-
[quote=kitaro;205280]ben düştükçe alırım piramit yaparım ağa kıyak geçiyor bana[/quote]
Aman kardeş... Geyik meyik bir yana da kayıplı pozisyona piramit yapmak bence intiharvari bir yaklaşımdır... Bugün olmazsa öbür gün yamulabilirsin... Bence o kapıyı hiç açma... Ben bu kadar kazmaca trade etmeme rağmen hala iflas etmediysem bu sıkı para yönetimi kurallarım olduğu içindir... Yine de karar senin tabi...
-
[quote=mbm;205281]sen yenisin galiba yazıyor isminin yanında....[/quote]
forumda yeniyim ama borsada değil bu mesajınız shorta ne kadar inandığınızı gösteriyor demekki long zamanı:..:
-
[quote=boz ayı;205279]vakit doldu........geldim..........
gençler bir haftadır paladan aldığınız bir günde geri[B] vermeyin....[/B][/quote]
Abi yine haklı çıktın ya... Bir gün de haksız çık abi no'olur ya... :..: +.
-
şimdi depik zamanı..62300 e bence..
-
hadi ağam stopları patlattıysan gidelim bak benden başka kimse long değil
-
Arkadaşlar Ağustostan beri 1000-2000 karlarla kapatıyordum ayı... Bu ay çok şükür 10.000 i geçtim şuanda... Darısı diğer sistemcilerin başına :)
-
Burayı dip ilan ediyorum.
Size daha önce tüyo verdiydim 61300-61400 dip dediydim, aha işte dip görün:) 61325.
-
epeydir hiç - %5 yada 6 görmemiştik düşerken......
haa beline kuvvet pala.....
-
[quote=mbm;205281]sen yenisin galiba yazıyor isminin yanında....[/quote]
Çok ince oldu beaahhhh....:::
-
61250 altına inerse sandık olur...
-
-
[quote=bull market;205293]Burayı dip ilan ediyorum.
Size daha önce tüyo verdiydim 61300-61400 dip dediydim, aha işte dip görün:) 61325.[/quote]
Ben küçükken,büyükler konuşurdu oğlum dibini aramayacaksın...bulamazsın bak deden bulamamış,baban bulamamış senmi bulacaksın diye..:::
Bende merak ederdim bunlar ne diyor diye.. demekki VOB u kasdediyorlarmış....;)