-
[QUOTE=traderx;87033]Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin?
işin kolayına kaçmadan ama
gül yanaklı bebesini emziren melek yüzlü anneciğin resmini değil
ne de ak örtüde elmaların
.....................................................
.....................................................
ölsem gam yemem gayrının resmini yapabilir misin üstad?
NazımHİKMET
[B]AbidinDino'danNazım'ayanıt:[/B]
MUTLULUĞUN RESMİ
Kokusu buram buram tüten
Limanda simit satan çocuklar
Martıların telaşı bambaşka
İşçiler gözler yolunu.
İnebilseydin o vapurdan
Ayağında Varnanın tozu
Yüreğinde ince bir sızı.
Mavi gözlerinde yanıp tutuşan
hasretle kucaklayabilseydim
seninle, bir daha.
Davullar çalsa, zurnalar söyleseydi
Bağrımıza bassaydık seni Nazım,
Yapardım mutluluğun resmini
Başında delikanlı şapkan,
kolların sıvalı, kavgaya hazır
Bahriyeli adımlarla düşüp yola
Gidebilseydik Meserret Kahvesine,
İlk karşılaştığımız yere
Ve bir acı kahvemi içseydin.
Anlatsaydık
o günlerden, geçmişten, gelecekten,
Ne günler biterdi,
Ne geceler...
Dinerdi tüm acılar seninle
Bir düş olurdu ayrılığımız,
anılarda kalan.
Ve dolaşsaydık Türkiyeyi
bir baştan bir başa.
Yattığımız yerler müze olmuş,
Sürgün şehirler cennet.
İşte o zaman Nazım,
Yapardım mutluluğun resmini
Buna da ne tual yeterdi;
ne boya...
[IMG]http://www.eminegonul.com/image_pool/mutlulugun_resmi.jpg[/IMG][/QUOTE]
[B]Nazım elbette efsane , ama Dinonun yanıtı Nazıma beş çekmiş. Bir an kendimi 68 lilerle oturmuş sohbet ediyor sandım. Eline sağlık trader X[/B]
-
[quote=VOBiX;87040]Hepsini [URL]http://www.voborsa.com/forum/search.php[/URL] buradan buluyorum.
Buraya kadar gelebildim. İlk taciz mesajın değil ama Astatinden itiraflar bölümü. .dng[/quote]
kötüsün seeennnn:D.....
sadece
-
[QUOTE=booth;87039]Bu ne yaaaaaaaaa..... DOW yetmiyormuş gibi şimdide fuçırlar çöktü. Ne bu beeee. Hani depecekti bu meret...gitti gap gittiii. - gap yemesek bari...[/QUOTE]
FDOW 17:15te 7458 idi. Hala yukarı yapma şansı var.
Şu an için 30,375 gibi yatay açılış mümkün.
-
[QUOTE=booth;87039]Bu ne yaaaaaaaaa..... DOW yetmiyormuş gibi şimdide fuçırlar çöktü. Ne bu beeee. Hani depecekti bu meret...gitti gap gittiii. - gap yemesek bari...[/QUOTE]
Fıçırın yüksek kapatmasımı iyi, yoksa düşükmü?. Düşün bakalım.
-
vobix, bu asti'yi zemzemle yıkasalar arıtamazlar..:..:
ahh ahh reco'ya da ne çok çektirdi bu asti..:) imzalar topladı, suç duyurularında bulundu yine de attıramadı forumdan bu asti'yi..:..:
-
[quote=VOBiX;87043]FDOW 17:15te 7458 idi. Hala yukarı yapma şansı var.
Şu an için 30,375 gibi yatay açılış mümkün.[/quote]
Benim hiç ümidim yok o konuda maalesf. Bu gerileme akşam saatlerinde çoğumuzda olan iyimser havayı siler sabaha.
Bide HP bilançosu da üstüne eklenir FDOW geri açılınca manzara belli olur.
