-
[quote=Astatin;204893]yok ben karede çıkmamışım..ben hemen sağda bir ağacın arkasındayım..yanımda bir boğa kostümü var...savaşa bakacağım, kazanacak gibi olursa boğalar kostüm değiştireceğim...:..::..: ama şu an ayu kostümüyleyim...yaw bir de ne zaman bu topluluğa gelsem bir NUNU bir de [B]EMEKDAR[/B] burda arkadaş ya...Ayuların muhtarı gibi bunlar ha.dng[/quote]
Günaydın herkese..kolay gelsin....
[B]Altun ayu[/B] ödülüne talibim,kısmetse....lelele
-
herkese günaydınlar.
bir arkadaşımız dolar ile ilgili düşüncemi sormuştu sanırım 1 hafta kadar oluyor.
1,5213 çok ciddi direncidir, üzerinde tutunursa 1,6030'a kadar önü açık ancak bu iki nokta arası çok açık olduğu için ben araya bir yere bir direnç daha oluşturacağını söylemiş, o direnci 1,56'ya oluşturacağını düşündüğümü belirtmiştim.
[B]o direnç şu anda 1,5502'dir.[/B]
soran arkadaşı hatırlayamadım da...herhalde okuyordur.
hepinize bol kazançlar.
-
DUrrrrr dinle kim geliyor kim geliyor?....62750 altı kapanışda 1 milyon çiçek açar..
[IMG]http://i49.tinypic.com/208cyn9.png[/IMG]
-
-
[quote=fXci;204885]noluyore yuaw yemişim longu şortu ......
nereye gidiyoruk biz yaw:::[/quote]
fxcim, endişelenme.
balık hafızası devreye girer, sular durulduktan 1 hafta sonra 1. ligde kimin şampiyon olacağını konuşmaya başlarız milletçe.
sabah radyodan dinlediğime göre aczmendi tarikatının avrupa insan hakları mahkemesinde Türkiye aleyhine açtığı dava, tarikat leyhine sonuçlanmış.
sor bakalım sokaktaki vatandaşa, var mı hatırlayan bu arkadaşları?
hafıza konusunda balıkları bile şaşırtacak düzeye geldik.
-
herkeseee günaydın... bol kazançlarr....
-
günaydın............
61.900 ...isteriz..........
-
cümleten günaydın bol kazançlar ..
-
yemişim obi vanı... obi van da neymiş..
-
açılışı ayılar kazandı .. he eheeeee..
-
Şimdilik böyle başladık bakalım devamı nasıl olur
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/24/1461.jpg[/IMG]
-
vay anasını. seri bozuldu. + gap demiştim.
hoş, açılıştan 20 saniye önce sorsalar, yine + gap derdim. çünkü ekskalinin yediği parametrelerim öyle diiiyii..
emme ve lakin içus dinamikus etkisi sanırsam galiba kesin büyük ihtimalle.