-
[quote=athlon;204842]ahanda noolmuş yahu ben yokken...resmen shortçu sılkelemıs ustunden bızımkı...son 30 dakkada 200 puan karlı bı cıtır kısa yaptım...ve fakat vob dusus ana kanalımın altına kırmıs olması,spot100 un 51500 un altında kapamış olması ve ülke içi sıkıntılara raamen geceye kısa giremedim...
Nedeni daha önce gene bu seviyede bir kapanışa yakın saatlerde çıtırdan girdiim kısaları tutarak 63300 de kapanmamamın bana 900 puan zarar yazdırmasıdır...yarın ki kalan kısalarımı (şayet yukarı açarsa),yukardan vermeyi sinirle beklememek içindir...
Fdow 10285 ın ustunde kaldıı sürece 10310 kanalına göz kırpar ve üstü de 10370 lere kadar açıktır grafımda...o yüzden yarına tertemiz mermilerle piyasa kokusuna göre işlem yapacaım...[/quote]
sana inanıyorum
-
[quote=excali;204843]Kimi tepti. Seni mi tepti?.kom[/quote]
oohooooo uyan da balığa gidelim.
sonraki mesajları oku eks. şşş eks. uyan lem kime diyorum.eks...:..:
-
[quote=unlimitted;204839]mantıktan bahseden kim. :)
he sonuç dedin de. 10.259'dan açılan long poz 10.288'den poz kapandı. :..:
birbiriyle çelişen iki cümle:
1-don't try to be a wolf, just be a sheep.
2-herkesin bildiğinden para kazanılmaz.
ama ikisinden de para yapılır.
niye?
çünkü bu iş zamanlama meselesidir...özü zamanlamadır.
[B]önemli olan pozisyon değil, o pozisyonu ne zaman aldığındır[/B].[/quote]
Haklısın. Pala yakındayken pozisyon almamak lazım. Her an es en pi çıkabülü...:::
-
[quote=ERK;204844]sana inanıyorum[/quote]
eksik olma
-
Dow bu cuma gunu kapaış
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=301745&resize_x=600[/IMG]
-
[IMG]http://i49.tinypic.com/4r2b83.jpg[/IMG]
kırmızı TOBO ve mavi yüksleş kanloı da ihtimaller dahilinde. Yükselen takozu beğenmedim.
FDOWun 10365i göresi var. Biz uyar mıyız orası ayrı konu.
Biz dowdan ziyade avrupaya entegreliyiz.
FDOw yerine fdax takip etmek daha sağlıklı bu sıralar.
-
Bence DOW a değil USDYTL ye bakın
-
IMKB DE ESAS ÇÖKUŞ MART AYINDA BAŞLAYACAK
MART AYININ 3. DE AÇIKLANACAK OLAN ŞUBAT AYI ENFLASYON RAKAMLARI HIZLA YUKSELEN DOVIZ KURLARI NEDENIYLE YUKSEK ÇIKACAGI KESIN... SICAK PARA BARONLARI MALLARI ÇAKTIRMADAN YAVAŞ YAVAŞ BOŞALTACAKLAR VERECEKLER AMATÖR KERIZLERE...
GELLLL GELLLL BATAN GEMININ MALLARIIIII .dng.dng.kom .dng
-
[quote=Astatin;204850]Bence DOW a değil USDYTL ye bakın[/quote]
Artırıyorum:
Mence yarın 17:00'deki Geithner bütçe sunumu ve Bernanke Para politikası hakkındaki konuşmalarına bakın:rolleyes:
-
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=301711&resize_x=600[/IMG]
-
[quote=excali;204852]Artırıyorum:
Mence yarın 17:00'deki Geithner bütçe sunumu ve Bernanke Para politikası hakkındaki konuşmalarına bakın:rolleyes:[/quote]
Rest: Yarın, paşaların ifadelerini almaya yetkili 3 savcı da, raporluymuş rahatszmış v.s. - NTV...enter-hassan
-
[quote=Astatin;204850]Bence DOW a değil USDYTL ye bakın[/quote]
1,5502 çok güçlü direnç asti. geçemez.
1,4467'den aldıklarımı vermemek için senin akşam şortları 63.300-63.400'den kapatma savaşının aynısını veriyorum. :..::..: