-
---eskiden darbe bir günde olurdu..ama hazırlıkları günlerce sürerdi..adnan menderesi defalarca uyarmışlar.ama darbeye ihtimal vermedi[B]..teşebüssleri ciddiye almadı...[/B]
--düşünün tek kanal var..serbest piyasa yok..döviz yasak..kapalı toplum..
iletişim az..tüm kirli çamaşırları ortaya döken telefon,web yok....
sabah kalkıyorsunuz..radyoda yönetime el koyduk diyor..oldu bitti..yani çok kolay..ama hazırlıklar ,iletişim,dinleme olmadığından halka yansımıyordu...
---değil ortaya çıkan yüzlerce silahla,4 tane silahla bu ülkede darbe yaparsın...
hadep başkanını,alevi deneği başkanını,fehmi koruyu(islami kesimin tem) öldürseler ne olurdu..bunları daha önce görmedik mi..uçları keskin olan ülkede 3 tane kanaat adamını öldürsen ,şte sana kardeş kavgası....
--[B]modern toplumlarda asla doğmatik ,eleştirilemeyen;kurum-sahıs olmaz..deliller,orjina belgeler,kanıtlar vardır...herşey orjinal..sess kayıtları dna analizi gibi özeldir(frekans testi)[/B]
--dünyanın hiçbir yerinde 5 tane hakim tüm 10.000 savcı-hakimin kaderini tayin edemez..erzincan başsavcısı; adi suç ve durusun çicek belgesini pratiğe dökmekten tutuklu...
hsyk nın seçtği 4 savcı,3 hakim ve diğer 3 hakim..yani 10 hukucu oy birliğiyle bu adam suçlu diyor...bunları hesyk seçti..akp değil..
-
[quote=EMEKDAR;204950]Bazıları diyorki; Allahım ben ne ettim,keşke çoban olsaydımda koyun gütseydim...:cool:[/quote]
:confused::confused::confused::confused::confused:hö
-
[quote=Astatin;204948]PALA'nın kozmik odasının kapısı 62750..altında kapatmamız lazım günlükte üwwwww....
Şimdi bugün Hökümet çıkar sakinleştirici bir şeyler derse burası iyi deper sonra yine aşağı...Ha yok daha da gerginleştirici açıklamalar gelirse o zaman zaten 61750 de badem olur..
Dİğer yandan önümüzdeki dönemde siyasi gerilimin hep gündemde olacağını düşünüyorum. Çünkü bu kurumlar arası bir çatışma falan değil, aslında rejimler arası bir çatışma...Taraflar da belli[/quote]
Şahsen siyasi gerilime bakarak Türkiye borsasında işlem yapmamaya yeminliyim. En son DTP kapatılacak diye geceye short girip öbür sabah + gap yiyince bıraktım bu işleri. Bizim piyasa yurtiçini bazen sallar, bazen sallamaz. Yurtdışını da bazen sallar, bazen sallamaz. Ben sadece ve sadece grafiğe bakıyorum artık...
-
Bu borsa bugün artı kapar mı :::
-
[QUOTE=enorton;204955]Bu borsa bugün artı kapar mı :::[/QUOTE]
alım çılgınlığı bekliyorum patron .. histem feci alda .. üvvvv .. :o
-
[quote=Strategist;204949]725'den full flat... Biraz ralli yapsa da yukarıdan tekrar short'lasam moduna girdim... Baktım ralli yapmıyor dipten de short'larım ama... :p[/quote]
1.550[B][U][I]3[/I][/U][/B]'ten shortla.kom.kom
-
[quote=abka;204951]---eskiden darbe bir günde olurdu..ama hazırlıkları günlerce sürerdi..adnan menderesi defalarca uyarmışlar.ama darbeye ihtimal vermedi[B]..teşebüssleri ciddiye almadı...[/B]
--düşünün tek kanal var..serbest piyasa yok..döviz yasak..kapalı toplum..
iletişim az..tüm kirli çamaşırları ortaya döken telefon,web yok....
sabah kalkıyorsunuz..radyoda yönetime el koyduk diyor..oldu bitti..yani çok kolay..ama hazırlıklar ,iletişim,dinleme olmadığından halka yansımıyordu...
---değil ortaya çıkan yüzlerce silahla,4 tane silahla bu ülkede darbe yaparsın...
hadep başkanını,alevi deneği başkanını,fehmi koruyu(islami kesimin tem) öldürseler ne olurdu..bunları daha önce görmedik mi..uçları keskin olan ülkede 3 tane kanaat adamını öldürsen ,şte sana kardeş kavgası....
--modern toplumlarda asla doğmatik ,eleştirilemeyen;kurum-sahıs olmaz..deliller,orjina belgeler,kanıtlar vardır...herşey orjinal..sess kayıtları dna analizi gibi özeldir(frekans testi)
--dünyanın hiçbir yerinde 5 tane hakim tüm 10.000 savcı-hakimin kaderini tayin edemez..erzincan başsavcısı; adi suç ve durusun çicek belgesini pratiğe dökmekten tutuklu...
[B]hsyk nın seçtği 4 savcı,3 hakim ve diğer 3 hakim..yani 10 hukucu oy birliğiyle bu adam suçlu diyor...bunları hesyk seçti..akp değil..[/B][/quote]
1 sene, 2 sene, 5 sene önce durum farklı mıydı da [B]şimdi[/B] "hukuk reformu" gerekiyor?
yoksa hukuk reformu, hukuk'un ucu bi yerlere dokununca mı gerekti birden bire...
geçiniz...
kargaların bile artık gülmeyeceği şeylere inanmak için enteresan sebepler gerekir.
-
[quote=enorton;204955]Bu borsa bugün artı kapar mı :::[/quote]
Bence rahatlıkla +%5 bile kapatabilir. İhtimaller dahilinde. Asla "kesin düşer abi" moduna girmemek lazım. Sadece fiyata bakmalı bence....
-
Pala soluk aldırmıyor...depki denemelerinin başına vura vura geri posta
[IMG]http://i46.tinypic.com/mihoo3.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;204961]Pala soluk aldırmıyor...depki denemelerinin başına vura vura geri posta[/QUOTE]
tgg kaç patron .. ralli olsun bence ... düş düş nereye ka:o:odar. ..
-
[quote=enorton;204955]Bu borsa bugün artı kapar mı :::[/quote]
Puro'ya nerden baktığına bağlı:::
-
[quote=selçuklu;204962]tgg kaç patron .. ralli olsun bence ... düş düş nereye ka:o:odar. ..[/quote]
Orası hiç belli deyil işte...:cool: