YYSD valla...tam histem ekşın zamanıymış....61000 altında kapa şubatı tepkşde, aç şimdi nisanda yukardan...üwww
Printable View
YYSD valla...tam histem ekşın zamanıymış....61000 altında kapa şubatı tepkşde, aç şimdi nisanda yukardan...üwww
Yarın 60600 deyiz, hiç yormam kendimi, kısa girmeyi belki haberle terse gelme ihtimaliyle düşünmüyorum, saygılar.
[quote=queen;205414]dowa bak ya..ralli modunda..tabe ayu..yakaladı..[/quote]
boğa yakalama tuzağı kurulmuş olabilir mi...
ihtiyar ve yaşlı olabilirim...amma her kuşun eti yenmez pala.............
bozz amcan seni döver.....döverr......döver.....
forumdaki ters kalan arkadaşlara çok üzgünüm........
sevinemiyorum yaaaaaaaa................
[quote=kitaro;205403]bugün tepkiye oynama günü[/quote]
Ya arkadasım butun gun boyunca yazdın tepki tepki diye vob neredeyse 3000 puan dustu,elinde ne grafik var ne sistem neye göre tepki neye göre ucuz bu mallar,bu tipte trade edersen batarsın,zaten nasıl oynuyorsun sastım..mesela 1000 puan iceriye giriyorsun,sonra nasıl cesaret edip long acıyorsun üzerine bi 1000 puan dusuyor insanda psikoloji bırakmaz...ama 1 kontratla oynuyorsun o ayrı bende 20 kontrat var 1000 puana 2bin lira zarar yazar..
Aha işte bu.
ahahahahaha..konoli köfteleri getir
olacak okadr %20 düşecek hali yok ya ana sistemler short hala geçici al sinyali bilem yokk
Kisaya devam.kardan zarar edilmez.:)
Bugün gelecez oraya:)
Oradan uzuna geçerim valla:)
eve geldim uşaklar...
naptınız böyle....
palanın numarasına kanmamışınızdır umarım..
bu hareketler palayı kurtarmaz.... kapanış tahminim hala 60675
[quote=selçuklu;205402]canım feci sıkkın .. üvvv . çıkıyorum ben .. üüüüüüüüüüüü[/quote]
üzüldüm patron kaybına üüü, ama sen alemin en hızlı tarderısın çıkartırsın takma kafana..