[quote=selçuklu;205173]ahhaaa .. golu atalım cephede üç kişiyiz önde asteton patron .. arkada strategist komutan ve ben .. üvvvv .. longşayne ordusuna bak .. ehuehuehu:o:D:D[/quote]
patron sıkıntı var...300 üzerine çıkarsak süper olur..üwww
Printable View
[quote=selçuklu;205173]ahhaaa .. golu atalım cephede üç kişiyiz önde asteton patron .. arkada strategist komutan ve ben .. üvvvv .. longşayne ordusuna bak .. ehuehuehu:o:D:D[/quote]
patron sıkıntı var...300 üzerine çıkarsak süper olur..üwww
kapanış tahminim...69975 kayda geçsin .. üvvv .ıngaaaaaaaaaa .. .:o
destur............
müsaade var mıdır.????
[quote=kitaro;205161]bence burası dip
sizce vobta dip neresi[/quote]
benim trade tarzımda günlük 1 tane dip yok. ben bazen hızlı, bazen yavaş trade ediyorum.
dip/zirve dediğim nokta -benim için- pozisyon açtığım noktanın, [B]ben pozisyonu kapatana kadar[/B] longsam altına shortsam üzerine çıkmadığı noktadır.
mesela bugün 61.900e geldi. "long" dedim. ve ordan 61.200e kadar çıktı.
[B]ben long dedikten sonra[/B] 61.850 görmedi[B]. benim için dip orasıdır.[/B]
62.225'ten pozu kapattım.
62.375'ten şort dedim. benim için zirvedir. [B]çünkü ben şort dedikten sonra[/B] 62.425 görmedi.
sanırım anlatabildim.
dolayısıyla, sorunuzun cevabı yoktur.
trade edilen herhangi bir şeyin dibi epsilon, zirvesi sonsuzdur...
[QUOTE=selçuklu;205173]ahhaaa .. golu atalım cephede üç kişiyiz önde asteton patron .. arkada strategist komutan ve ben .. üvvvv .. longşayne ordusuna bak .. ehuehuehu:o:D:D[/QUOTE]
noluyooo..ullaaa
We are the world we are the children...First Aid For World
We are the long we are the bullll..First Aid For Bears..ehehe
Longlar gol olur dedik sabah beri:)
[QUOTE=Astatin;205175]patron sıkıntı var...300 üzerine çıkarsak süper olur..üwww[/QUOTE]
müsterihlik çöktü üzerime patron sıkıntım falan yok .. üvvvvv ..
ayrıca ...ordunun önünde sen varsın patron sıkıntı falan anmlamayız biz eheuheuheu :::::::::
[QUOTE=selçuklu;205173]ahhaaa .. golu atalım cephede üç kişiyiz önde asteton patron .. arkada strategist komutan ve ben .. üvvvv .. longşayne ordusuna bak .. ehuehuehu:o:D:D[/QUOTE]
tebrikler vallaaa.. helallll
[QUOTE=bull market;205181]Longlar gol olur dedik sabah beri:)[/QUOTE]
helalll patron teprik ederim .. golu atak patron hörtmeler .. ::::::
astipatron , jenna sandın ama tesisatçı çıktı...bazen de öyle olur. beklemeden bilemezsin :..:
[quote=Javacheff!;205185]astipatron , jenna sandın ama tesisatçı çıktı...bazen de öyle olur. beklemeden bilemezsin :..:[/quote]
sonra yine jenna çıktı :)..Sevgili sistem, ağır laflarım için çok özür dilerim..Ama yine de daha ucuzdan verebilirsinsinyali **..bu kadar strese ne gerek vardı..ü[url]www..ayrıca[/url] bu son longları karla kapatsak 63000 gibi falan da nisan da şort olsak süper olur..sayın sistem..üwww
[IMG]http://i45.tinypic.com/29atpfo.jpg[/IMG]