[QUOTE=TIFIL;87224]30925 geçilmeden yukarı zor anlaşılan...[/QUOTE]
30950 5 gün.ort. denk geliyor.
Printable View
[QUOTE=TIFIL;87224]30925 geçilmeden yukarı zor anlaşılan...[/QUOTE]
30950 5 gün.ort. denk geliyor.
Hep aynı numara . Yukarılara çuvalla satış emirlerini yığıyorlar. Diyosun ki yok beya bunlar birazdan burayı göçertir. Ve sattığın anda bi bakmışsın korktuğun yukarılar çizilivermiş. Hergeleler hep bu şekilde soydular beni. Bu gün cesurum lan dönen namerttir..boks.
[QUOTE=unlimitted;87220]yaw ben senin don gömleğin kaç kontrat olduğunu acayip merak ediyorum var ya. bana özelden bi at şu miktarı ya [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]
İki gün önce ekran görüntüsü yolladı 75 kontrat hazır bekliyordu Alış 30850 Satış 30875te. En az 75 diye düşünebilirsiniz.
[QUOTE=sentinus;86438]Neden bu tip haberler düşüklerde gelir bilmem. Vergi uyuşmazlıkları enteresandır bazen de maliyenin size vergi borcu çıkabilir hem de milyonlarca TL. Bu işin itirazı var mahkemesi var...Haberin sert düşüşten sonra düşük seviyelerde servis edilmesi maksatlı bence.[/QUOTE]
Hani DOHOL batıyordu dün... %5.45 yukarıda....dng
[QUOTE=parderi;87227]Hep aynı numara . Yukarılara çuvalla satış emirlerini yığıyorlar. Diyosun ki yok beya bunlar birazdan burayı göçertir. Ve sattığın anda bi bakmışsın korktuğun yukarılar çizilivermiş. Hergeleler hep bu şekilde soydular beni. Bu gün cesurum lan dönen namerttir..boks.[/QUOTE]
Desemde inanmayın 975 den verdim. Ne yapayım korku dağları sarmış.üüü
[QUOTE=unlimitted;87220]yaw ben senin don gömleğin kaç kontrat olduğunu acayip merak ediyorum var ya. bana özelden bi at şu miktarı ya [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]
o gün hesabımda ne varsa o kdr. sabit bi oran yok. ertesi gün kesilcek cari komisyon parası bile long. mesela dün 83 adetti.
[QUOTE=VOBiX;87228]İki gün önce ekran görüntüsü yolladı 75 kontrat hazır bekliyordu Alış 30850 Satış 30875te. En az 75 diye düşünebilirsiniz.[/QUOTE]
maşallah gözünden de bişey kaçmıyor :)
[quote=VOBiX;87228]İki gün önce ekran görüntüsü yolladı 75 kontrat hazır bekliyordu Alış 30850 Satış 30875te. En az 75 diye düşünebilirsiniz.[/quote]
hmm.
ben en son geceye don gömlek geceye pozisyonda girdiğimde long olarak girdiğim gece saatler 23:00'ı gösterirken dow'a (biz kapandıktan sonra) 411 puan vermişlerdi. %7 düşüşle kapatmıştı.
ertesi gün beni kurtaran şey kurtarma paketi idi.hala o gece aklıma geldikçe tüylerim tiken tiken oliii.
tübe demiştim o gece bi daha don gömlek pozisyon açmaya.
cesaret işi walla.
[quote=parderi;87214]Hele şu virajın km.sinide söylesen.:)[/quote]
aman viraj yazılırmı, duman ederler sonra bizi..
[quote=parderi;87231]Desemde inanmayın 975 den verdim. Ne yapayım korku dağları sarmış.üüü[/quote]
1-korku, küçük yatırımcının en büyük dostudur...
2-kar cebe yakışır.
31000 shortlayan var mı
[QUOTE=truva;87237]31000 shortlayan var mı[/QUOTE]
bu havada kısa don giyilir mi :yü:
vobix saolasın dostum bende farkına varıp celıskı gordugumden yazmıstım ozelden yazamadım 50 mesajı dolduramamısım kusura bakma
[QUOTE=teo;87235]aman viraj yazılırmı, duman ederler sonra bizi..[/QUOTE]
Söz valla aramızda kalcak.
[QUOTE=truva;87237]31000 shortlayan var mı[/QUOTE]
31000 sistemsiz kısa... uyumsuzluklar var .. stoploss 31150 ..
31250 ilk etapta gelecekmiş gibi duruyo ama dax dıkandı nefesi kuvvetli biri lazım buralardan hem dax a hem bizimkine üfleyecek fdow yine müsait durumda
[QUOTE=unlimitted;87236]1-korku, küçük yatırımcının en büyük dostudur...
2-kar cebe yakışır.[/QUOTE]
Ne biliyosun ky olduğumu. İhya etmediğim. spek. kalmadı..kom
[QUOTE=unlimitted;87234]hmm.
ben en son geceye don gömlek geceye pozisyonda girdiğimde long olarak girdiğim gece saatler 23:00'ı gösterirken dow'a (biz kapandıktan sonra) 411 puan vermişlerdi. %7 düşüşle kapatmıştı.
ertesi gün beni kurtaran şey kurtarma paketi idi.hala o gece aklıma geldikçe tüylerim tiken tiken oliii.
tübe demiştim o gece bi daha don gömlek pozisyon açmaya.
cesaret işi walla.[/QUOTE]
ya dün akşamda anlattımya. kaldıraç işine kafam basmaz benim. vob hesabımda 100 bin tl vardır bakada 1 milyon tl. geceye 200 long girerim :) vob hesabımda 1.1 milyon tl vardır. geceye 200 long girerim iki olaydada kaldıraç farklı duruma dönüşdü ama cebime giren çıkan para aynı
Herkes batacak göçecek dediği zamanlarda piyasalara habere veriye bakmadan anlamsız saçma sapan alışlar gelir, bu alışlarla teknik hazırlanır ardından saçma sapan yükselişler teknikçilerin alımalrıyla devam eder. 26400den 39000e kadar %50 alacak ne vardı da aldılar ki. Onun gibi saçma alışlar gelebilir. Bu yüzden her iki yöne de stoplosslarınızı iyi kollayın. Böyle %50 olmasa da margin call getirecek miktarda yüksleişe gebe olabiliriz.
Sazan 30.95 shortlar.
[quote=sazan;87246]Sazan 30.95 shortlar.[/quote]
30975 de ben yaptım.brv
[QUOTE=bonnie;87247]30975 de ben yaptım.brv[/QUOTE]
İyiki nöbettesin ha.:..:
Sn.Teo, Uzun ları tutmaya devam. Alltan topladılar. Val dan Long olmaya devam. 31,500 gecerse bites buyuyeblir..VA aralıgı yükseliyor yavasca.. düşse bile alım fırsatı olarak goruyorum..
30850 long
[quote=GÖKHANFINDIK;87253]Bedduam tutmuştur belki..kom.komHerkesi Gökhan sanan denyolar var da.Kasımda askerim hadi vatana millete hayırlı olsun.[/quote]
kasımdan sonra hacim yerlerde yani :)
bugun ku haberleri verebilir misiniz
850 şimdilik tuttu gibi tutmazsa 700 gelir en kötü ihtimalle ama dax ın ve fdow un durumu buna müsait değil burdan yukarı tepmesi lazım ama dediğim gibi garantisi yok gibi geliyo bana burdan long olmadı 700 altına 200 puan kaptırırım
[quote=parderi;87248]İyiki nöbettesin ha.:..:[/quote]
Sabah önemsiz bi hasta çıktı o kadar, bu nedenle rahat rahat ekran izliyorum.
Ama hava yağışlı bi trafik kazası çıkarsa en az 2 saat uğraşırız.
belirli aralıklarla şartlı emir girmek en iyisi
19.02.2009 12:06:19 [B]MICROSOFT'UN HENÜZ PİYASAYA SÜRMEDİĞİ WINDOWS MOBILE 6.5 [/B]YAZILIMI, TANITIM İÇİN GETİRİLDİĞİ DÜNYA KONGRESİNDE [B]KAYBOLDU [/B]
Microsoft firmasının cep telefonları için
hazırladığı ve henüz piyasaya sürmediği yeni yazılımı Windows Mobile 6.5, tanıtım
ve test için getirildiği Barcelona Mobil Dünya Kongresi sırasında kayboldu.
İspanya basınında yer alan haberlere göre Microsoft, yazılımın
kullanıldığı ilk örnek cep telefonunu Avustralyalı Telstra firmasının başkanı Sol
Trujillo'ya deneme amaçlı olarak ödünç verdi, ancak daha sonra bu cep telefonu
kayboldu.
Telstra yetkilileri, olayın hırsızlık mı yoksa kaybolma mı olduğu
konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. İspanyol ve Avustralya basını, olayın
bir teknoloji casusluğu olabileceğini öne sürdü.
Microsoft yetkilileri ise, "Telstra'ya ödünç verilen ilk örneğin
kaybolmasından üzüntü duysak da, bu kazanın hiçbir şekilde Microsoft'u
etkileyeceğini sanmıyoruz" açıklamasını yaptı.
Barcelona'da her yıl yapılan Mobil Dünya Kongresinde "endüstri
hırsızlığı" konusunda sürekli polemikler yaratılırken, olası hırsızlık vakalarına
karşı çok sayıda polis görev yapıyor.
AA
[COLOR="Blue"]Adamalra bak yazılıma sahip çıkamamışlar.[/COLOR]
seasn kapanışını yükselerek yaparsak guzel olacak
bu işleri akşama bırakın rica edeyim. bu konu kapansın artık.
konuyu uzatmayalım.
trade devam ediyor.
geceleri sıkılıyorum zaten.
sevgiler.
Endeks long 53.000 ortalamaylada altın short devam..
Altın takib eden arkadaşlar dikkatli olsun.. Yukarı kama (aksi bir global durum söz konusu olmadığı müddetçe) tamamlanmış görünüyor..
imkb 100 için 24700 ler gelirse short açarım
bir iki günlük
[QUOTE=bonnie;87267]Sabah önemsiz bi hasta çıktı o kadar, bu nedenle rahat rahat ekran izliyorum.
Ama hava yağışlı bi trafik kazası çıkarsa en az 2 saat uğraşırız.
belirli aralıklarla şartlı emir girmek en iyisi[/QUOTE]
Allah kolaylık versin.
[QUOTE=unlimitted;87236]1-korku, küçük yatırımcının en büyük dostudur...
2-kar cebe yakışır.[/QUOTE]
Haklıymışsın. 825-850 aldım gene.:)
dunku hacim bugun yok
2. sean satışa gelecegiz gibi bi his var bende
30925 short tekrar
[QUOTE=parderi;87291]Haklıymışsın. 825-850 aldım gene.:)[/QUOTE]
korku ne kadar dostsa o kadar da düşmandır.
uyuz bir öğlen ararsı olacakmı bakalım.
[B]spot30 da 31-31200 arası çok öenmli direnç bu direnç oluşan ikili dibin gitmesi gereken en az seviyesinide aşağı kırdıktan sonraki, tekrardan yukarı doğru bu seviyeleri geçme isteğidir.
şimdi kendi açımdan soru şu fiyat şimdi 800 küsürlerde, burdan uzunlayıp 300 puan tp yazıp çıkmakmı yoksa, kısalayıp 31100 stop yapıp akşamı görmekmi[/B]
arada tartışamada iyi oluyor, trend hep yukarı olacak değilde arada çarpışmalar olsun dip çalışmaları olsun heyecen gelsin foruma zaten rsi birnoktada yeter deyip yükselişi başlatır:D
zaten sıkılmaya başlamıştım, monşerlikte nereye kadar:D
[B]İMKB 100 de yaklaşık 26.100 hedefli kamaya dikkat derim..[/B]
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=bvf33xh4ix2d346gcoxe.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/bvf33xh4ix2d346gcoxe.png[/IMG][/URL]