[quote=Astatin;396200]la lolii la...mavi çizgıya dikkat gritik yerede[/quote]
Mavi çızgı yok. Demek ki "giritik değil" mi?:..::..:
Printable View
[quote=Astatin;396200]la lolii la...mavi çizgıya dikkat gritik yerede[/quote]
Mavi çızgı yok. Demek ki "giritik değil" mi?:..::..:
[quote=excali;396202]Mavi çızgı yok. Demek ki "giritik değil" mi?:..::..:[/quote]
Sen görünen şeylerden mi görünmeyen şeylerden mi gorkarsın....dng
insanoğlu görünmeyen şeylerden gorkar, filhasa görünmeyen şeylerden de hoşlanır.dng
kedioğullarında nası oluyo bilmiyorum dabe...
[quote=Astatin;396207]Sen görünen şeylerden mi görünmeyen şeylerden mi gorkarsın....dng
insanoğlu görünmeyen şeylerden gorkar, filhasa görünmeyen şeylerden de hoşlanır.dng
kedioğullarında nası oluyo bilmiyorum dabe...[/quote]
Estetük,
Görünmeyen mavi çizgilere , bu şekilde mi açıklama getiriyorsun?:..:
Görünmeyen bir cisim, sana doğru mu yaklaşıyor , yoksa?.dng
EWci grallar, bir yorum, bir ses, bir dat bir dokunuş, bir analiz?
[quote=Astatin;396828]EWci grallar, bir yorum, bir ses, bir dat bir [B]dokunuş,[/B] bir analiz?[/quote]
Dokunmayın Astatin'e....::::::
[quote=Astatin;396828]EWci grallar, bir yorum, bir ses, bir dat bir dokunuş, bir analiz?[/quote]
asti abi; selçuklu hünkar yapsın bi analiz...ben bacanaktayım...gerekli techizat yok yanımda....dngemme xu30 60 dk bi graf yapıştırsan eyi olacağ....brv
opsi van,
Çakma üçgen sayımı..dahrik maksatlı...71700 altında aşşa gırılış, 71700 üstünde yugarı gırılış bir çıt fazla ehtimal..ama EW sel olarak ne deyon?
(60 dklık grafı ayrıca yapıştıracağan)
60 dk for opsi van
[quote=obsidyen;395495]tabikinebu böyüklükler zamansal olaraktan yohsa ebat olaraktan deel..:..:
şincik habulem bi şekil yapıverdim selcuklu hünkar grafınla oynadum biraz paintle mecburem....dng
[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/4997/38sbj.png[/IMG]
geliyoruz zincirleri kıra kıra..hey
boğalarun kafasuna vura vura hey....dng[/quote]
zamansal olarktan bakabilsm eyi olacaydı emme durum 1 olabilü durum 2 de emme sankim durum 1 olacağ gibin...:cool:.brv.brv.brv
Estetük,
Sen de bir LOTOWAVE baksaydın...:..:
[quote=excali;396858]Estetük,
Sen de bir LOTOWAVE baksaydın...:..:[/quote]
o iddaWave bakayii..ben diim alt olur...:..::..:
[quote=obsidyen;396859]o iddaWave bakayii..ben diim alt olur...:..::..:[/quote]
Estetük buba, "LüferWave ve SharkWave tekniklerinde" [COLOR=red]Kırmızı [/COLOR]Kuşak sahibi. Biliyi miydin??.dng