Dediğim gibi benim hiç umudum yoooohh...Godum bozuhhh
-
[QUOTE=jerfin;87045]vobix, bu asti'yi zemzemle yıkasalar arıtamazlar..:..:
ahh ahh reco'ya da ne çok çektirdi bu asti..:) imzalar topladı, suç duyurularında bulundu yine de attıramadı forumdan bu asti'yi..:..:[/QUOTE]
Ha yaşa vallahi. Sırf bu forumdaki milletten topladığı günah 40 konteynırı gecer. :D
-
[quote=parderi;87047]Ha yaşa vallahi. Sırf bu forumdaki milletten topladığı günah 40 konteynırı gecer. :D[/quote]
Reco dimi..he valla bende çok şikayetçiyim:D
-
[quote=jerfin;87045]vobix, bu asti'yi zemzemle yıkasalar arıtamazlar..:..:
ahh ahh reco'ya da ne çok çektirdi bu asti..:) imzalar topladı, suç duyurularında bulundu yine de attıramadı forumdan bu asti'yi..:..:[/quote]
nollduuu, birşey mı kaçırdım, astatının atılması kampanyası falan mı var,
kım kıme ne dedı, kım kımle dalaştı, ama mesele ne olursa olsun astatının atılması elzemdir:D
-
[quote=Astatin;87048]Reco dimi..he valla bende çok şikayetçiyim:D[/quote]
Benim kadar (kendım dıye demıyorum) mubarek bır adama laf edeceksın haaa, taş kesılırsın taşşş:D
-
-
[quote=tuareg;87049]nollduuu, birşey mı kaçırdım, astatının atılması kampanyası falan mı var,
kım kıme ne dedı, kım kımle dalaştı, ama mesele ne olursa olsun astatının atılması elzemdir:D[/quote]
benim atılmamı ne doktorlar ne muhendisler istedi...de attıramadılar..sen mi attıracan çölmen.dng.dng.dng
-
[QUOTE=parderi;87047]Ha yaşa vallahi. Sırf bu forumdaki milletten topladığı günah 40 konteynırı gecer. :D[/QUOTE]
asti'ye kıl olmayn yoktur ki bu forumda parderi..:) onun çileden çıkarmadığı adam kaldı mı bu forumda merak ediyorum doğrusu..:..:
-
[QUOTE=Astatin;87048]Reco dimi..he valla bende çok şikayetçiyim:D[/QUOTE]
Oldu 41
-
[quote=Vob Trader;87051]don gömlek long:)[/quote]
Birader, sen strıptiz yaptıkça bu meretın cıkacağı yok, istersen gızlı long kal bır sure:D
-
[QUOTE=tuareg;87049]nollduuu, birşey mı kaçırdım, astatının atılması kampanyası falan mı var,
kım kıme ne dedı, kım kımle dalaştı, ama mesele ne olursa olsun astatının atılması elzemdir:D[/QUOTE]
gel gellll.. vobixx, asti'nin eski kirli çamaşırlarını çıkarıyor sandıktann:..:
-
[QUOTE=tuareg;87055]Birader, sen strıptiz yaptıkça bu meretın cıkacağı yok, istersen gızlı long kal bır sure:D[/QUOTE]
allah iyiliğini versin reco.. koptuummmm:..::..::..::..:
-
Hatta yazı tura atalım, ıkımızden bırı flat olsun, bırımızde bırnde bır ugursuzluk var ama, belkı de astatındendır, modlardan rıca, astı yı 2 gun yasaklayın bakalım pıyasaya etkısı olacak mı, gayet bılımsel bır deney.
-
[quote=jerfin;87053]asti'ye kıl olmayn yoktur ki bu forumda parderi..:) onun çileden çıkarmadığı adam kaldı mı bu forumda merak ediyorum doğrusu..:..:[/quote]
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar..daha dur neler var sırada..bu arada soruna cevap veriyim... çileden çıkarmadıklarım yada çıkaramadıklarım
Jerfin, Sazan, Hexen, GOKHAN, VOBIX
seyyah (öbür forumdan hisliyim biraz ama beyaz ayı çok şirin), murat, mavi v.s. v.s. çok var ya:D:D
-
[quote=tuareg;87055]Birader, sen strıptiz yaptıkça bu meretın cıkacağı yok, istersen gızlı long kal bır sure:D[/quote]
+.+.+.+..dng.dng.dng
-
[quote=jerfin;87057]allah iyiliğini versin reco.. koptuummmm:..::..::..::..:[/quote]
Hiç aradan sıyrılma, senle nunu dan da suphelenıorum, ıkınızden bırının nazarı da mumkundur.
-
aman diyim mersi-mod ortalıkta geziyo...geyik topiğinemi kaçsak acaba..gerçi ben şu van minits olayından sonra hiç bir moderatörü sallamıyorum ama
-
[QUOTE=tuareg;87061]Hiç aradan sıyrılma, senle nunu dan da suphelenıorum, ıkınızden bırının nazarı da mumkundur.[/QUOTE]
ben flatım vallahi.. dolarlarıma sarıldım sımsıkı bekliyorum.. ama nunu'dan kork.. dow'un tepesine dikiliyor akşamları kesin (mesafede kısa ona nasılsa) dow başını kaldırdıkça bir taş indiriyor tepesine.:..:.sen boynundan nazar boncuğunu hiç çıkarma istersen..
-
[QUOTE=Astatin;87062]aman diyim mersi-mod ortalıkta geziyo...geyik topiğinemi kaçsak acaba..gerçi ben şu van minits olayından sonra hiç bir moderatörü sallamıyorum ama[/QUOTE]
mersiii , ipte sallandır şu asti'yi..:..: mod'un kestiği kelle acımaz..:..:
-
[quote=jerfin;87063]ben flatım vallahi.. dolarlarıma sarıldım sımsıkı bekliyorum.. ama nunu'dan kork.. dow'un tepesine dikiliyor akşamları kesin (mesafede kısa ona nasılsa) dow başını kaldırdıkça bir taş indiriyor tepesine.:..:.sen boynundan nazar boncuğunu hiç çıkarma istersen..[/quote]
Nazar boncugu da ne, resmen at nalıyla gezıyorum,
Kız nunu, taş atma dowa, uslu dur yaaaa!
