[QUOTE=bull market;204976]Uzuuuuuuun+.
Şubat vade Nisan vade tüm kısalar kapandı, .lelele.lelele.lelele.lelele
Şubat vade 62000 e gelmeyince tamam dedim bu kadar yeter:) artıuk burdan yukarı. saygılar.[/QUOTE]
helall....... :):):)
Printable View
[QUOTE=bull market;204976]Uzuuuuuuun+.
Şubat vade Nisan vade tüm kısalar kapandı, .lelele.lelele.lelele.lelele
Şubat vade 62000 e gelmeyince tamam dedim bu kadar yeter:) artıuk burdan yukarı. saygılar.[/QUOTE]
helall....... :):):)
[QUOTE=Strategist;204975]Hedefin kaçsa söyle ona göre EW sayımı yapayım patron... :..:[/QUOTE]
abi 75000 projekcted bi sayım please .. üvvv ... :o
[quote=abka;204951]---eskiden darbe bir günde olurdu..ama hazırlıkları günlerce sürerdi..adnan menderesi defalarca uyarmışlar.ama darbeye ihtimal vermedi[B]..teşebüssleri ciddiye almadı...[/B]
--düşünün tek kanal var..serbest piyasa yok..döviz yasak..kapalı toplum..
iletişim az..tüm kirli çamaşırları ortaya döken telefon,web yok....
sabah kalkıyorsunuz..radyoda yönetime el koyduk diyor..oldu bitti..yani çok kolay..ama hazırlıklar ,iletişim,dinleme olmadığından halka yansımıyordu...
---değil ortaya çıkan yüzlerce silahla,4 tane silahla bu ülkede darbe yaparsın...
hadep başkanını,alevi deneği başkanını,fehmi koruyu(islami kesimin tem) öldürseler ne olurdu..bunları daha önce görmedik mi..uçları keskin olan ülkede 3 tane kanaat adamını öldürsen ,şte sana kardeş kavgası....
--[B]modern toplumlarda asla doğmatik ,eleştirilemeyen;kurum-sahıs olmaz..deliller,orjina belgeler,kanıtlar vardır...herşey orjinal..sess kayıtları dna analizi gibi özeldir(frekans testi)[/B]
--dünyanın hiçbir yerinde 5 tane hakim tüm 10.000 savcı-hakimin kaderini tayin edemez[COLOR=red]..erzincan başsavcısı; adi suç ve durusun çicek belgesini pratiğe dökmekten tutuklu...[/COLOR]
hsyk nın seçtği 4 savcı,3 hakim ve diğer 3 hakim..yani 10 hukucu oy birliğiyle bu adam suçlu diyor...bunları hesyk seçti..akp değil..[/quote]
aşırı yandaş bir yorum olmuş...en azından "pratiğe dökme iddiası ile" demen gerekirdi...buna gerçekten ianıyormusun..bu başsavcının geçmişini, jiteme ve derin devlete karşı mücadelesini v.s. okumadın mı?
- Hakim ve savcıları HSYK atıyor doğru..Ama işe almaları Adalet Bakanlığı yapıyor..Ayrıca HSYK da bir Bakan ve müsteşarı da bulunuyor. Hani geçen haftalarda yargıtaya yapılacak atamalar için HSYK da 11 kişilik kontenjan istediği iddia edilen ve bu kabul edilmesiği için HSYK ya katılmayarak toplamasını engellediği iddia edilen bakan..Öyle yapan demiyorum, iddia edilen bakan diyorum... Yani 10000 savcının kaderi 5 tane hakimin elinde olmuyor:..: Kaldı ki niye olmasın...Memleketin bütün kaderi, atamaları, v..b bir kişinin elinde olabiliyorsa (artık), 10000 yargıcın kaderi değil ama atamaları da bir kurulun yetkisinde olsun varsın....
Demokrasi nin en büyük düşmanı şu zihniyettir; En çok oyu ben aldım (dikkat edin, çoğunluğun oyu değil, en çok oy), öyleyse her istediğimi yaparım. Rejimi bile değiştiririm. Yargı da emrimde olacak, yasama da elimde olacak..Eğer yargı, siyasi iktidarın kontrolüne geçerse o devlet sonuna doğru geri sayıma başlamış demektir.
