[QUOTE=Astatin;205159]ühühühühühü...sistemin muayyen gününe denk geldik...**..en acısı da, daha [B]11 dakika[/B] beklemek lazım..üww
[/QUOTE]
11 dak beklemek zor geliyor değil mi :) sen bir de bana sor, 59 dk beklediğim oluyor bazen...
Printable View
[QUOTE=Astatin;205159]ühühühühühü...sistemin muayyen gününe denk geldik...**..en acısı da, daha [B]11 dakika[/B] beklemek lazım..üww
[/QUOTE]
11 dak beklemek zor geliyor değil mi :) sen bir de bana sor, 59 dk beklediğim oluyor bazen...
long bitanem 825 longşayne ..
Yarisini gene kapattim...:)
zort yapan yok mu?
Long devam a*.... Sinirlenmeye başladım.... Hrrrr... :)
(675 stop & short noktam)
Bernanke'nın sunumu ertelendı - cnbce
-matrıks-
[quote=küçük_k;205166]zort yapan yok mu?[/quote]
Düşen piyasayı short'layabilecek kadar akıllı olsaydım keşke... Nerde o günler... Ekran kızardı mı aklıma sadece bir soru geliyor: Nereden long'layabilirim? :..:
asteton patron müsterih ol patron diyecem ama .. üvvv. . ıngaaa patron ..:oüüü
koçççummm PALA....YYLD:..eheheheheeh
[quote=selçuklu;205170]asteton patron müsterih ol patron diyecem ama .. üvvv. . ıngaaa patron ..:oüüü[/quote]
Müsterih olun... Boru gibi çift dip yaptı... Kapanış tahminim 70.025...
ahhaaa .. golu atalım cephede üç kişiyiz önde asteton patron .. arkada strategist komutan ve ben .. üvvvv .. longşayne ordusuna bak .. ehuehuehu:o:D:D
[quote=Strategist;205169]Düşen piyasayı short'layabilecek kadar akıllı olsaydım keşke... Nerde o günler... Ekran kızardı mı aklıma sadece bir soru geliyor: Nereden long'layabilirim? :..:[/quote]
bu bob denen yer şerefsizlerin ekip olarak çalıştıkları bi yer.. burda kazanmayı başaranlara helal olsun...