-
[quote=Astatin;87062]aman diyim mersi-mod ortalıkta geziyo...geyik topiğinemi kaçsak acaba..gerçi ben şu van minits olayından sonra hiç bir moderatörü sallamıyorum ama[/quote]
aha reco feyki yedi, geyik top,ğ,ne gitti:D:D:D
-
[quote=Astatin;87066]aha reco feyki yedi, geyik top,ğ,ne gitti:D:D:D[/quote]
iftira etme, çarpılısın.boks.
-
Gm batar belki ama ford araba yapmış yauvvv, hybrid ford bakın şu linkteki...aragazı verince fazla kirletmiyo.. bilemiyorum bu adamlarda teknoloji olduktan sonra pek batmazlar gibi geliyor bana.... video yu tıklamayı ihmal etmeyin... haaa, nunu gm ye ne oldu son durum çeptır mıydı?
[URL="http://www.fordvehicles.com/suvs/escapehybrid/"]http://www.fordvehicles.com/suvs/escapehybrid/[/URL]
-
[quote=jerfin;87064]mersiii , ipte sallandır şu asti'yi..:..: mod'un kestiği kelle acımaz..:..:[/quote]
give no mercy!!!!
-
[QUOTE=Astatin;87069]give no mercy!!!![/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;69036]
Ha bu arada mersiyk,
İmzamdaki mercy nin senle alaksı yok ha...tesadüf sadece...zaten seninki "mersi", nezaket ünlemi, benim imzadaki "mermamet" manasında bişi...
FYI[/QUOTE] hehehe .dng
-
[quote=bull market;87068]Gm batar belki ama ford araba yapmış yauvvv, hybrid ford bakın şu linkteki...aragazı verince fazla kirletmiyo.. bilemiyorum bu adamlarda teknoloji olduktan sonra pek batmazlar gibi geliyor bana.... video yu tıklamayı ihmal etmeyin... haaa, nunu gm ye ne oldu son durum çeptır mıydı?
[URL]http://www.fordvehicles.com/suvs/escapehybrid/[/URL][/quote]
Newyorkta arabasına bindiğimiz taksici arabasının hybrid olduğunu söylemişti ama her aylık bakımına 1500 dolar ödüyormuş.Dedim benzin zaten beleş hybride ne gerek var.Hybrid daha karlı olduğunu söyledi.Bu arada hatırlatma Türkiyede 150 liraya dolan depo o zaman Abdde 20 dolara yani 34 ytl ye doluyordu buna rağmen adamlar hybride geçiyorlar.Biz de hala aval aval bakalım.Ama hybrid masraflı biraz.Bozulunca da tamiri zor.Türkiye zor geçer o araçlara.50 milyara satıyorlar en dandiğini.Hem de devlet vergi koyar çok talep olursa engeller önünü.
-
heryerden bakıyorum grafiklere farklı farklı herşekilde yukarı gidicez görüyorum pozisyonun esirimi oldum acaba..
-
[quote=furkan;87074]heryerden bakıyorum grafiklere farklı farklı herşekilde yukarı gidicez görüyorum pozisyonun esirimi oldum acaba..[/quote]
Ben de poz olmasa bile yukarı görüyorum.
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87075]Ben de poz olmasa bile yukarı görüyorum.[/QUOTE]
dow zayıftı bugun bakalım insallah japonya ışık yakar yükseliş için..
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87075]Ben de poz olmasa bile yukarı görüyorum.[/QUOTE]
ne kadar yukarı çıkarız.......
-
mordak yarasa gibisin mübarek gece çıkıosun ortalığa :)
-
[QUOTE=Vob Trader;87078]mordak yarasa gibisin mübarek gece çıkıosun ortalığa :)[/QUOTE]
valla iş güç be...anca okuyoruz.....gündüz vob takılamıyoruz bari parite falan işte.....gece kuşu olduk..:)))
sen ne diyorsun yukarı var mı hedef.........
-
[quote=GÖKHANFINDIK;87075]Ben de poz olmasa bile yukarı görüyorum.[/quote]
dostum sana bı sey soracam gazetede ki roportajında bu sene kısa yapan kaybetmez daha dıpler gorunur demıssın ben gazetenın yalancısıyım ama sımdı bugun oglen bu dıpler bı daha zor gorulur dıyorsun hangısı dogru ? yoksa ben mı yanlıs hatırlıyorum bu roportajı ?
-
vadelinin 32100 lere kadar yolu açık gibi sonrası malum sanırım.........
-
[QUOTE=mordak;87079]valla iş güç be...anca okuyoruz.....gündüz vob takılamıyoruz bari parite falan işte.....gece kuşu olduk..:)))
sen ne diyorsun yukarı var mı hedef.........[/QUOTE]
2 haftadır hergün don gömlek long giriom :=). donu daha bırakmadık yarında bırakmassak :) ben yukarı dedikçe onlar basıorlar :)