[quote=fXci;255896]uyku diye yanıyorum abi hoşbulduk.uyk[/quote]
bu kadar parayı ne yapacan uykundan tatlımı ya kardeş yetmedimi çuvalı doldurduğun bu kadar hırs yapma :))):)
Printable View
[quote=fXci;255896]uyku diye yanıyorum abi hoşbulduk.uyk[/quote]
bu kadar parayı ne yapacan uykundan tatlımı ya kardeş yetmedimi çuvalı doldurduğun bu kadar hırs yapma :))):)
[quote=unlimitted;255901]GBP/USD zaten deliydi,
EUR/JPY'ye de bulaştırdı.
barda 30 pip aşağı 30 pip yukarı.
güzel bir kaldıraçla günü 6 dakikada kapatırsın. temiz iş! :cool:
he ben günü kapattım mı? yoooo
daha pırtfüy %27 yaptı.
oohoooo daha %60 bile yapamamışık beyawwww! .lelele[/quote]
bu tempoyla sen erken hemde çok erken emekli olursun patron :..:
maşallah ! .brv
[IMG]http://i48.tinypic.com/16h6z3n.png[/IMG]
inatçı bir 15 dakikalık sistem.
tam 100 pip terste, hala sinyal değiştirmedi. .lelele
ema traderin 3 lük serisi aşağı-yukarı oynuyor sadece..
5 lik seri banamısın demiyor..
var ya öyle bir sınırda ki karar veremiyorlar sanki yukarı mı yapsak yoksa aşağı mı diye :::
[quote=Strategist;255908]Sırf senin için 73000'den beri satta olan 5'lik sistem yaptım patron... :..:[/quote]
Dur bari sistemin kodunu da yayınlayayım, geceli gündüzlü uğraştım bunu yazabilmek için... ::: :..:
AL:
C>73
SAT
C<73
:..:
[quote=Strategist;255908]Sırf senin için 73000'den beri satta olan 5'lik sistem yaptım patron... :..:[/quote]
formülünü de ben verem;
AL: c>10000000000
SAT: Cross(73.375,c)
bu kadar kolay yani:::::: aha üstelik benimki 73375 den sat vermiş..::::::
[quote=a.kaya;255916]var ya öyle bir sınırda ki karar veremiyorlar sanki yukarı mı yapsak yoksa aşağı mı diye :::[/quote]
Karar çoktan alınmıştır da şimdi pozlar ayarlanıyor.70400 üstüne atamazsa gömün gitsin olacak.Öyle bir durumda kendi analizlerime değil de saraylı ağbinin sayımına üzülürüm valla.
saraylı abi sayım bozuldumu,nedir son durum ?
[quote=trader38;255909]saraylı abi bugünki dibe 5.B diyecekmiyiz? yoksa 5.B.a mı diyicez?
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/7b867cf5.png[/IMG]
[URL]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/URL][/quote]
traderım,
senin küçük b deddiğin yere ben 5.B demiştim ,ordan sonra da 5.C başlamıştı...ama geri çekilme çok olunca iş değişiyo...
bir ihtimal şöyle olabilir:
küçük a dediğin yer 5.A; bugünkü dip 5.B olabilir ;bu durumda B dalgası hızlı yassı düzeltme olur ve artık 5.C glmeli yukarı..galiba böyle...:confused:
durmak yok aşağı devam diyor pala :)
[quote=hpy;255919]Karar çoktan alınmıştır da şimdi pozlar ayarlanıyor.70400 üstüne atamazsa gömün gitsin olacak.Öyle bir durumda kendi analizlerime değil de saraylı ağbinin sayımına üzülürüm valla.[/quote]
evet doğru biz ne karar verdiklerini bilmiyik işte :( Valla bende üzülürüm ustada ama bu vobda özellikle EW cileri yemek için ne fırıldaklar çeviriyorlar herkes bilir
[quote=saraylı;255922]traderım,
senin küçük b deddiğin yere ben 5.B demiştim ,ordan sonra da 5.C başlamıştı...ama geri çekilme çok olunca iş değişiyo...
bir ihtimal şöyle olabilir:
küçük a dediğin yer 5.A; bugünkü dip 5.B olabilir ;bu durumda B dalgası hızlı yassı düzeltme olur ve artık 5.C glmeli yukarı..galiba böyle...:confused:[/quote]
abi alternatif olsun diye söylüyorum: 73450 kısa 5.C ile bitmişde olabilirmi?
yawf niye inanmıyorsunuz.. 5 dk.lık ve işte görüntüsü..:p:p
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/6edc43fb.jpg[/IMG]
he ben bu sistemin kullanmıyorum orası ayrı..:..::..:
[quote=YAVUZHAN;255921]saraylı abi sayım bozuldumu,nedir son durum ?[/quote]
yavuzhan,
yukarda trader a dediğim gibi;sayım biraz değişti;5.dalganın alt dalgaları değişti...
