[QUOTE=bull market;205293]Burayı dip ilan ediyorum.
Size daha önce tüyo verdiydim 61300-61400 dip dediydim, aha işte dip görün:) 61325.[/QUOTE]
dip arayan fortföyün dibini görebilir..hee..:..:
Printable View
[QUOTE=bull market;205293]Burayı dip ilan ediyorum.
Size daha önce tüyo verdiydim 61300-61400 dip dediydim, aha işte dip görün:) 61325.[/QUOTE]
dip arayan fortföyün dibini görebilir..hee..:..:
[quote=Strategist;205289]Abi yine haklı çıktın ya... Bir gün de haksız çık abi no'olur ya... :..: +.[/quote]
[I]seni kıracağıma kafamı kırarım..........[/I]
[I]61.450 long...............[/I]
[quote=enorton;205292]Arkadaşlar Ağustostan beri 1000-2000 karlarla kapatıyordum ayı... Bu ay çok şükür 10.000 i geçtim şuanda... Darısı diğer sistemcilerin başına :)[/quote]
Bu ay sistemler için tarihi aylardan biri olacak:..::..::..:
Yalnız pis gerildim ben ya..**.. MATRİSK in **...haydi voborsa topluca matrisk in **....üüü:Düüü:D
[QUOTE=EMEKDAR;205299]Ben küçükken,büyükler konuşurdu oğlum dibini aramayacaksın...bulamazsın bak deden bulamamış,baban bulamamış senmi bulacaksın diye..:::
Bende merak ederdim bunlar ne diyor diye...;)[/QUOTE]
:):):):):):):):):):):::::::::::::::
575 short cover and long ..
[QUOTE=EMEKDAR;205299]Ben küçükken,büyükler konuşurdu oğlum dibini aramayacaksın...bulamazsın bak deden bulamamış,baban bulamamış senmi bulacaksın diye..:::
Bende merak ederdim bunlar ne diyor diye.. demekki VOB u kasdediyorlarmış....;)[/QUOTE]
Bende uğraşmıyom yanlış anlama olmasın, abdala malum oluyor işte:::::::::
[QUOTE=selçuklu;205304]575 short cover and long ..[/QUOTE]
.dng:..:
Yine malum oluyor kapanış 62400 :)
Yunanistan Maliye Bakanı: "İçinde bulunduğumuz krizin nedeni 2010 bütçesinin yarısını VOB'da tepkiye oynayarak kaybetmiş olmamızdır. Geri kalan yarısını da sabah gap'lerine verdik."
-- Mütrox Haber --
EFG shortları 20500 adete çıkardı...
[QUOTE=selçuklu;205304]575 short cover and long ..[/QUOTE]
Ne cover i bu selçuklum?:confused: shortmuydunki?
üvvv bu hafta kı toplantı rakamınca % düşüş yaşadık herhalde.. üvvv
bak bi toplantıdan cıktım gene yamulmuşuz...
ulan vade sonuna manyak oyun hazırlamıs gorunuyo pala.. namıssız bastıkca basıyo ... bu kadar da olmaz...