62600 e gelde flat kalam bari:)
Printable View
62600 e gelde flat kalam bari:)
[QUOTE=EMEKDAR;205051]Zabattan ciriptolu,cosmig soruyu sorduk....kom[/QUOTE]
Habarım yokudu:confused:
üvvvvv:o üvvvvv:o
Ne zırlak bull oldum yaw üvvvvv:o
[QUOTE=Kennym;205052]üvvv ula o kadar dayak yiyip shortta ortalık göçtüğünde nie hiç ben olmuyom , bu nasıl bi mantık yaf .. kafama edem tam ky mişim şimdi anladım :)
şimdi girsem teper 5000 puan yukarı.. *.* bole pskolojinin.. pazartesi bana 66300 den poz kapattıran stoplossun da *.* bole iş olurmu yaf..[/QUOTE]
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
[quote=Kennym;205052]üvvv ula o kadar dayak yiyip shortta ortalık göçtüğünde nie hiç ben olmuyom , bu nasıl bi mantık yaf .. kafama edem tam ky mişim şimdi anladım :)
şimdi girsem teper 5000 puan yukarı.. *.* bole pskolojinin.. pazartesi bana 66300 den poz kapattıran stoplossun da *.* bole iş olurmu yaf..[/quote]
palanın görevi stoploss patlatmak:..:
[QUOTE=Kennym;205052]üvvv ula o kadar dayak yiyip shortta ortalık göçtüğünde nie hiç ben olmuyom , bu nasıl bi mantık yaf .. kafama edem tam ky mişim şimdi anladım :)
şimdi girsem teper 5000 puan yukarı.. *.* bole pskolojinin.. pazartesi bana 66300 den poz kapattıran stoplossun da *.* bole iş olurmu yaf..[/QUOTE]
yaw..arkedeşler..kenyye bi yol gösterin yaw..
[QUOTE=EMEKDAR;205046]Neyi nereye koyacaksın...bende yaniş yere koymuşum düzelttim.....;)[/QUOTE]
Koydum abi verdiklerimi, dogru oldu sanirim:)
200lerden tekrar kisaldim
BloombergHT vob yayını yanlışmı yav?
[B]cerfino [/B]nerde yuaw :::
Ya bu tv ler yayın yapıyoda, fiyat bakıyorum 62325 oldu, orada 62,08 rakamı çakılı duruyo, altına yazsalar ya bari yarım saat gecikmeli diye..
heralde 500 ziyaret etcek..gücü yok ama..
şşş.nerdesiniz yuaw...okadar dans ediyorz...bakan yok..
[quote=QUEEN;205058]yaw..arkedeşler..kenyye bi yol gösterin yaw..[/quote]
kelin ilacı olsa