falan filan acıklaması yokmuydu --- ben mı kacırdım
timmmy tooomy abimiz de wardı galiba?kamulastırmaca ??
bilen duyan?[/quote]
Onun adı değişti...Daha doğrusu yanlış anlamış bazı arkadaşlar..Morgıç değil, mor-kıç mış o... işyten atılmış açıkta kalmış ahlaksız yatırım bankacılarının kıçı soğuktan morarcak manasında bir deyimmiş...
[QUOTE=Astatin;87028]Onun adı değişti...Daha doğrusu yanlış anlamış bazı arkadaşlar..Morgıç değil, mor-kıç mış o... işyten atılmış açıkta kalmış ahlaksız yatırım bankacılarının kıçı soğuktan morarcak manasında bir deyimmiş...[/QUOTE]
Ak-layamamışlar mı daha?
[QUOTE=Astatin;87027]VOBIX geçenlerde yani 1 haftayı geçmez; Rusya nın çökeceği varsayımıyla, piyasaların hali noolur dediğim bir fikir cimnastiği yapın dediğim bir mesajım vardı ama bulamıyorum..Sen "exploring" olayında iyisin..bi baksan belki sen bulursun.. ne mi yapacağım? aaallll kehanetse kehanet burda kardişim diyicem bende :) :) (tabiki aramana gerek yok :))[/QUOTE]
5 Şubatta demişsin bir haftayı geçmiş. .dng
[QUOTE=Astatin;81494]
Sorularımız şu;
1) 1-2 hafta içinde Rusya da fütursuz bir finansal kriz çıkar mı? Mesela ruble %50 daha devalüe olu rmu?
2) Olursa bize etkisi ne olur...Yaklaşık kaç puan...
Yok canımmm, kehanet falan değil...Olursa...Serkisofları çalıştırın bakalım:)
[/QUOTE]
eeeeehhhhhh bu ne yaaaa. Bende çoğunuz gibi DOW un coşacağını zannettim hale bak iç kıpırdamadı meret.
Ne anladım şimdi long olmaktan. +500 gap bekliyordum avucumuzu yalayacaaaz galiba..
[quote=VOBiX;87030]5 Şubatta demişsin bir haftayı geçmiş. .dng[/quote]
evet ama 1-2 hafta içinde demişim... yani ayın 12 si ile 19 u arasında.. :) hem uzak tarihden tahmin yapmak daha kıymetli;) şimdi gelelim en keyifli tarafına... AAAALLL kardeşim kehanetse kehanet yazmışız işte ayın 5 inde... Bir sonrakini de diyeyim...
Hepimiz eski d.avrupa ülkelerindeki problemi biliyor yeni değil..Şimdi yine varsayın ki, oralara eşşek yüküynen kredi veren alman bankaları var, ispanyol bankaları var...almanları devlet devletleştirdi de, ispanya da devletin öyle bir gücü de yok..ve varsayın ki, almanya ve fransa kusra bakma gardaş bizim işler bktan bizden yardım bekleme dedi ispanyaya, misal bugün dedi yada yarın diyecek..ve anlı şanlı meşhur banakarlından biri sizlere ömür oldu...eee ne olur o zaman..çalıştırın serkisofları...aaaaalll kardeşim temelse temel makro ise makro..vakko ise vakkooo.... olacağından değil ha, zihin cimnastiği..:D:D:D
VOBIX: Sen gizli mod falanmısın heee..nassıl bu kadar hızlı buluyorsun bunları bakiimm..hadi mersi yi ilk taciz ettiğim mesajıda bul.. :) yemiyo dimi
Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin?
işin kolayına kaçmadan ama
gül yanaklı bebesini emziren melek yüzlü anneciğin resmini değil
ne de ak örtüde elmaların
ne de akvaryumda su kabarcıklarının arasında dolaşan kırmızı balığınkini
Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin?
1961 yazı ortalarındaki Küba'nın resmini yapabilir misin?
Çok şükür çok şükür bugünü de gördüm
ölsem gam yemem gayrının resmini yapabilir misin üstad?
NazımHİKMET
[B]AbidinDino'danNazım'ayanıt:[/B]
MUTLULUĞUN RESMİ
Kokusu buram buram tüten
Limanda simit satan çocuklar
Martıların telaşı bambaşka
İşçiler gözler yolunu.
İnebilseydin o vapurdan
Ayağında Varnanın tozu
Yüreğinde ince bir sızı.
Mavi gözlerinde yanıp tutuşan
hasretle kucaklayabilseydim
seninle, bir daha.
Davullar çalsa, zurnalar söyleseydi
Bağrımıza bassaydık seni Nazım,
Yapardım mutluluğun resmini
Başında delikanlı şapkan,
kolların sıvalı, kavgaya hazır
Bahriyeli adımlarla düşüp yola
Gidebilseydik Meserret Kahvesine,
İlk karşılaştığımız yere
Ve bir acı kahvemi içseydin.
Anlatsaydık
o günlerden, geçmişten, gelecekten,
Ne günler biterdi,
Ne geceler...
Dinerdi tüm acılar seninle
Bir düş olurdu ayrılığımız,
anılarda kalan.
Ve dolaşsaydık Türkiyeyi
bir baştan bir başa.
Yattığımız yerler müze olmuş,
Sürgün şehirler cennet.
İşte o zaman Nazım,
Yapardım mutluluğun resmini
Buna da ne tual yeterdi;
ne boya...