Not: Almanya'daki weimar anayasası dünyanın o tarihe kadar gördüğü en demokratik anayasaydı ama rejimi koruyacak hiç bir aygıt yada kurum tasarlamamıştı. Eğer o tarihde Anayasa Mahkemeleri olsaydı belki de Hitler iktidara gelemeyecekti.
Hitler ne yapmıştı; ekonomik buhrandan bunalmış halka, mavi boncuklar, bedava inekler, vosvoslar vaad edip bir kısmına da dağımıştı.. Bütün kötülüklerin anası olarak yahudileri ve solcuları gösteriyordu. Sonra peşpeşe bazı komplolar yapıp meclis binasına bir sabotaj düzenleyip suçu solculara attı ve sivil bir darbe ile bütün devlet aygıtını ele geçirdi..
Şimdi olaylara yüzeysel bakarsanız bu işin sadece gösterilen yüzünü görürsünüz. Heleki dünya görüşünüz "sarsılmaz" ise, zaten başka bir tarafını görmekte istemezsiniz..
[QUOTE=mbm;204978]helall....... :):):)[/QUOTE]
şakacıktan yazdı abi .. eheuheuhe üüüüüü:D:D:D:o:o
[QUOTE=unlimitted;204974]yani?
nerede idealizm? nerede hukukun üstünlüğü? planlanan darbelerin üzerine gidilmeli, yapılmış darbeler sineye çekilmeli yani?
beni de emekliye sevkederler diye hiçbir savcı başka bir iddianame hazırlamamalı mı?
anlayamadım ben savunduğunuz şeyi.[/QUOTE]
demek istediğim ;yargı reformu olmadan bu ülkede olaylar aydınlatılamaz...hukuk reformunun önündekiş en büyük engel 5 kişilik hsyk dır...hsyk politize olmuştur..
ferhat sarıkaya idaanemesinde ,asker isimler geçtği için atıldı..sacit adalar ise darbeyi yargılamak istediği için(askeri kesimi yargılamak) emekliye sevk edildi...
şimdi hsyknın bu tutumundan sonra hangi savcı cesurca olaylara yaklşabilir...
[B]neyse bu olayı kapattım[/B]..mesajımdan önce bu güncel konular hakkında 3-5 mesaj olunca,karsı tarafında mantığını açıklamak istedim...
selçuki,
İşte hendek işte deve
Vaktin olmaz vazgeçersin
Zordur almak bizden kızı...
[URL]http://www.plak1.com/muzik/tLXtMZRd0Q4/Bar-Mano---te-hendek-ite-deve.html[/URL]
[QUOTE=Astatin;204980]Memleketin bütün kaderi, atamaları, v..b bir kişinin elinde olabiliyorsa (artık), 10000 yargıcın kaderi değil ama atamaları da bir kurulun yetkisinde olsun varsın....
[/QUOTE]
hepsinin altına imza atıyorum...
ama bu yukardakine 2 kere.....
çok sayınbaşbakanımız R.T.E den izin almadan tuvalete gidebilecek babayiğit bir milletvekili varmıdır....
bunun adı demokrasi öylemi.....
sonrada millete,milletin bütün kurumlarına demokrasi dersi vermeye çalışın...
komik bunlar çok komik......
[QUOTE=selçuklu;204981]şakacıktan yazdı abi .. eheuheuhe üüüüüü:D:D:D:o:o[/QUOTE]
yok yok gerçek..
şaka yok.... ha hahaaa
bu işin şakası olmaz.... :):):)
Günadin arkadaslar...
Kisalarin karlariyla Nisan vadede 62875`ten biraz daha kisaldim.
Belki biraz erken oldu ama, olsun...
Bu pozisyonun stoplossu subat vadenin 63600`ler üzerinde kalabilmesi...
istopu yükselttim .. karlı istop .. üvvvv ..:o
[B]"BU HENDEK ÖYLE BÖYYÜK BİR HENDEKKİİİ..DENEYENLERİN VAY HALİNE"..[/B]:cool:
[quote=selçuklu;204979]abi 75000 projekcted bi sayım please .. üvvv ... :o[/quote]
Bu nasıl patron? :..:
[IMG]http://i50.tinypic.com/nqekc1.jpg[/IMG]