5.B nin sonlarını yapıyo olmamız gerek;bu durumda piyasa bugünkü dibin de altına gelebilir...:confused::rolleyes:
5.dalganın yukardaki hedefleri değişmediama...;)
Asti hocam 71600 de asıl sat gelmiş ordan sonra da gelen hiç bi sinyalle işlem yapma demiş aslında ama psikoloji korku işte neler yaptırıyor
[quote=a.kaya;255924]evet doğru biz ne karar verdiklerini bilmiyik işte :( Valla bende üzülürüm ustada ama bu vobda özellikle EW cileri yemek için ne fırıldaklar çeviriyorlar herkes bilir[/quote]
EW'ye göre piyasadaki dalgalar toplum pskilojisinin bir yansımasıdır ve manipüle edilemez. Hatta haberlerden verilerden bile etkilenmez. Haber dalgaya göre gelir, dalga habere göre gitmez. Bu durumda eğer birileri EW'cileri yemek için piyasayı manipüle edebiliyorsa durum zaten çok vahim demektir. :)
[SIZE="7"][B][COLOR="Red"]yygd...[/COLOR][/B][/SIZE]
yorum yok gısa devam
[quote=trader38;255925]abi alternatif olsun diye söylüyorum: 73450 kısa 5.C ile bitmişde olabilirmi?[/quote]
teorik olarak mümkün ,
ama zaman analizi ve u lar açısından o ihtimal zor;
başta dediğim gibi 5.C ile yukarı yol almamız lazım önümüzdeki günlerde...
75.000 ve 80.000 hedeflerimde değişiklik yok,önemli olan bu...:)
[quote=a.kaya;255931]Asti hocam 71600 de asıl sat gelmiş ordan sonra da gelen hiç bi sinyalle işlem yapma demiş aslında ama psikoloji korku işte neler yaptırıyor[/quote]
kullanmayacağın sisteme bakma, baktığın sistemide kullan!
;)
[QUOTE=Strategist;255932]EW'ye göre piyasadaki dalgalar toplum pskilojisinin bir yansımasıdır ve manipüle edilemez. Hatta haberlerden verilerden bile etkilenmez. Haber dalgaya göre gelir, dalga habere göre gitmez. Bu durumda eğer birileri EW'cileri yemek için piyasayı manipüle edebiliyorsa durum zaten çok vahim demektir. :)[/QUOTE]
Flash krizin sancısı var bunda.
O gün bugün anladığım kim ne trade etse belli limitli stoplar koyuyor piyasaya.
O yüzden bir garip piyasa.
Jelibon.
aud/usd ye bakın ne de güzel düşüyor.. salına salına..:::
[quote=unlimitted;255912][IMG]http://i48.tinypic.com/16h6z3n.png[/IMG]
inatçı bir 15 dakikalık sistem.
tam 100 pip terste, hala sinyal değiştirmedi. .lelele[/quote]
Patron hangi kurumun metatrader'ı bu?Hepsinde farklılık gösteriyo çünkü fiyatlarda
haydeeeeeeeeeeeeee kraşieynseync
[quote=hpy;255919]Karar çoktan alınmıştır da şimdi pozlar ayarlanıyor.70400 üstüne atamazsa gömün gitsin olacak.Öyle bir durumda kendi analizlerime değil de saraylı ağbinin sayımına üzülürüm valla.[/quote]
[quote=a.kaya;255924]evet doğru biz ne karar verdiklerini bilmiyik işte :( Valla bende üzülürüm ustada ama bu vobda özellikle EW cileri yemek için ne fırıldaklar çeviriyorlar herkes bilir[/quote]
tşk.ler arkadaşlar,
ama yukarda belirttiğim gibi 5.dalga alt dalga sayımını değiştirdim,
al dalgaların değişmesi normal,ana dalga aynı ,5.ile yukarı devam,
şimdilik bu aynı,
rahat olun,
py ya söylemeyin...:..:
[QUOTE=Astatin;255942]haydeeeeeeeeeeeeee kraşieynseync[/QUOTE]
10 u dokuzu anlamam ... where is bol küsküşayneli crashesagneşaynesync .. üvvvv :o ??
