Görüldüğü gibi "kaşıntı kaşımakla geçmiyor"...:cool:
Printable View
Görüldüğü gibi "kaşıntı kaşımakla geçmiyor"...:cool:
spot fiyat vobunkini öptü. :confused: aşıklar kavuştu meşk ediyler.
525 longşayne .. spot .. çok önemli destek yeresi bence .. 400 altı stop
[quote=mbm;204936]ordu komutanları istifa edebilirmi haberi varmış....
tarihi günler bunlar........
[B]iddia şu[/B]..adamlar 2003 de darbe yapalımmı demişler ....2010 olmuş ortada fiili bir durum yok..darbe yok..
ve yıl 2010... milletvekilinin biri çıkıp şimdide biz,bizden olmayanları fişliyoruz diyor..
diğeri çıkıp bizden olmayanlar kanı bozuk diyor......
ne farkı var.......
bu bıçaklar niye tek taraflı çalışır.. kimse farkında değilmi...[/quote]
darbe yapalım mı dedikleri bile muamma. f-16 düşürerek darbe yapacaklar vay anasına. cami bombalayarak darbe yapacaklar vay anasına. hadi darbe planladın ama yapmadın. o kadar saf ve aptalsın ki1980 darbesini cezalandıralımmının tartışıldığı bir ortamda bu belgeleri anı olarak saklamışsın.
vay anasına.
heralde torunlara göstermek için saklamışlardır.
kim inanır buna diycem ama inanan çok. vay anasına. medyanın gücü işte beyinlere format çekiyorlar.
yo yo ş d püfff
herhangi bir anayasa değişikliğinde oy sayısı 330-367 arası ise referanduma gider...
[B]referanduma gidebilecek bir değişiklik anayasa mahkemesine gidebiliyor mu...[/B]
yoksa hiçbir şekilde gidemiyor mu...
hüsamettin cindoruk:
ben 3 tane darbe görmüş bir politikacıyım.
darbe günlerce, haftalarca planlanmaz.
gece saat 22:00'da komutanlar toplanır.
00:00'da radyo ve televizyonlardan "ordu yönetime el koymuştur" açıklaması gelir.
(2 hafta önceki pazar bir TV programında izlemiştim.)
1 saat kayfe-kipat arası 10:59 da görüşürük
[QUOTE=selçuklu;204940]525 longşayne .. spot .. çok önemli destek yeresi bence .. 400 altı stop[/QUOTE]
ahanda graf .. üvvv .:o:o:o
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/24/1626.png[/IMG]
PALA'nın kozmik odasının kapısı 62750..altında kapatmamız lazım günlükte üwwwww....
Şimdi bugün Hökümet çıkar sakinleştirici bir şeyler derse burası iyi deper sonra yine aşağı...Ha yok daha da gerginleştirici açıklamalar gelirse o zaman zaten 61750 de badem olur..
Dİğer yandan önümüzdeki dönemde siyasi gerilimin hep gündemde olacağını düşünüyorum. Çünkü bu kurumlar arası bir çatışma falan değil, aslında rejimler arası bir çatışma...Taraflar da belli
725'den full flat... Biraz ralli yapsa da yukarıdan tekrar short'lasam moduna girdim... Baktım ralli yapmıyor dipten de short'larım ama... :p
[quote=Astatin;204948]PALA'nın kozmik odasının kapısı 62750..altında kapatmamız lazım günlükte üwwwww....
Şimdi bugün Hökümet çıkar sakinleştirici bir şeyler derse burası iyi deper sonra yine aşağı...Ha yok daha da gerginleştirici açıklamalar gelirse o zaman zaten 61750 de badem olur..
Dİğer yandan önümüzdeki dönemde siyasi gerilimin hep gündemde olacağını düşünüyorum. Çünkü bu kurumlar arası bir çatışma falan değil, aslında rejimler arası bir çatışma...Taraflar da belli[/quote]
Bazıları diyorki; Allahım ben ne ettim,keşke çoban olsaydımda koyun gütseydim...:cool: