way**..10 dakka işim çıktı gittim geldim..hangi ara 60600 görüp hangi ara 61200 old..way**
Printable View
way**..10 dakka işim çıktı gittim geldim..hangi ara 60600 görüp hangi ara 61200 old..way**
Bir saatte 62000 den 60600 e, ne performans ama, beklemiyodum default oldum.
Beni silkeledi şimdi yukarımı yapıyo?
[quote=boz ayı;205373]maliyet....61.050........
son parti tepkiye long ..60.300..lerde olacak....
sonra ruhumuzu teslim ederiz.........[/quote]
61.500 long..cover..........
pala..............
ha ha haa................
[quote=fXci;205377]bravo patroş tatil modunda olmasam 60700 long 61200 realıze yeresını degerlendırırdım emme hıc halım yok accuk guc toplayam[/quote]
abey, senin elemanın olarak çalışmak varmış
şirket kurarsan haber et gayri. 3 kuruşa bile çalışırım :::
hatta ben sana 3 kuruş veririm beni çalıştır diye
yok çalıştırma tatil yapalım diye. :::
bozz amcanızdan palaya bir vucüt çalımı.............
ve golllllllllllllll.........
ha ha haaaa....
1000 puan tepti, tepkicileri tebrik ediyorum :)
Uzunları yerine koysakmı yaaa, kapatma davası yokmuş?
bakın gence haftalarda yabancı payı en dusuk sebvıyelerıne gelırken 70000 zorlandı.. buhafta yabancı artmaya basladı biz düşüyoruz dibimizi buluyoz..
bu nasıl iş *.* bu nasıl bi sistematik.. kim kime ne malı satıyo .. nie çıktık nie düşüyoruz..
bakın bu iş bildiğiniz al gülüm ver gülümden çok öte sistematik soygun .. imf anlaşması açıklamalarının borsanın yükselişiyle alakası yok diyen denyo zihniyet şimdi ne diyecek bakalım.. ulan nasıl bi satılmışlık bu .. bedenını satmanın ötesinde birşeydir ruhun satılışı.. geriye satılacak hiçbirşeyiniz kalmamış bu elamanların..
tek kursununuz kaldı , onuda bi sıkın o vakit hesaplasır bunca insan...
ahanda tepki gelmiş :) selcuklu patron yakalamıstır insallah :)
[quote=boz ayı;205383]61.500 long..cover..........
pala..............
ha ha haa................[/quote]
helal. süper trade.
tebrikler....brv
şimdi dow ufaktan tornistan yapsa, tekrar sandığa doğru gitsek, ne güzel olur...
resmennn bugun herkesi biçtii palaaaaaaaaaaaaaa, girecem tırsıyorumm zaten histemle takılıyoruz hala :D :D
Yok bee, yarın ola hayrola, akşama kapatma davası dilekçesi vermesinler sakın, neme lazım, iyi dayak yedik üüüüüüvvvvvüüüüüüüvvvvüüüüüüüüüüü:o