[quote=Strategist;255932]EW'ye göre piyasadaki dalgalar toplum pskilojisinin bir yansımasıdır ve manipüle edilemez. Hatta haberlerden verilerden bile etkilenmez. Haber dalgaya göre gelir, dalga habere göre gitmez. Bu durumda eğer birileri EW'cileri yemek için piyasayı manipüle edebiliyorsa durum zaten çok vahim demektir. :)[/quote]
tm da bazen dalgaların yapısı ve şekli değişiveriyor.EW de tahminden ibaret sadece gelecekle ilgili bir tahminden ibaret
[quote=saraylı;255930]yavuzhan,
yukarda trader a dediğim gibi;sayım biraz değişti;5.dalganın alt dalgaları değişti...
5.B nin sonlarını yapıyo olmamız gerek;[B]bu durumda piyasa bugünkü dibin de altına gelebili[/B]r...:confused::rolleyes:
5.dalganın yukardaki hedefleri değişmediama...;)[/quote]
Ne kadar altına gelebilir ağbi?25 puan geldi.yeterli midir?
[quote=Strategist;255932]EW'ye göre piyasadaki dalgalar toplum pskilojisinin bir yansımasıdır ve manipüle edilemez. Hatta haberlerden verilerden bile etkilenmez. Haber dalgaya göre gelir, dalga habere göre gitmez. Bu durumda eğer birileri EW'cileri yemek için piyasayı manipüle edebiliyorsa durum zaten çok vahim demektir. :)[/quote]
Strategist,
alt dalgaları ya da genel olarak dalgaları biz yanlış sayıyoruz,:eek:
aynen dediğin gibi ,bu piyasa manipüle edilemez,kimsenin buna gücü yetmez,.lelele
ben buna :
"zıvanadan çıkmış piyasa hipotezi":..:
diyorum,
kendi kendine giden ,herkesin rezessiv olduğu ,dominant piyasa...;)
güle güle sana boğa piyasası, yolun açık olsun..:::
[url]http://www.dailymotion.com/video/x95zn4_goksel-gule-gule-sana-2009-zamanlan_music[/url]
[quote=hpy;255947]Ne kadar altına gelebilir ağbi?25 puan geldi.yeterli midir?[/quote]
onu tam bilemem ,bilsem bütün dipleri bulurum..:::
[quote=cırcır;255938]kullanmayacağın sisteme bakma, baktığın sistemide kullan!
;)[/quote]
sistemi kullanıyorum ve de feyk sinyalleri elemeye çalışıyorum sistem 15 lik olduğundan arada çıkan feyk sinyalleri elemeye çalışıyorum ve sanırım % 60 hallettim gibi bugün misal [SIZE=6][SIZE=5]0[/SIZE] [/SIZE][SIZE=2]işlem ile dünkü pozisyonda duruyorum bakalım ne kadar dayanabileceğim :([/SIZE]
selpatros, boğa piyasasının helvasını ne zaman yiyoruz..:o
[quote=hpy;255947]Ne kadar altına gelebilir ağbi?25 puan geldi.yeterli midir?[/quote]
68,600 de durmaz isek 64*** yol açılır üuwwwwwwwww
saat 15.30'da ABD dayanıklı mal siparişleri verisi var..
saraylı abi bu ema trader en iyi hangi periyotta performans gösteriyor ?
[quote=a.kaya;255959]68,600 de durmaz isek 64*** yol açılır üuwwwwwwwww[/quote]
O zaman ne saraylının 5'i kalır ne hpy:p.Aman haaaaa.Vurdu direkten döndüüü.
İşte buda günlükte son durum gerekli açıklamaları grafik içine yazmaya çalıştım acizane..
[URL="http://urlal.com/dqqf"][IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/24/3030.jpg[/IMG][/URL]
günlük grafik 11 mayıstan beri al da..ben hala 1998-2000 e benzer ralli bekliyom..bu uzun vade..
20 daklık sistem 4 gündür sat da..
ama acaba buralarda lokal 2 li dip mi oluyor..pu da var.