[IMG]http://www.eminegonul.com/image_pool/mutlulugun_resmi.jpg[/IMG]
traderx'in şiirini görünce aklıma geldi.. bizim forumda hiç şiir, edebiyat köşesi yok.. o da eksik kalmasa diyorum:))
[quote=jerfin;87034]traderx'in şiirini görünce aklıma geldi.. bizim forumda hiç şiir, edebiyat köşesi yok.. o da eksik kalmasa diyorum:))[/quote]
çok duygusal bir insanım..açmayın öyle bir köşe..uyarıyorum şimdiden..ağlatırım bütün gün, şiirden edebiyattan çarpılırsınız..gerçi bu topikde de edebiyat konusunda gayet yetenekli arkadaşlar var ama:D:D
[color=#FF0000][i][b]Persembe:[/color]
15:30 – ABD Ocak Ayı Üretici Fiyat Endeksi (Beklenti: %0,2)
15:30: ABD Ocak Ayı İtibariyle Yıllık Üretici Fiyat Endeksi (Beklenti: -%2,6)
19:00 – Türkiye TCMB Faiz Kararı (Beklenti: 50 ile 100 Baz Puan Arası Faiz İndirimi)[/b][/i]
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;86863]En uzun 2 ay falandır da.Bir dakikada 4 tur döndüğümü biliyorum ve yanlış hatırlamıyorsam o turlarda 500 puan falan almıştım.Bizdeki sabahki olayı dowda da yapabilirler.Ama kapanış tahmini şimdiden ekleyin 7647.Fdow için bu tahmin.[/QUOTE]
[QUOTE=TIFIL;86867]dow tahmini 7168 [B]bence...[/B][/QUOTE]
[QUOTE=nunu;86875]dow-7201.[/QUOTE]
[QUOTE=parderi;86881]Dow bu gün yamuk yapmaz. Hele bana hiç yapmaz. Uzun diyorum. 7676,01[/QUOTE]
[QUOTE=doruk;86888]Dow 7367... atmasyon değil... gayet teknik bir rakamdır...
Bu arada geceye 1/2 short...[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;86900]DJI lotto 7398 :)[/QUOTE]
[QUOTE=tuareg;86901]Pozisyon long
dow toto, 7650
:):)[/QUOTE]
[QUOTE=cnc;86904]DJ kapanış 7627...[/QUOTE]
[QUOTE=deks;86909]Dj,7638[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;86910]7156.56 tahminim.......
geceye kısa devam.......[/QUOTE]
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;86914]long geceye dow 7722 (dünkü djloto değerin aynısı) :)[/QUOTE]
[QUOTE=WereRabbit;86920]DJ kapanış tahminim [COLOR="Blue"][B]7553.80[/B][/COLOR] :D[/QUOTE]
[QUOTE=sentinus;86922]DOW loto 7800.[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;86925]dow tahminim 7450[/QUOTE]
[QUOTE=bikmisbroker;86930]DJI tahminim 7.666,66[/QUOTE]
[QUOTE=tuareg;86932].kom.kom.kom
madem öyle 7800[/QUOTE]
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;86934]...Bence 7647 civarı birşey olacak bu gece..[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;86937]Dünkü gibi 7654,32 devam[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;86941]dj 7655 flat[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;86943]7674 dow tahminim... Pozisyonumu bağlayıcı değildir..[/QUOTE]
[QUOTE=mimar74;86949]Bir dow tahminide benden olsun 7710.Geceye long...[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;86950]dow tahminimde 8000,01 kayıtlara geçsin ..[/QUOTE]
Madalyamız WereRabbite gidiyor. Hemi de altın. Tebrikler .brv
[IMG]http://img239.imageshack.us/img239/6917/goldmedalfs2.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;87035]çok duygusal bir insanım..açmayın öyle bir köşe..uyarıyorum şimdiden..ağlatırım bütün gün, şiirden edebiyattan çarpılırsınız..gerçi bu topikde de edebiyat konusunda gayet yetenekli arkadaşlar var ama:D:D[/QUOTE]
geyikten çok çarpıldık, biraz da şiirden edebiyattan çarpılalım..:)
Bu ne yaaaaaaaaa..... DOW yetmiyormuş gibi şimdide fuçırlar çöktü. Ne bu beeee. Hani depecekti bu meret...gitti gap gittiii. - gap yemesek bari...
[QUOTE=Astatin;87032]
VOBIX: Sen gizli mod falanmısın heee..nassıl bu kadar hızlı buluyorsun bunları bakiimm..hadi mersi yi ilk taciz ettiğim mesajıda bul.. :) yemiyo dimi[/QUOTE]
Hepsini [url]http://www.voborsa.com/forum/search.php[/url] buradan buluyorum.
Buraya kadar gelebildim. İlk taciz mesajın değil ama Astatinden itiraflar bölümü. .dng
[QUOTE=Astatin;76036]reca ederim..mersicimin mod sponsoru bendim bi kere..eteğinin her miliminde kariyerinin her santiminde emeğim vardır..:..::..: ben yüzlerle değil avatarlarla ilgiliyim..ben imkansız aşklar için yaratılmışım..aşk geyiklerinin unutulmaz yönetmeniyim..beni sevmeyen ölsün..:..::..: ben kıstırırım onu bi yürüyüşte :) kıstırırım kıstırırım..misal bugün catedral beni görmüş caddede birini kıstırmış vaziyette..valla yanlışlık oldu..ben onu mersi diye kıstırdım..sonra o olmadığını anladım geç olsa da..ondan kurtulana kadar ne çektim anlatamam :) mersi ciğim gördüğün gibi bir aldatma durumum yok..valla sne sandıydım onu..gerçekten..:..::..:[/QUOTE]